Güzellik & Bakım Şarkıcı ece seçkin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeni fark ettim göğüsleri küçük ama bedeni güzel maşallahı var sizce de öyle değil mi Güncellemeler+1 yıl Acaba kocası kıskanmıyor mu merak ettim Şarkıcı ece seçkin? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
esrakaya1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Ayn de sen kıskandın mı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bedenini biraz evet Yorumla esrakaya1 +1 yıl Hmm olabilir 🥰 Yorumla Soran +1 yıl 😃😃 Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Eceyi beğeniyorum. 0 39 Yorumla Soran +1 yıl Aynen bende beğeniyorum ama kocası son klibinde kıskanmadı mı acaba Yorumla isimsizdiss +1 yıl Son klibini izlemedim ki Yorumla Soran +1 yıl Mayolu üzerine su falan döküyor Yorumla Soran +1 yıl Bon voyage klibi Yorumla isimsizdiss +1 yıl Abi kıskansa ne kiskanmasa ne sonuçta hala evliler demek ki çağrı Bey sanatçı olduğu için eceye tolerans gosteriyor Yorumla Soran +1 yıl Demekki ama bilmiyorum ben öyle düşündüm yani erotik geldi biraz çekimleri Yorumla isimsizdiss +1 yıl İzlemeye vaktim yok ama bilemedim Yorumla Soran +1 yıl Ya da bana öyle geldi çünkü açık değilim her açık kişi hakkında öyle düşünüyırm Yorumla isimsizdiss +1 yıl Ece otorite kurmuştur çağrı kıskansa acik klip çekemez. Ece çağrıyı yönetiyor mu gibi Yorumla Soran +1 yıl Valla bilemem ama sanatçılar hep kurar o otoriteyi bence Yorumla Soran +1 yıl Çıplaklık hoşlarına gidiyor galiba Yorumla isimsizdiss +1 yıl Sanatçılar hep kurar derken hadise kuramadi. ki boşandı. mehmet Dinçerler ile Yorumla Soran +1 yıl Aynen ama Dinçerler muhafezakar Yorumla isimsizdiss +1 yıl Ecenin çıplaklığı eşinin yatakta hoşuna gidiyor sadece. Kliplerde hoşuna giden getirdiği para olabilir Yorumla Soran +1 yıl Zaten yataktan farkı yok ki sadece mayo var ☺️☺️ Yorumla isimsizdiss +1 yıl Evet işte Mehmet Bey gibi muhafazakar değil çağrı Bey. Fark burada Yorumla Soran +1 yıl Aynen haklısınız ama yinede ne bileyim biraz abartı geliyor bana tabi herkesin kendi hayatı benim düşüncem sadece Yorumla isimsizdiss +1 yıl Instagramdaki fotoğraflarini görmüştüm evet saygı duyuyorum ama durum anlattığım gibidir. Otorite kurmuştur Ece ve görselliği ile para getiriyordur Yorumla Soran +1 yıl Aynen haklısın her insanın yaşantısı farklı ama ünlüler arasında bir tek o göğsünü büyütmedi onunda farkındayım Yorumla isimsizdiss +1 yıl Gerek de. yok boyu kısa zaten erkekler düz göbek büyük popo orantili meme sever Yorumla Soran +1 yıl Aynen doğru olabilir yani poposu iyi bacakları iyi dediğin gibi Yorumla isimsizdiss +1 yıl Güzel kız yakışıyorlar ya Yorumla Soran +1 yıl Aynen bence de ben kıskanıyorum vücudunu bir onu bir Aynur Aydını gerçi çok var hepsi öyle ☺️ Yorumla isimsizdiss +1 yıl Kıskanma Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla isimsizdiss +1 yıl Ben Ece ile aynı kilodaydim ama şu an iyi ki kilo aldım açık giyinmekten ve kötü niyetlilerden uzağım sukur Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani kiloyla ne alakası var Yorumla isimsizdiss +1 yıl Sen kapali bir bayansin ama vücudunun Ece gibi olmasini mi. istiyosun Yorumla Soran +1 yıl Vüdücumı seviyorum ama işte düz pürüzsüz sıkı olmasını istiyorum evet kapalıyım Yorumla isimsizdiss +1 yıl O zaman spor ve diyet yap. Ama sen kapalisin ecenin klibine erotik buldum diyorsun sendemi oyle olmak istiyorsun ozaman acil engel ne Yorumla Soran +1 yıl Ben dışarda erotik olmak istiyorum demedim ki yanlış anladın beni sen Yorumla Soran +1 yıl Spor sor diyet eh işte kendi çapımda Yorumla isimsizdiss +1 yıl Eğer o vücuda sahip olursan da asla sergileme sadece evlenirsen eşin bilsin. Yorumla Soran +1 yıl Evliyim zaten kimseye sergilemedim eşim haricinde Yorumla isimsizdiss +1 yıl Yalanini yiyim ya uyucam iş var. bye Yorumla Soran +1 yıl Uyu yani neden yalan konuşaım evliyim Yorumla isimsizdiss +1 yıl Evliysen bu saatte burada. isin ne kocanin mezhebi geniş galiba Yorumla Soran +1 yıl Ne alakası var kocam işte burada olmam ne gibi sorun ki Yorumla isimsizdiss +1 yıl Neyse Yorumla
kittybabies Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl evet gerçekten güzel kadın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen minyon ama kalçaları kendini gösteriyor Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ayn de sen kıskandın mı
Bedenini biraz evet
Hmm olabilir 🥰
😃😃
Eceyi beğeniyorum.
