Dudaklarım nasıl size? Dolguya gerek var mı? Dudak takıntım var, bir türlü memnun olamıyorum.

Gayet iyi, dolguya gerek yok
Çok küçük yaptırmalısın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dudaklarım nasıl size? Dolguya gerek var mı? Dudak takıntım var, bir türlü memnun olamıyorum.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Gayet iyi, dolguya gerek yok
Herkes maymun gibi oldu birbirine benzemeye başladı. Soyumuz maymundan gelmiyor ama maymuna doğru gidiyor kfkfkfk
Dudakların dolgun değil ama yayvan. Dolgu yaptırırsan ördeğe benzersin sakın öyle bi hataya düşme
Bence yaptırmamalısın. Dudakların doğal haliyle güzel. Ayrıca dudaklar yaptırıldğında çok belli olduğundan hiç doğal durmuyor.
Sen şükret bnmki kadar küçük değil senin sadece dudak takintin var en azından ben kopmle takıntılıyım
Dudağın şekli çok güzel, ne ince ne kalın. Bence dolguya gerek yok.
Biraz doğallık. Dudak kalemi var çok dolgunlaşmasını istiyorsan.
Gayet iyi, dolguya gerek yok ;)
Dudakların berbat acilen dolgu yaptır Allah rızası için Bu tiple Nasıl dışarı çıkıyorsun hayret 👀
Bence hiç gerek yok, zaten çok hoş tatli görünüyor. Dolgu yaptirirsaniz aşiri kalin dudak olur
Aslında çene yakından dolayı dudağını küçük gorunuyor. Üst dudak ve alt çene sis.
Muhakkak sizi böyle beğenen biri çıkacaktır , karşınıza orjinali en iyisi.
Orjinali guzel ama ufak rutus ike harika ve seksi olur
Farkında değil misiniz, takma kirpik takma tırnak dudak dolgusu, kusura bakmayın ama maymun a döndünüz iyice, her yeriniz hem sahte hemde çok saçma, bu şekilde aklı başında hiç bir adamın sizle işi olmaz, size düşen sadece kullan at tipi adamlar dır
o zaman neden estetikli kızların binlerce takipçisi var
Sence, bunu bilmek çok mu zor?, onlar soyunuyor takipçi ler de izliyor, sen şuna bak, hangisi mutlu, az kaldı artık değerli olan gerçek insan olacak, bak demedi deme zaten başladı ama bu estetik li tiplerin sonu üzgünüm ama hep hüsran olmuştur ve olacaktır,
bunun için illa takip atmasına gerek yok ki
ayrıca soyunmayan da var
Lütfen gerçekten sanatçı olmayan ama soyunmadan takipçisi olan tek bir örnek ver lütfen, gerçekten başarılı sanatçılar hariç,
hesabında hiç fotosu olmadığı halde binlerce takipçisi olan estetikli kızlar var ki
bazısında sa 3, 5 foto oluyor
Hiç foto atmadan takipçi satın alabilirsiniz, miktarı parya bağlı, kimse kimsenin umurunda değil, bir çoğu soyunuyor ya da takipçi satın alıyor 🙂
instagram botları siliyor ama
Yok para ile mavi tık ve dilediğiniz kadar takipçi alabilirsiniz, tamamen ticaret, yoksa hiç bir vasfı olmayan tipler nasıl bunları görebilir, araştırma yap gör, elli yüz bin harca mavi tık ve minimum 500 bin takipçi alabilirsiniz, bunun için kurulmuş şirketler var 🙂🙂🙂
denedim ki biliyom siliyor
Yoruldum cevap yazmaktan kız 😁😁😁
ee bana yetişemezsin xd
😁😁😁
Belli aralıklarla dudak dolgunu yenilen, bi dünya para öde aman çok masraf be, zenginsen hiç düşünme zaten bunları
Gayet büyük sen benimkilerini görsen çok küçük 😂
Hayır, Böyle gayet tatlı görünüyosun, Çirkin ördek yavrusu 🦆😂
Takıntın varsa memnun olamıyorsan mutluda değilsin. İnce bir dolgu yaptır iyi gelir.
Evet bi tık yaptırmalısın ama dozund adaptör yapay olmasın
Alt dudak yeterince iyi ve üstteki de uyumlu, hiç bozma tatlı görünümü var zaten
Dolguya gerek yok gayet güzel
Gerek yok, gayet iyi
Hayır dolguya gerek yok
Gayet güzel dudaklar riske girme supersin
Yani bir tık doldursan fena olmaz
Hayır Tabiki de Doğal Haliyle çok daha güzel 😊
Kesinlikle hiç gerek yok gayet dogal kalın ve dolgun
Ağız estetiğine ihtiyacın var
Egzersiz yap dolgu yapma
Herkesin doğal hali en güzel halidir. ❤❤
Gerek yok
Hayır bence yok