Benim ablamdan daha güzel olduğumu söylerler. Nedense her ailede bu duruma rastlıyorum. Bu bir tesadüf mü?

Benim ablamdan daha güzel olduğumu söylerler. Nedense her ailede bu duruma rastlıyorum. Bu bir tesadüf mü?

Ama şimdi ilk ve ortanca çocuk kız veya ilk çocuk erkek ikincisi veya 5. Kız olunca durumlar değişir. Ama bence böyle bir şey asla yok. Küçüklerin daha güzel gözükme sebebi daha yıpranmamış olmaları ve ablalık görevi yüklenmemiş olmasıdır. Veya bunu söyleyenler seni gazlayıp arkadan ablan daha güzel de diyor olabilirler. İnsanlar konuşurda konuşur. Bu fotoğraftaki iki kişi kim bilmem her ikisi de çok güzel.
Bizim evde aynı durum mevcut. En küçükler daha güzel oluyor. Tesadüf mü yoksa mantıklı bir açıklaması var mı bilemem. Belki daha stressiz yaşadıkları için küçüklerin aurası farklı olabilir. Cefakâr ablalar
Cevap
6Cevap
Hayır ilgisi yok
Benim var 1 tane kız kardeşim onun ayrı bir güzelliği var benim ayrı Çünkü o sarışın ben esmer
gerçekten öyle mesela benim kız kardeşim benim güzelliğimin 5 mislisi daha güzel 😀 ben anne babamın çıraklık eseriysem o ustalık eseri öyle bir bebeksilik ouyy ablasının balı bebeği 😌
Güzellik değişirde 2. Çocuk daha iri boylu olur genelde.
@GigiKuş ; Bence ikinizde birbirinizden çokkk güzelsiniz! Göz kamaştırıcı ve can çektiren türden ;)
Hayır. Ablam benden daha güzel. Bayılıyorum kendisine. Canım benim.
İmtihan işte
maalesef bende abla ya da kız kardeş yok 😂
öyle tabiki ikincide daha özentili çalışıyor babalar
Hayır, bizde tam tersi. Evin büyük kızı prenses, küçük kızı cadı gibi.
Hayır ya ablam hepimizden güzel
tam tersi de olur
Çoğu zaman öyle
güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?