+1 yılGöze batacak maskülen bir yapıya sahip değilsiniz. Burun yapınız kemerli ve çene hatlarınız geniş sadece. Burun estetiği olmanız büyük oranda görüntünüzü değiştirecektir. Ayrıca yapınıza uygun olarak saç ve makyaj stilinizi değiştirmeniz sizi daha da farklı gösterecektir..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGözlerin düşük, eyeleiner çekerek gözlerini kaldırman mümkün. Saç rengini de değiştir derim ben çünkü seni çok soluk göstermiş, açık tenlisin, açık kahve tonları daha çok yakışır bence sana. Makyajını daha şeftali tonları yap, kırmızı ruj falan sürme çünkü açık tenli olduğun için ve dudakların çok kalın olmadığı için zıtlık duruyor, hoş bir görüntü olmuyor. Günlük hayatında gözüne eyeleiner çek, kirpiklerinin yan kısımlarına daha çok sürecek şekilde rimel sür, dudağına lipgloss, belki istersen çok az da yanağına allık. Bu şekilde tercih edersen erkeksi duruyor dediğin yüz hatların daha yumuşar. Maskülen durmanın sebebi burun, tamamen makyaj yapacağın zaman burnunu da kaldıran makyajlar yaparsın
35 Yorumla- +1 yıl
Burun ameliyatı olmayı çok istiyorum. Eğrilik ve içinde et var
- +1 yıl
Burnum da eğrilik var estetik olmayı çok istiyorum. Umarım inşallah olurum
- +1 yıl
Yaşını bekleyip sonradan yaptırırsın hâlâ olmayı istiyorsan ve imkanın var ise. Şimdi elimizdeki imkanlar dahilinde değişim yapabilirsin kendinde. şu an için en erken yapman gereken şey saç ve ruj rengini değiştirmek olacak
- +1 yıl
Burun sırtı yeri eğri ve yüzüme orantısız. Çünkü daha küçük olması gerekiyor biraz. Burun ucum aşağıya doğru inmiş burnum biraz büyük.. o yüzden burun estetiği olacam
- +1 yıl
Profilinde yaşadığın yere Mersin yazmışsın, estetik yaptıracağın zaman etrafındaki insanların yorumlarını dikkate al bence, tanıdıklarım mersinde asla ameliyat falan yaptırmıyor, yapanlar da hiç memnun değil yeni görüntüden. Burun estetiği için Adanaya gidiyorlar, orası çok iyiymiş burun estetiğinde. Mersinde de vardır iyi doktor ama iyi araştır derim. Yaptırdıktan sonra pişman olmamak için kapsamlı araştırma gerek
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen öyle, kim demişse doğru demiş ama asıl önemlisi o saç rengi kendine yaptığın en büyük kötülük olmuş. Hayatında bir daha o rengi kullanma ve hemen kurtul ondan. Bunu da sana kimse söylemedi mi😏
10 Yorumla
Maskülensin doğru ama bu tek başına bir kriter değil. Ben şahsen severim bazısı bunu garip bulur 😃
Estetik yaptıracaksın da başkaları için yapma bunu bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır erkeksi değil bence
20 Yorumla Bence burun estetiği hoş olur, kaşları kaldırıcak şekilli kavisli ve açık renk yaparsan, güzel uzun kirpikli göz makyajı, kırmızı değil soft renk ruj, çene için gerekir mi bilmiyorum belki masajlarla küçülebilir.
saçını da kahverengi ve uzun bakımlı olursa hoş olur.
00 Yorumla
+1 yılbir kadin olarak yuz hatlarin cok sert diyeyim burun estetigi birsey degistirmez yuz hatlarini degistirecek kadar burunu inceltmek mumkun degil dogal olan birseyi degistirmek imkansizdir insan kendini oldugu gibi kabul etmeli baskalari icin de gecerli tabii burun estetigi psikolojik olarak seni rahatlatabilir ama ciddi bir degisiklik yuz hatlarinda yaratmaz gercekci olmakta yarar var doktor da soyleyecektir bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErgenliğimde ben de öyleydim. Burnumu bir yaptırdım varya yunan tanrıcasına döndüm mkhdkdldj yani çözülmeyecek bir şey değil. Eğer imkanın varsa önce burnunu yaptır. Sonra saç bakımı yaptır çünkü saçların çok bakımsız ve yanmış duruyor. Rengi de çok çiğ, sana uymamış, yüzünü biraz “kaba” gösteriyor, farklı saç modelleri dene. Yüz bakımını aksatma. Ve kırmızı ruj sürme. (Makyaj yapmayı da öğrenebilirsin yüzünü daha canlı gösterir)
21 Yorumla
+1 yılŞey nasıl desem ki evet erkek yüzünden ziyade az biraz travesti sandım. Burun estetiği olacakmışşın süper saçların açıcı sanırım koyu kahve iki kutu vur üstüne düzleştir güzel de bir makyaj yap eğer gerçekten feminen görünmek istiyorsan.
