Güzellik & Bakım Yeni burnum nasıl olmuş, iyi mi sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor sargıları çıkalı 3 hafta oldu çok ağrılı bir süreçti ama değdi gibi sizce? Yeni burnum nasıl olmuş, iyi mi sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Güzel görünüyor gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Evet güzel olmuş 0 0 Yorumla
Hypeos Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Güzel olmuş şişliği hızlı inmiş gibi benim bu kadar hızlı inmemişti 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ben biraz şanslıyım sanırım ağrı çektim ama ekstra bir ağrım olmadı Yorumla Hypeos +1 yıl Bende 0 ağrı sadece şiş ve morluk vardı Yorumla
sEn_tabiki_26 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl burun guzelde, dudagi indirt bari... ikisi o sekilde yapmacik duruyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl dudağım yapay değil Yorumla
Blackskdkdkkd Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 104% +1 yıl Bence sende şimdi herkes gibisin demiş Nazım Hikmet. 0 0 Yorumla
oktaytetik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Şişlikler var hala belli oluyor ama bu halde bile güzel 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 530 cevap paylaştı. eskisini bilmiyorum ama bu da güzel.. keşke bu yaşta cerrahi müdahale yaptırmasaydın... ... 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 411 cevap paylaştı. Eskisi olsaydı yenisine yorum yapabilirdik güzel duruyor 0 0 Yorumla
_bernaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kapali ameliyat falan mi? 1 ayligim bende hala dikisler mevcut, cok da guzel gorunuyo🌸 0 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Gayet başarılı. Her zaman böyle sonuçlar göremiyoruz. 0 0 Yorumla
devils07 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl aylar geçince şeklini alır ama bu arada baya iyi olmuş 0 0 Yorumla
sevgiEmektirr Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Önceki halini de görsekseydik daha iyi yorum yapardık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dudaklarinimi yaptirdin? Bende istiyorum ama biraz korkuyorm 😃 0 1 Yorumla Soran +1 yıl doğal ama yaptıran bir sürü arkadaşım var korkulacak bir olayı yok Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. burun farkıyla kaçırırsın artık herşeyi 😂😂 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. yakışmış ve güzel ama herkesin burnu birbirine benziyor doğal burunlu insan kalmadı hiç :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok güzel olmuş güle güle kullan ama ne yalan söyliyim doğal durmuyor 0 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 995 cevap paylaştı. dün ameliyitaını izledim allahım. D öldüm öldüm dirildim. D bu estetik yaptırqanlada akıl yok 0 0 Yorumla
gizemnnn Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl bende burnumi yaptirdim hic kalkik olmasi senin ki ince derilimiydi ben hic memnjn kalmadim ya 6 ay oldu cok zor du ameliyat 0 0 Yorumla
Özgür9437 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl originali bozmasaydın keşke yinede iyi gözüküyorsun 0 0 Yorumla
yildizalbayy777 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl çok güzel olmuşsun. burnun gerçekten çok güzel olmuş 0 0 Yorumla
nickbulamadimcnm Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Burnun güzel olmuş ama çenenden dolayı kötü gözüküyor 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Güzel olmuş ama gerek var mıydı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla
milkchocolate Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Burnumuzu yaptırmayan bir 3 kişi kaldık 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Hayırlı olsun yeni burnun 0 0 Yorumla
Hullanza Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Benim burnumun doğal hali bundan iyi hehe 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. güzel eskisi nasıdıki 0 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 354 cevap paylaştı. Eskiyi görmeden yeniyi alamam 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 521 cevap paylaştı. Burun da dudaklar da harika 😘 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Burun neysede o dudak Ne ya öyle sinir oldum 😀 0 0 Yorumla
CeryanMühendisiii Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Çokta yapılı gibi durmuyor burdan 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. güzel olmuş yaaa ya kaydırağı gibi 0 0 Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Hala hafif bir ödem var. Kavis harika olmuş 0 0 Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 362 cevap paylaştı. güzel olmuş üst dudakta dolgumu var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla uzaylı_tony +1 yıl oda hoş önden fotosu yokmu yüzünün bide öyle bakam burnuna Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nefes alabiliyorsan iyidir 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Güzel olmuş 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Dudaklar niye öyle 0 4 Yorumla Soran +1 yıl allah öyle yaratmış başka soru? Yorumla u KasiKesh +1 yıl Tamam Allah yarattı ama yapılmış gibi sirilmis gibi Yorumla Soran +1 yıl anneme teşekkür ediyorum bu güzel geni için😽 Yorumla u KasiKesh +1 yıl Aa babanı unuttun olmadı bak 😊 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 469 cevap paylaştı. Çok güzel olmuş 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. Güzel olmuş. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Güzel görünüyor gadası
Evet güzel olmuş
Güzel olmuş şişliği hızlı inmiş gibi benim bu kadar hızlı inmemişti
ben biraz şanslıyım sanırım ağrı çektim ama ekstra bir ağrım olmadı
Bende 0 ağrı sadece şiş ve morluk vardı
burun guzelde, dudagi indirt bari... ikisi o sekilde yapmacik duruyor
dudağım yapay değil
Bence sende şimdi herkes gibisin demiş Nazım Hikmet.
Şişlikler var hala belli oluyor ama bu halde bile güzel
eskisini bilmiyorum ama bu da güzel.. keşke bu yaşta cerrahi müdahale yaptırmasaydın... ...
Eskisi olsaydı yenisine yorum yapabilirdik güzel duruyor
Kapali ameliyat falan mi? 1 ayligim bende hala dikisler mevcut, cok da guzel gorunuyo🌸
Gayet başarılı. Her zaman böyle sonuçlar göremiyoruz.
aylar geçince şeklini alır ama bu arada baya iyi olmuş
Önceki halini de görsekseydik daha iyi yorum yapardık
Dudaklarinimi yaptirdin? Bende istiyorum ama biraz korkuyorm 😃
doğal ama yaptıran bir sürü arkadaşım var korkulacak bir olayı yok
burun farkıyla kaçırırsın artık herşeyi 😂😂
yakışmış ve güzel ama herkesin burnu birbirine benziyor doğal burunlu insan kalmadı hiç :)
Çok güzel olmuş güle güle kullan ama ne yalan söyliyim doğal durmuyor
dün ameliyitaını izledim allahım. D öldüm öldüm dirildim. D bu estetik yaptırqanlada akıl yok
bende burnumi yaptirdim hic kalkik olmasi senin ki ince derilimiydi ben hic memnjn kalmadim ya 6 ay oldu cok zor du ameliyat
originali bozmasaydın keşke yinede iyi gözüküyorsun
çok güzel olmuşsun. burnun gerçekten çok güzel olmuş
Burnun güzel olmuş ama çenenden dolayı kötü gözüküyor
Güzel olmuş ama gerek var mıydı
evet
Burnumuzu yaptırmayan bir 3 kişi kaldık
E eskisini bilmiyoruz?
Hayırlı olsun yeni burnun
Benim burnumun doğal hali bundan iyi hehe
İyi olmuş güle güle kullan
güzel eskisi nasıdıki
Eskiyi görmeden yeniyi alamam