Güncellemeler
+1 yıl
Kuaföre sormuştum tanıdığa yakışır demişti yine de kararsızım oyüzden sizinde yorumlar merak ettim kendimden çok sıkıldım ve tüm insanlarda baya negatif enerji var bende sadece bende var sanıyordum negatiflik haliyle kendimi son zamanlarda çok kötü buluyorum biraz farklılık ve yüzüme biraz güzellik gelmesi için farklı bir şeyler arıyordum oda kuaförde kesim ve boya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence güzel durur
Hepiniz olur olmaz diyonuz akıl karıştı bir fotomda hayal ettim nasıl durur die aslında çok tatlış sevimli gösteriyor çünkü kahkül abartısız sadece o fotodaki gibi olcak normalde kahkül yakışmaz ama o fotodaki yakışır abartılı olursa yakışmaz bide sarışınlıdaki katı yapıcam genelde nadiren yaptırırdım o yakışıo zaten... Ama o kızdaki saçın yarısı boyalı yana atınca hoş duruyor ya bende ki olacak kahkülde güzel durur mu eğer güzel durmazsa kahkülden vazgeçmek zorunda kalcam
Seni omuzda dümdüz siyah saç çok sexxyy gösterir haberin olsun
Mevcut hali zaten iyi sanki
Ön uzun arka kısa ve uzarken kötü duruo biçimsiz oyüzden
İste sen ya bekliyorum ☺️
Neyi anlamadım
İste sen ya cok iyisin, mesaj bekliyorum diyorum ☺️
Sen her gördüğüne yazıon mu
Bunu diyeceğini biliyordum. Tabiki her gördüğüme yazmıyorum. Sende yazılacak birisin o yüzden. 😊
Ok.
Trip, ego, kasmak, hangisi?😕
Ben egolu değilim neyin tribi millet bu uygulamaya soru sormak için geliyor tanışmaya değil kapiş?
Seni de anlıyorum be 😂
👍👍
Sana dalgalı saçlar daha çok yakışır bence
Kendimden çok sıkıldım farklı şeyler arıyorum yazıda yazdığım gibi yakışmaz mı hem kat hem aralıklı kahkül hemde o boya ya da kahkül abartı mı olur
Yüz hatların uygun yakışır bence
Hepsine mi biraz sevimli biraz olgun gözükeyim derken çok saçma hal almaz umarım
Kuaföre söylersin oda az çok ona göre yapar yani yoksa diğer türlü dönüşü olmayacak pişman olacağın birşeyin içerisine girmek daha sıkıntılı bir duruma sokar
Güncelleme yaptım kuaföre sordum gzl olur dedi kesim için ama boya konusunda oraya gidip konuşmak gerek yani İstanbul'a ben başka yere taşındımda anca saç uzayınca öyle gidebilirim tek güvendiğim kuaför orası ama unutmazsam bunları yaptırıp buraya fotomu güncelleme olarak atılabiliosa atarım
Tamam ozaman bekliyor olucam bende merak ettim bakalım nasıl olacak
Güncelleme bastım foto atma kısmı yokmuş anca tekrarlı soru olarak foto paylaşmam gerekcek şansın varsa görürsün tabi akla gelirse paylaşırım sormak için nasıl oldu die
Pekala iyi şanslar
Kendime baya negatif enerji yükledim pek şanslı olduğumda söylenemez
Ohoo böyle olmazki olumlu düşüneceğiz ki olumlu olsun bırak şimdi negatifi iyiye odaklanalım
Tüm insanlar negatife bağlamış herkes bir şeylere sarıyor evrenin verdiği enerjiden kaynaklı ama geçer
Ben hep pozitif düşünmeye çalışıyorum aksi bir durum çekilecek çile değil yani
Eskiden bende ama hayat bir yerden sonra yoruyor zaten buyüzden saracak yer arıyor bende onlardanım işte
Anlayabiliyorum saç tarzı, rengi bunlar boşu boşuna değiştirilirmiyor :) he bu şekilde tatmin olabiliyorsan güzel
Sende güzel durur eminim ki
Yaptırma sana gitmez
O zaman sadece kahkül yaptırmayıp önlere kat vermek ben yapardım kuaföre arada ve yakışıyordu kahkülde olup abarı diosan kat vermek ve boya bence hem olgun hemde havalı hemde farklı durur rebk kızdaki gibi olcak saçın yarısı öbür tarafa atınca çok gzl duruo ama o renk bende yanar kahve tonu olur anca
https://voca.ro/19EXWAOwW34t
Kendimde farklılık istiyorum oyüzden sıkıldım zaten saç ön uzun arka kısa uzasada biçimsiz uzuyor eşit kestirmem gerek ama birazcık daha uzasın
O zaman sadece sarışın kızdaki gibi kat verdircem kat bana yakışıyo küçüklükten beri kaç kere yaptırdım ve gözlüklü kız var ya onun saç boyuyls benimki aynı sadece ön olarak aynı arkası birazcık daha kısa
Olabilir madem denemek istiyorsun dene bakalım
Üçü de birbirinden kötü maşallah
Kızların saçları bahsederken kahkül ve kat kesimi yapsam yakışır mı anlamında sordum ve saçın yarısı boyansa nasıl olur gibi peki nasıl kesim öneriosun madem biliyorsun kesim anlamak olarak
Gel yapıyım aynısını
Çok güzel
Yakışır gibi
İnşallah
Saçların zaten güzel
Kalbimi bıraktım sağol ama ön uzun arkası kısa olduğu için bir güne uzayıcak ve kestirmem gerekicek oyüzden bu arada profil fotomdaki benim
saç kesimi sana yakışıcak
İnş
Amin