Güzellik & Bakım Buğday tenliyim. Bana hangi renk lens gider? galaksilibiesma Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bunun bana gideceğini düşünüyorum. Ancak tam olarak hangi renk bu görseldeki göz acaba? Buğday tenliyim. Bana hangi renk lens gider? Cevapla Lens Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Açık tonlar hoş olur gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Mavi renk bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hiç gerek yok bebeğim böyle çok daha güzelsin 0 1 Yorumla galaksilibiesma +1 yıl Teşekkürler Yorumla
__Icârus Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Pembe dene direkt, yakışabilir 0 4 Yorumla galaksilibiesma +1 yıl Gel beraber deneyelim Yorumla __Icârus +1 yıl Yorumla galaksilibiesma +1 yıl Ergen😄 Yorumla __Icârus +1 yıl Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Uzun yillar taktim gozlerimden oliyodum 0 2 Yorumla galaksilibiesma +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaramadi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Açık tonlar hoş olur gadası
Mavi renk bence
Hiç gerek yok bebeğim böyle çok daha güzelsin
Teşekkürler
Pembe dene direkt, yakışabilir
Gel beraber deneyelim
Ergen😄
Uzun yillar taktim gozlerimden oliyodum
Neden