Güzellik & Bakım Tırnaklarınızı yaptırıyor musunuz kendiniz mi yapıyorsunuz? nüktelidilber Takip Et FenomenYoda Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tırnaklarınızı yaptırıyor musunuz kendiniz mi yapıyorsunuz? Tırnaklarınızı yaptırıyor musunuz kendiniz mi yapıyorsunuz? Cevapla Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Yaptırmıyorum 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yaptırmıyorum doğal halinde bırakıyorum manikürde yaptırmam ayrıca 0 0 Yorumla
-Kral1BoGa- Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tırnakları uzun kadınları severim onlar nerede nasıl iz bırakacağını iyi bilirler.. 0 0 Yorumla
ÇileliBayankuş Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kendim yaparım fakat seninkiler çok hoşlar 0 0 Yorumla
Kraliçenisz Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kendim yapıyorum çok da güzel oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yaptırmıyorum
yaptırmıyorum doğal halinde bırakıyorum manikürde yaptırmam ayrıca
Tırnakları uzun kadınları severim onlar nerede nasıl iz bırakacağını iyi bilirler..
Kendim yapabiliyorum.
Kendim yaparım fakat seninkiler çok hoşlar
Kendim oje sürüp geçiyorum
Kendim yapıyorum çok da güzel oluyor
Kendi mesleğim bu ama yapamıyorum kendime
Tırnaklarımı yaptırmıyorum kesiyorum
Yaptırmıyorum
Çirkin duruyo
Kendi tırnağım
Her ay yaptiriyorum💞
Kendim yapıyorum
kendim yapıyom