Güzellik & Bakım Kaşlarımı almasam bakımsız mı görünürüm? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Genelde hep alırım da uzun zamandır almadım iyice doldu bi hoşuma gitti öyle ama bilmiyorum öyle bakınca bakımsız durmuyor mu? almalı mıyım tekrar Kaşlarımı almasam bakımsız mı görünürüm? Cevapla Bakım Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
repreplik2 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl açık tenlisin sanki, çabuk çıkmıyorsa alma, yakından çektiğin için az varmış gibi görünüyor. gözünde güzel iri gibi. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayy teşekkür ederim ❤️ Yorumla repreplik2 +1 yıl rica ederim :) Yorumla
Yilmaz64 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Bence sen her halınle guzelsin kaşlar guzel alma bence sadece alt kisimlarda 1 2 kil var onlari al tam ideal senin kaşlarin boyle daha guzel 😊😊 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ❤️ Yorumla Yilmaz64 +1 yıl Rica ederim yardimci olabildiysem ne mutlu bana ❤️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben alıyorum almazsam kötü görünüyor birde açık değilim direk belli oluyor 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Yani bende bilemedim şimdi kafam karıştı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç mi almadın Yorumla Soran +1 yıl Yok hep alırım da 2 aya yakındır almadım bu hale geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım açıksan çok belli olmaz ama yinede al Yorumla
IMHILL Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl e yani bir ormanlaşmaya giriyor bende denedim bi dönemde kaşlarım yok anam olmadı ya 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı. Ben doğal kaş çok seviyorum ve bence çok güzel bir havası var 1 0 Yorumla
Maria_med_blue Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sadece etrafındaki tek tük şeyleri alsan yeterli bence. 0 0 Yorumla
TekTabancaGenc Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tek derdim bu olsa keşke 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 100 derdin arasına bunuda sıkıştırdım Yorumla
Akrep22cm Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl onemlı olan kas degıl 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne peki Yorumla Akrep22cm +1 yıl vucut ve istekler Yorumla Soran +1 yıl Şimdi bu soruyla ne alaka Yorumla Akrep22cm +1 yıl soylemek hakkım degılmı ayıp mı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Maşallah kipriklerin çok güzel ne kullansam böyle gür olur? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim canım bilmiyorum benim doğal kirpiklerim öyle hiçbir ürün kullanmadım, ama badem yağının işe yaradığını duymuştum Yorumla
kırtyys Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl abartmadan çıkanları al daha güzel olur 1 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Evet temiz görünmek her kadına yakışıyor almalısın 1 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 851 cevap paylaştı. çevresini temizlersen hoş olur 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 521 cevap paylaştı. Gayet güzel bence almana gerek yok 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 869 cevap paylaştı. Aksine çok güzel şekilli alma 1 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. bu dolmuş hali mi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet 2 aydır almadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
açık tenlisin sanki, çabuk çıkmıyorsa alma, yakından çektiğin için az varmış gibi görünüyor. gözünde güzel iri gibi.
Ayy teşekkür ederim ❤️
rica ederim :)
Bence sen her halınle guzelsin kaşlar guzel alma bence sadece alt kisimlarda 1 2 kil var onlari al tam ideal senin kaşlarin boyle daha guzel 😊😊
Teşekkür ederim ❤️
Rica ederim yardimci olabildiysem ne mutlu bana ❤️
Ben alıyorum almazsam kötü görünüyor birde açık değilim direk belli oluyor
Yani bende bilemedim şimdi kafam karıştı
Hiç mi almadın
Yok hep alırım da 2 aya yakındır almadım bu hale geldi
Anladım açıksan çok belli olmaz ama yinede al
e yani bir ormanlaşmaya giriyor bende denedim bi dönemde kaşlarım yok anam olmadı ya
Ben doğal kaş çok seviyorum ve bence çok güzel bir havası var
Sadece etrafındaki tek tük şeyleri alsan yeterli bence.
Tek derdim bu olsa keşke
100 derdin arasına bunuda sıkıştırdım
onemlı olan kas degıl
Ne peki
vucut ve istekler
Şimdi bu soruyla ne alaka
soylemek hakkım degılmı ayıp mı
Maşallah kipriklerin çok güzel ne kullansam böyle gür olur?
Çok teşekkür ederim canım bilmiyorum benim doğal kirpiklerim öyle hiçbir ürün kullanmadım, ama badem yağının işe yaradığını duymuştum
Al daha güzel gözükür
abartmadan çıkanları al daha güzel olur
Evet temiz görünmek her kadına yakışıyor almalısın
Bemce bu hali gayet iyi
çevresini temizlersen hoş olur
Kaşların çok güzel ama
Gayet güzel bence almana gerek yok
Aksine çok güzel şekilli alma
bu dolmuş hali mi
Evet 2 aydır almadım
Çok kalın durmuyor.
Bakınca bile rahatsız oldum