20 YorumlaBence öyle değil. Çünkü dudaklariniz ve bakışınız güzel, feminen. Yani alakasi yok bence, takilmayin hiç derim👍🌹🌹🌹
133 Yorumla- +1 yıl
Dayı hiç kadın görmedin mi hayatında?
- +1 yıl
Görmemiş belli
- +1 yıl
Bunun kadın görmemeyle alakası yok, kalp kırmamak için öyle demiş bence.. ki yaşı 36 neresi dayı?
- +1 yıl
Feminist, erkekler arasında kendi yaşıtlarına da dayı deme muhabbetleri olabilir. Kalp kırma gibi durum söz konusu olamaz, kişinin alınganlığı, yorumlara karşı tutumu önemli olan. Burada soruyorsa gerçekleri duymayı da göze almiştır. Sen şimdi "kalp kırmamak için demiştir' dediginde soruyu soran görmüyor mu? Yani gercegi söylemdigini sen söylüyosun burada. İyi insan olmaya çalısırken bile beceremiyorsunuz.
- +1 yıl
Ya kardes kız soru sormuş cevap verdık ne diye atar yapıyornuz kırılcaksa sormasın goz var nizam var erkeksi demese kızım travesti sanar herkes napalım cok guzelsın baya feminensin diye yutturalım mı sizin gibi duyar kasacam diye yalan yanlış şeyler konuşuyorsunuz
- +1 yıl
Benim derdim soruyu soran kişinin kırılması değil, ki benim yorumumu okuyun ben de yorum yapıp gerçekten birazcık öyle duruyor burun ameliyatı ile düzeltir demişim. Benim derdim kalp kırmamak değil, soru sormuş ki belli ki kendisini düzeltmek istiyor bu paylaşımı yapan kişi. Bahsettiğim adamın kızın kalbini kırmak istememesi..
- +1 yıl
@uslukeçeeeeee ben duyar kasmıyorum.. ben zaten başka bir yorumda bahsetmişim burun ameliyatına ihtiyacın var diye. Benim dediğim bu yorumu yapan adamın kızı kırmak istememesi.. bundan bahsediyorum.
- +1 yıl
Sadece burunla düzelmez komple yüzü erkeksi kızın. Kolu gözleri bile erkeksi
- +1 yıl
Adam yalan söylüyor yani öyle mi?
- +1 yıl
Beni o kısmı ilgilendirmez
- +1 yıl
Adam yalan söylüyor söylemiyor bilemem ama adamın amacı yavsamak değil her iltifat yavsamak değil.
- +1 yıl
Yavşadıgını kim söyledi?
- +1 yıl
Gerçekleri soylemdıgın ne ise yarar
- +1 yıl
@-Brahmann- Dayi sensin amca ya. Beni dayin ile kariştirdin heralde. Yaşin kaç?
- +1 yıl
Biri gitti biri mi geldi.55 yasindayım yegenim.
- +1 yıl
Yahu yavsamis yerine koyup adama kadın mı görmedin demişsin
- +1 yıl
Yavşamıs yerine koymak mı? Zihin okuyorsun kendi kendine. Feminen dedigi icin dedim. Kadın görmedi feminen yüzü bilmiyor diye.
- +1 yıl
Dayı trans sevıyor belli he aynen cok kadınsı (!)
- +1 yıl
Kesin kapışmayı çocuklar hadi. Herkesin kadın algısı farklı demek ki. Konu kapansın. Pek duyarlı insanlarımız var, sevindim.
