Güzellik & Bakım Makyajda ön plana çıkarmaktan hoşlandığın bölgen neresi? Minirea Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Makyaj yaparken yüzünde hangi bölgeni ön plana çıkarırsın? Makyajda ön plana çıkarmaktan hoşlandığın bölgen neresi? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Makyaj yapmıyorum 0 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Yaw şu gözün içine kadar kalem sokuyorsunuzya valkahi benim gözüm sulanıyor. Hafif allık hafif makyaj yeter nedir bu yaa. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dudaklarım ve gözlerim 0 28 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Bağırıyorlar zaten kral 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Yerin7 katdibi. Ne diye bağırıyorlar peki reiss 🤣😂 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Gel vatandaş gel akşam oldu böyle oldu 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 😂😂 batan geminin malları bunlar 🤣🤣 gel vatandaş gel 😂 seda sayan da burdan aliyor 😄 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Hahaha 😂 ikizlere takke gellll 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Gel vatandaş gel 😂 derya kuzusu bunlar 😂 yiyin kocanızın parasını başka kadınlara kalmasın 😂😂 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Hahah 😂😂 abla düştü düştüü fiyatlar düştüü gellll Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Gel vatandaş gel akşam pazarı bunlar 😂 al bu kirazdan kalmaz birazdan 😂😂 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl GöZlüklerim pazardan Allah korusun nazardan 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Elmaların kütür kütür al hepsini götür 😂😂 al bir kilo komsunu kiskandir 😂😂 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Hahaahq😂😂 komşuya gece elmayı ısırınca kütür kütür sesler gidiyo onu kıskanıyor vay be😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Zonguldaktan gelir maden kömürü Allah şişman kadinlara versin ömürü vay vay hülya ablam gelmiş bugün pazardan Allah korusun onu nazardan vay vay 😂😂😂 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Hahaha içinden pazarcı çıktı knk😂😂😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Evett demek ki içimde varmıs reiss vay vayyyy 😂😂😂 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl İçinde daha ne gizli hazineler var kombilir😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl İnsanın içinde olacak agaa😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Demekki içimde bir pazarci ruhu yatıyor 😂 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl 😂😂😂 aynen öyle yata yata büyütmüş içinde Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 😂😂aynen öyle oldu reiss Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Hahhah 😂 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Gülme 🤣😂 ben bu işi bırakıp pazarciliğa mı soyunsam acaba diyorum neticede bu ışığı gördüm kendimde 🤣 ben de az hınzır değilim hee 😂 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl 😂😂 pazarcılığa soyunsan hakkını verirsin fazla fazla haha Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Eyvallah reiss 🤣😂 veririz evelallah 🤣 gel vatantas gel görmedim duymadım deme 😂 akşam oldu böyle oldu 🤣😂 nasıl iyimi böyle 😂 becerebiliyormuyum reiss 😂🤣 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Etek thişört 5 lira atlet pijama 5 lira gel teyze gel 5 lira bunlar 5 lira kapan alıyor ,😂😂 eniştenin yüzü gülsün 🤣😂 5 lira 5 liraaaaa 😂 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Hahhah knk sar bana hepsinden😂😂 becermek ne kelime yanağından öpim Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Eyvallah reiss al hepsinden yenge sevinsin 😂🤣 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl 😂😂 yenge yokta artık ben sevinirim Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Dudak 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. Gözlerim 0 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 465 cevap paylaştı. Gözlerim 0 0 Yorumla
meltemkrcc Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Gözlerim👀 0 3 Yorumla doesn-t_exist +1 yıl Çünkü çok güzeller Yorumla meltemkrcc +1 yıl Teşekkürler Yorumla doesn-t_exist +1 yıl 🌑🖤 Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Göz ve dudakların 0 1 Yorumla rumeysayemis +1 yıl Dudaklarım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Makyaj yapmıyorum
Yaw şu gözün içine kadar kalem sokuyorsunuzya valkahi benim gözüm sulanıyor. Hafif allık hafif makyaj yeter nedir bu yaa.
Gözlerim, küçük olduğu için daha belirgin olmasını isterim.
Gözler ve dudaklar
Göz ve dudaklar
Elmacık kemiklerim. 🙂
Dudaklarım ve gözlerim
Bağırıyorlar zaten kral 😂😂
Yerin7 katdibi. Ne diye bağırıyorlar peki reiss 🤣😂
Gel vatandaş gel akşam oldu böyle oldu 😂
😂😂 batan geminin malları bunlar 🤣🤣 gel vatandaş gel 😂 seda sayan da burdan aliyor 😄
Hahaha 😂 ikizlere takke gellll 😂😂
Gel vatandaş gel 😂 derya kuzusu bunlar 😂 yiyin kocanızın parasını başka kadınlara kalmasın 😂😂
Hahah 😂😂 abla düştü düştüü fiyatlar düştüü gellll
Gel vatandaş gel akşam pazarı bunlar 😂 al bu kirazdan kalmaz birazdan 😂😂
GöZlüklerim pazardan Allah korusun nazardan 😂😂
Elmaların kütür kütür al hepsini götür 😂😂 al bir kilo komsunu kiskandir 😂😂
Hahaahq😂😂 komşuya gece elmayı ısırınca kütür kütür sesler gidiyo onu kıskanıyor vay be😂😂
Zonguldaktan gelir maden kömürü Allah şişman kadinlara versin ömürü vay vay hülya ablam gelmiş bugün pazardan Allah korusun onu nazardan vay vay 😂😂😂
Hahaha içinden pazarcı çıktı knk😂😂😂😂
Evett demek ki içimde varmıs reiss vay vayyyy 😂😂😂
İçinde daha ne gizli hazineler var kombilir😂😂
😂😂
İnsanın içinde olacak agaa😂
Demekki içimde bir pazarci ruhu yatıyor 😂
😂😂😂 aynen öyle yata yata büyütmüş içinde
😂😂aynen öyle oldu reiss
Hahhah 😂 😂
Gülme 🤣😂 ben bu işi bırakıp pazarciliğa mı soyunsam acaba diyorum neticede bu ışığı gördüm kendimde 🤣 ben de az hınzır değilim hee 😂
😂😂 pazarcılığa soyunsan hakkını verirsin fazla fazla haha
Eyvallah reiss 🤣😂 veririz evelallah 🤣 gel vatantas gel görmedim duymadım deme 😂 akşam oldu böyle oldu 🤣😂 nasıl iyimi böyle 😂 becerebiliyormuyum reiss 😂🤣
Etek thişört 5 lira atlet pijama 5 lira gel teyze gel 5 lira bunlar 5 lira kapan alıyor ,😂😂 eniştenin yüzü gülsün 🤣😂 5 lira 5 liraaaaa 😂
Hahhah knk sar bana hepsinden😂😂 becermek ne kelime yanağından öpim
Eyvallah reiss al hepsinden yenge sevinsin 😂🤣
😂😂 yenge yokta artık ben sevinirim
Gözler bence herşeydir 🙂
Dudak
Gözlerimi.
Kesinlikle elmacık kemik kısmı
Gözlerim
Gözlerim 🌺
Göz hocam
dudak
Gözlerim