ünlü erkekler neden estetik yaptirmiyor merakimdan soruyorum kadinlarin cok güzel olmasini istiyorlar ama kendileiren hic bakmiyorlar burun estetigi mesela yapmiyorlar ama kücük burunlu kadin istiyorlar bakimli falan okadar ünlü erkek var cogu spor dahi yapmiyor paara kazanan kadin ilk estetik yaptiriyor erkek zaten paaram var he rkiz bana bakar kafasindna oldugu icin mi ugrasmiyor erkekler dis görnüs önem verdi icin onca kadin estetikli paarasi olup bakimsiz insanlarda cok itici birde bu tiple yaninda taş gibi gencecik kiz istiyorlar resmen paara icin baktim diye bagriyor sifatlari okdar ünlü var bunlar buldum örnek olarak
İhtiyaçları yok ayrıca bilimsel bir araştırmaya göre kusursuza yakın olmanız kıskançlığa sebep verip daha çok düşman yaratıyormuş, pek çok milyarder erkek bunun için estetik yaptırmıyor, iş dünyasında daha fazla potansiyel düşman yaratmamak için.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Çünkü zekiler, kendilerini olduğu gibi kabul ediyorlar kadınları basit birer takmalık, sökmelik oyuncak gibi görüyorlar. Böylece kadınları sürekli birbirleriyle yarışan yarış atlarına çeviriyorlar. Güzellik algısı şu an kadın üzerinde yoğunlaşmış durumda. Ve kadınlar ise bunu kırmak yerine sürekli beğenilmek, rağbet görmek için hız kesmeden orasını burasını yaptırıyor, kendilerini kendine has özellikleri olan özel biriyken sürekli birilerine benzetmeye çalışmaya devam ediyorlar. Karışık bir yazı oldu umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.
Vucutun da bakiminda amci erkek icin baska nedenlerde olsa biri disileri etkilemektir unlu ve zengin olduğundan biyolojik hedefine zaten ulasmis önemsemiyor ondan pek
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
her erkek paarayla zengin kiz alma cabasindslar omzn düzgün erkek yok
Erkekler nasıl olsa para çok ya ondan kızlar bana bakar diyor ama haklı bakıyorlar da. Erkeklerin çoğu da dış görünüşe önem verir ama önemli olan bu değil...
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
serefsiz erkekler dis görnüs önem verio kendine bakmayanlar