- +1 yıl
Biz burada güzellik yarışması yapmıyoruz. Kırmamak için ya da yavşamak için de yalan yazmadım. Ben hanimefendiyi erkeksi görmüyorum, siz daha erkeksi her haliyle erkege benzeyen ve erkek gibi takilan kadin görmemişsiniz amcalar ve teyzeler. Ayrica 36 yaş erkeği dayi görüyorsaniz artik heralde kendiniz 15 yaşındasınız 😅
- +1 yıl
@-Brahmann- Sen daha erkeksi, sert yuz hatli, bakimsiz erkek gibi kadin görmemişsin amca ya, kusura bakma
- +1 yıl
Tamam uzatmayalım cocuklar, okumuyorum bile.
- +1 yıl
Yeter.
- +1 yıl
Evet kaba saba sekılsız elleri de kocaman belli asıl sen kadın gormemissin yürü git teyze anandır 19 cıtır kızım teyze dıyor
- +1 yıl
Baska isiniz mi yok, yeter da.
- +1 yıl
Sahi yeter 🤣🤣
- +1 yıl
Kes sesini ya abazalık gozlerını kör etmiş yürü git burada sen hariç duyarcılar hariç millet gördüğünü söylemiş yalan mı dedikleri Yani uğraşamam senle
- 2 ay
@-Brahmann- çok güzel bir kızım kudur şimdi
+1 yılDışarıdaki 10 kadından 9'u aynı olduğu için kendine özgü havası olan insanlara bayılıyorum ve sen de onlardan birisin. Lütfen estetik gibi şeylere hiç yönelme sadece biraz daha bakım yapıp tarzını değiştirebilirsin istersen.
00 YorumlaBaşkasının dediğine bakma kafanı güzel şeylerle doldur dış görünüş bir yere kadar daha gençsin zaten. Bnce iyisin
11 Yorumla- +1 yıl
Burnum da eğrilik var, burun estetiği olmayı çok istiyorum.
Erkeksi bi imaj verecek kadar bi maskülenlik yok aslında sadece burun kemeri ve çene ucu biraz belirgin bide kaşlarını şu an ki gibi değilde kavisli bi şekilde aldırırsan büyük bi değişim olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alakası var evet kemikli bi yüzün var ama tamamen burnundan kaynaklanıyo bence gözlern falan güzel
10 Yorumla
+1 yılYani evet öyle biraz ama saçın etkisi büyük bence, saçını uzatmalısın kısa saç yüzünü daha da ortaya çıkarıyor
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası kırılma ama birazcık öyle duruyor belki de burnun yüzünden.. burun ameliyatı ve dudak dolgusu ile çözülür bence.
00 YorumlaBurun biraz iri olduğu için öyle görünüyor, estetik düşünebilirsin. Saçını uzatırsan daha iyi durur gibime geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendini kötü hissediyorsan burnunu ve yanaklarını çeneni yaptırabilirsin kaşlara da bi el atmak lazım, gerçi benim burnum da büyük fakat güzelsin diyorlar erkeksi diyen hiç olmadı. Ama kendimi beğenmiyorum orası da bi gerçek.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEksi atan elemanın tipi nasıl acaba çok merak ediyorum
Ayrıca foto çekilmede biraz acemi gibisin bunu yazmayı unutmuşum
Gizli Üye(25-29)+1 yılKare yüzlü olan ve sert köşeli hatlara sahip herkes anne karnındayken testesterona daha çok maruz kalmış oluyor.
30 Yorumla
+1 yılAğız yapın İrem Derici ye benziyor saçlarınla kaşlarin zıt renkler olduğu için çok erkeksi duruyor
11 Yorumla- 2 ay
Abartma
Kırıcı olmak istemem ama biraz gerçeklik payları var
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAmacım asla seni kırmak değil ama gördüğümde erkek zannettim soruyu okuyana kadar.
