Yani ikimize de benzesin ya sonuçta ben beyazın kahverengi gözlerim var sarı saçlarım var boyum da uzun gayet iyi fiziksel özelliklere sahibim ama babası olarak düşündüğüm kişi de gayet yakışıklı çok yakışıklı hem de yani bilmem iki tane olsun bir tanesi ona bir tanesi bana benzesin ya da karışık bir şey olsun ortaya salata gibi böyle bakınca hem onu hem kendimi göreyim.
Biz birbirimize o kadar benziyoruz ve kardeş sanılıyoruz ki anneye ya da babaya çekme durumu olacağını sanmıyorum. Ortak ikimize de benzeyecek en nihayetinde. :D
Babasına benzesin :) Tabi şimdi önümde bi baba modeli yok😅 Gamzeli birisi olursa gelecekte ki kocam ona benzesin :) Kocaman gamzeli olsun ama, benin gamzem minik bisey.. Kızım kocaman gamzeli olsun:) Saçı bana benzemesin, daha koyu renk olsun öyle arada bir renk olmasın Ben gibi beyaz tenli olsun.. Babası gibi de siyah gözlü Vee gamzeli :)
direkt bana benzemeli aynımı çıkartmalıyım kendimi kopyalamış fotokopimi çekmiş gibi yapmalıyım 😀 kocama gol atmalıyım hava atmalıyım nasıl da bana benzedi ama 😬😂😂😂 kudurtmalıyım bir de anne dedirtirsem babadan önce tamam oldu bitti 😂😂
Benim için kime benzediği önemli değil sağlıklı olsun da isterse akrabaya benzesin gen sonuçta istemesekte benziyorlar. Oğlum babasına ve amcasına benziyor ikisinden de almış kızım bana benziyor.
Kızım olsaydı bana benzetmesini isterdim ama kız güzeli oğlum var hatta tavırlar, mimikler, konuşmalar benim kopya ben birazda babaya benzetmesini istiyorum
Benim kızım bana benzer lakin anasına benzesin isterdim çünkü benim gibi buzdolabı beyazı olup güneşten yanmasındansa anası gibi esmer olup rahat edeydi iyiydi😀
Vala öyle karışımlar gördüm ki , gözü babasına yüz şekli annesine dudakları babasına benzeyen😅 felaket güzeller. bence iki ebeveynden de almalı ikisine de benzemeli