Güzellik & Bakım Yüz bölgesine lazer epilasyon için 250 TL uygun mudur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Lazer epilasyon yaptırmak istiyorum beir yere sordum yüz bölgesi 250 komple bacak 600 tl imiş. Uygunmudur? Güncellemeler+1 yıl Kibristayim Güncellemeler+1 yıl Buz lazer Yüz bölgesine lazer epilasyon için 250 TL uygun mudur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
buyenihesabim21 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bence bir doktor kliniğinde yaptırsan daha iyi olur, ben komple fiyat veriyorlar diye biliyorum böyle sadece bacak diye fiyat vereni ilk kez gördüm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben neremi istersem orami yaptırırım Yorumla buyenihesabim21 +1 yıl Peki prenses Yorumla
damnitbaby Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl oradaki fiyatları tam bilmiyorum ama uygun geldi bana 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 494 cevap paylaştı. fazla ucuz. dikat et. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir seans mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok iyi değil sanki Yorumla
Imhan00 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Uygun ama tuhaf 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden tuhaf? Yorumla Imhan00 +1 yıl Fiyatı uygun olması tuhaf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence bir doktor kliniğinde yaptırsan daha iyi olur, ben komple fiyat veriyorlar diye biliyorum böyle sadece bacak diye fiyat vereni ilk kez gördüm
Ben neremi istersem orami yaptırırım
Peki prenses
oradaki fiyatları tam bilmiyorum ama uygun geldi bana
Gayet uygundur
fazla ucuz. dikat et.
Hiç değil
Bir seans mı
Evet
Çok iyi değil sanki
Uygun ama tuhaf
Neden tuhaf?
Fiyatı uygun olması tuhaf