00 Yorumla Eva green e benzeten sadece benmiyim, Fransız kadınlarının yüz hatları da seninki gibi.
00 YorumlaRabbim yaratan hiç bir kul kötü değil ama şunu unutma çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sen yüreğini temiz tut güzel çirkin önemi yok hayatta
30 Yorumla
+1 yılBence her sey kas şekli ve saç uzunluğunda bitiyor saçını uzatıp kasını da farklı uygulamalar var yüzün için uyan bir şekilde aldırmalısın büyük şehirde isen şayet altın orana göre bile alanlar varmis her sey paraya bakıyor yani😉
00 YorumlaGörünüşten daha çok hissettirilen aura daha önemli bence. Sizde de gayette 'kadınsı' bir aura var. Onun dışında fiziksel olarak değişiklikte ise bahsettiğiniz burun ameliyatı eminim ki feminen görüntü için yardımcı olacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyse ki artık estetik diye bir mucize var mika mıydı mila mıydı onu bile baştan ayağa değiştiren tıp seni her türlü toparlar
00 YorumlaSaç stilin rengin ve makyaj stilini değiştirerek daha iyi olabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsen kadın değilsin travesti falansın zaten erkeksin belli
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAlnın Hariç çene yapın burnun ve elmacık kemiklerin biraz erkeksi duruyor diyebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa çok özür dilerim ama bende erkek sandım seni bi an.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİmkanın varsa çene hattını yumuşatıp elmacık kemiklerini belirginleştirebilirsin dolguyla..
Gizli Üye(18-24)+1 yılBurun ameliyatı ol saçını uzat çeneye botoks tamam ozaman hiç bir şey diyemezler
00 Yorumlaabla değişmekten korkma. Dalga gecenleri de dinleme eğer sen kendini böyle beğenmiyorsan değiş. bence sacların uzun olsa güzelliğine güzellik katarmıs. tabi sen kısa sac seviyorsan kalsın.
00 Yorumla
+1 yılBelki makyaj yapış tarzını değiştirebilirsin saç renginde değişikliğe de gidebilirsin ama bemce güzel bir kadınsın 💓
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin bir kaçı neden bu kadar boş yapmış. Evet maskulen yüz hatların var ama dalga geçilecek kadar değil.
00 Yorumla
+1 yılBurun değişse bence görünümde değişir
10 YorumlaEvet biraz benziyorsun
10 YorumlaTrans değil misin
24 Yorumla- +1 yıl
Trans değilim cinsiyetim kız
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim yorum için. Makyaj yapsam belkide kız gibi tipim olur.. çoğu insan yüz yapıma çok maskülen çok erkeksi diyor. Erkeğe benziyorsun diyorlar tip olarak..
Sacinii uzatıp rengini biraz daha koyu yapsann cokk madkulan durmaz
00 Yorumla
+1 yılCok haklılar onlar gercekten dostun mus dost acı soyler ama dogruyu ssohleeerrr
00 YorumlaEvet yüzün erkek yüz hattina benziyor
13 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim yorum için.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru makyaj ile gayette güzel olabilirsin ama bu halinle maalesef doğru söylemişler. Ruju da taşırmissin makyaj yapamayan erkek gibi olmus
00 YorumlaErkek değil misin zaten
10 YorumlaSaçları uzat saçları
00 Yorumlaİlk bakışta erkek sandım çoğu kişi gibi
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılGayet hos bir bayansn
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yılEvet doğru baya benzerlik var
00 Yorumla
+1 yılErkek değil misin sen 🙄
00 Yorumla
+1 yılEvet baya erkeksi duruyor
00 YorumlaNe bileyim değişik ya
00 Yorumla
+1 yılEvet abla fatma gibisin😀
05 Yorumla- +1 yıl
Erkek FATMA 😀
+1 yılTravesti degıl mısın ztn
00 YorumlaVoldemort? Senmisin yoksa..
00 Yorumla
+1 yılburun estediği yapmalısın
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. erkeksi değil bildiğin erkeksin 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Ya neden öyle diyorsunuz onunda bir kalbi var ayıp ama
+1 yılEvet benziyorsun
10 Yorumla
+1 yılHe var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet trans kadına benziyon
10 Yorumla
+1 yılBurun ameliyatı olursan çoğu şey çözülür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen seni Tıvorlu İsmail sandım
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldostum sen baştan aşağı fiyaskosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyle sandım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence güzel bir şey kfkd
00 Yorumla
+1 yılBazı kadınlarda böyledir normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ama sadece burunla alakalı değil
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenimde böyle bende bir program var ona koyuyorum fotomu erkek olarak algılıyor seni koydum kadın olarak algıladı demek benimki kadar erkeksi değil yüzün benim burnum küçük bir de
Cevap sahibi+1 yılBeterin beteri var yani beni yapay zeka bile erkek olarak görüyor
- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat