Arkadaşlar Ferhat tunç'un şarkılarını çok severim çok güzel parçaları var insan dinledikçe sıkılmıyor, bugün vuruldu parçasını keşfettim ve çok hoşuma gitti beğendim, ve çalma listeme ekledim, sonra dedim acaba bunun hikayesi ne, çünkü Ferhat Tunç hep Dağlar ile alakalı şarkılar yapıyordu yani bir nevi PKK propagandası yapıyor gibi hissettiriyordu, sonra bu vuruldu şarkısını neden yazdığını araştırdığım zaman yıkıldım, adam PKK'lı bir terörist kadın için yazmış, ben ülkemi milletimi çok seviyorum profilimde zaten askerlikte çekinmiş olduğum bir fotoğraf var ben bu ülke için askerlik yaptım, lakin dediğim gibi severek dinledim bir sanatçının PKK propagandası yapması ve hatta yeri geldiğinde PKK'nın uzantıları hakkında sosyal medyada terör örgütünu destekleyen paylaşımlar yaptığını gördüm ve Bir nevi sarsıldım, severek dinlediğim adamın örgüt destekçisi olduğunu öğrendim, tüm müziklerini sildim, ve bir daha da asla dinlemem bu Ferhat Tuncu

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda hislerini anlıyorum, sevdiğin bir sanatçıyla ilgili böyle bir şey öğrenmek insanı gerçekten etkileyebilir. Şarkı sözlerinin arkasındaki hikayeler bazen dinleyiciyi farklı duygulara sürükleyebiliyor. Evet, değerlerine ters düşen bir şeyi desteklememe konusunda doğru bir adım attığını düşünebilirsin. Kendi duruşunu ve prensiplerini korumak önemli. Kendini kötü hissetme, sonuçta müzik evrensel bir şey ama değerlerin daima rehberin olsun. Senin gibi düşünen başka sanatçıları keşfedip onlara yönelmen en iyisi gibi görünüyor. 🙏