Selam :) Simple ürünlerini severek kullanan biri olarak sana bu ürünleri ayrıntılı bir şekilde anlatmak isterim. Simple ürünleri kullananlar bu ürünlere aşık. Bence sen de seveceksin. Günlük ve haftalık rutinde kullandığım ürünler farklılık gösterdiği için ayrı başlıklarda toplayacağım.
Günlük rutinde kullandığım Simple ürünleri
simple ürünü kullananlar
Günlük rutinde her sabah ve akşam yüzümü temizleme jeli ile temizledikten sonra tonik olarak gül suyu kullanıyorum. Ardından ise nemlendirici kullanıyorum. Akşam da aynı şeyi yatmadan önce tekrarlıyorum. Gün içerisinde makyaj yapmasak bile cildimizde kir ve yağ kalıntıları birikiyor. Bu yüzden sabah ve akşam cilt bakımı ihmal edilmemeli. Temizleyici jel olarak Simple Water Boost Micellar Yüz Temizleme Jelini kullanıyorum. Bu ürünün en sevdiğim yanı içerisindeki Micellar temizleme baloncukları sayesinde yüzümü derinlemesine temizlerken kuruluk ve gerginlik hissi yaratmaması. Aynı zamanda içeriği E, B5, bitki özleri ve nazik temizleyiciler ile dolu. Sert kimyasal, paraben, renklendirici, parfüm, alkol ve sabun bulunmadığı için tam bir cilt dostu. Günlük rutinimin vazgeçilmezi. Nemlendirici olarak ise yine aynı seriden Simple Water Boost Hydrating Booster Nem Hapsedici Krem. Bu krem de bütün Simple ürünleri gibi temiz içeriğe sahip. Tüm cilt tipleri için uygun. Yoğun nemlendirme özelliği sayesinde cildi anında nemlendiriyor ve gerginlik, kuruluk hissini yok ediyor. Cildinizi rahatlattığı gibi doğal ve sağlıklı bir görüntüye kavuşturuyor. Bu ili ürüne de cildim aşık oldu diyebilirim.
Haftalık rutinde kullandığım Simple ürünleri
simple ürünleri kullananlar
Haftalık rutinde olmazsa olmaz ürünler peeling ve maske. Benim sıralamam şu şekilde. Öncelikle haftalık bakıma başlamadan yüz temizleme jeli ile yüzümü yıkıyorum. Daha sonra buhar banyosu ile yüzümdeki gözeneklerin açılmasını sağlıyorum. Ardından peeling ve maske uyguluyorum. Buhar banyosu sayesinde gözenekler açıldığı için peeling ve maske cildime derinlemesine nüfuz ediyor. Kullandığım peeling Simple Pürüzsüzleştirici Peeling. İçerisindeki saflaştırılmış pirinç taneleri sayesinde cildimi ölü deriden temizliyor. Cildimi temizlerken E ve B5 vitamini sayesinde nemlendiriyor ve kurumasına engel oluyor. Ardından yaptığım maske ise Simple DE-Stress Rahatlatıcı Kağıt Maske. Kağıt maskelere bayılıyorum. Bu maskeyi çok sevmemin sebebi cilde tam oturması ve cildi ikinci bir cilt gibi sarması. Asya güzellik rutiellerinden esinlenerek üretilmiş bir maske ve doğal liflerden hazırlanmış. Şehir hayatından etkilenen cildimi rahatlatıyor. İçerisinde bitki özleri ve aloe vera olduğu için cildimi nemlendiriyor ve yatıştırıyor. Bu iki ürünü kullandıktan sonra tonik ve yukarı da bahsettiğim nemlendirici uygulayarak bakımı bitiriyorum.
Ev yapımı tonik tarifi
Cilt bakımında tonik kullanmayı ihmal etmiyorum. Tonik cildi nemlendiriciye hazırlıyorum. Gözenekleri sıkılaştırıyor. Cildi rahatlatıyor ve ferahlatıyor. Özellikle yaz aylarında kullanmayı çok seviyorum. Tonik olarak ya gül suyu kullanıyorum ya da ev yapımı tonik. Dönem dönem bayılarak kullandığım ev yapımı tonikleri de sizlerle paylaşmayı severim. Birincisi maden suyu ve gül suyu karışımı. İkisinden de birer tatlı kaşığı kadar pamuğa döküp yüzüme uyguluyorum. Verdiği temizlik hissi harika harika. İkincisi yeşil çay ile yaptığım tonik. Yeşil çayı demleyip soğutuyorum ve cildime bir pamuk yardımıyla sürüyorum. Cildime çok iyi geliyor. Sonuncusu ise nane toniği. Çeyrek çay bardağı sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı kuru nane koyup 5 dakika bekletiyorum. Sonra süzüp soğutuyorum. Yine bir pamuk yardımıyla yüzüme uyguluyorum. Bu 3 tarifte cildime çok iyi geliyor.
Merhaba karma ciltler için olan yüz temizleme jelini kullanıyorum. Çok memnunum kullandıktan sonra yüzümün derinlemesine temizlendiğini hissediyorum. Çok yakında tüm ürünlerinden stok edip deneyim sahibi olacağım.. Araştırma sonuçlarında bile simple ürün memnuniyeti tüm ürünleri sollamadan 5 yıldızı hak ediyor
Su bazlı nemlendiricisini kullandım Seyehat boy olanını. Fena değil. Simple ürünlerinin iyi olduğunu sanıyordum. Bir ara öyle konuşuluyordu fakat içeriği pek sağlıklı değilmiş. Yurtdışında market ürünü olarak geçiyormuş.
Simple'ın Ferahlatıcı Yüz Temizleme Jeli'ni kullanıyorum. Bence gayet başarılı, ciltte bıraktığı hissi seviyorum ama bu bazıları için avantaj bazıları için de dezavantaj olabilir bu ürün kokusuz.
Yüz temizlemesini kullanıyorum çok çok memnunun karma kolay sivilcelenen bol siyah noktalı bir cildim var bazen sabah akşam bazen sadece akiam eve gelince yapıyorum tertemiz oluyor yüzüm kesinlikle öneririm
Simple'nin ürünlerini tavsiye etmiyorum. İçinde parafin dediğimiz o madde var ve zararlarını az çok biliyorsunuzdur. Sürekli reklamı yapılan bir marka fakat altı tamamen boş, çöp. Hiçbir işe yaramıyor 🤗
Güzel bence tabi herkesin cildinde farklı etki olabilir. Bir kaç ürünü alıp test edilmeli en fazla set yapılmamalı ilk başta her marka için. Fiyat olarak Burt Beesten daha uygun.