Aynen bende beğeniyorum ama kocası son klibinde kıskanmadı mı acaba
Son klibini izlemedim ki
Mayolu üzerine su falan döküyor
Bon voyage klibi
Abi kıskansa ne kiskanmasa ne sonuçta hala evliler demek ki çağrı Bey sanatçı olduğu için eceye tolerans gosteriyor
Demekki ama bilmiyorum ben öyle düşündüm yani erotik geldi biraz çekimleri
İzlemeye vaktim yok ama bilemedim
Ya da bana öyle geldi çünkü açık değilim her açık kişi hakkında öyle düşünüyırm
Ece otorite kurmuştur çağrı kıskansa acik klip çekemez. Ece çağrıyı yönetiyor mu gibi
Valla bilemem ama sanatçılar hep kurar o otoriteyi bence
Çıplaklık hoşlarına gidiyor galiba
Sanatçılar hep kurar derken hadise kuramadi. ki boşandı. mehmet Dinçerler ile
Aynen ama Dinçerler muhafezakar
Ecenin çıplaklığı eşinin yatakta hoşuna gidiyor sadece. Kliplerde hoşuna giden getirdiği para olabilir
Zaten yataktan farkı yok ki sadece mayo var ☺️☺️
Evet işte Mehmet Bey gibi muhafazakar değil çağrı Bey. Fark burada
Aynen haklısınız ama yinede ne bileyim biraz abartı geliyor bana tabi herkesin kendi hayatı benim düşüncem sadece
Instagramdaki fotoğraflarini görmüştüm evet saygı duyuyorum ama durum anlattığım gibidir. Otorite kurmuştur Ece ve görselliği ile para getiriyordur
Aynen haklısın her insanın yaşantısı farklı ama ünlüler arasında bir tek o göğsünü büyütmedi onunda farkındayım
Gerek de. yok boyu kısa zaten erkekler düz göbek büyük popo orantili meme sever
Aynen doğru olabilir yani poposu iyi bacakları iyi dediğin gibi
Güzel kız yakışıyorlar ya
Aynen bence de ben kıskanıyorum vücudunu bir onu bir Aynur Aydını gerçi çok var hepsi öyle ☺️
Kıskanma
Niye
Ben Ece ile aynı kilodaydim ama şu an iyi ki kilo aldım açık giyinmekten ve kötü niyetlilerden uzağım sukur
Nasıl yani kiloyla ne alakası var
Sen kapali bir bayansin ama vücudunun Ece gibi olmasini mi. istiyosun
Vüdücumı seviyorum ama işte düz pürüzsüz sıkı olmasını istiyorum evet kapalıyım
O zaman spor ve diyet yap. Ama sen kapalisin ecenin klibine erotik buldum diyorsun sendemi oyle olmak istiyorsun ozaman acil engel ne
Ben dışarda erotik olmak istiyorum demedim ki yanlış anladın beni sen
Spor sor diyet eh işte kendi çapımda
Eğer o vücuda sahip olursan da asla sergileme sadece evlenirsen eşin bilsin.
Evliyim zaten kimseye sergilemedim eşim haricinde
Yalanini yiyim ya uyucam iş var. bye
Uyu yani neden yalan konuşaım evliyim
Evliysen bu saatte burada. isin ne kocanin mezhebi geniş galiba
Ne alakası var kocam işte burada olmam ne gibi sorun ki
Neyse
evet gerçekten güzel kadın
Aynen minyon ama kalçaları kendini gösteriyor