• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Güzellik & Bakım

Pürüzsüz ten için lazer epilasyon mu şart?

Edameda06
Edameda06 Takip Et
FenomenMaster Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
69
Yapay Zekaya Sor
🌼🌼
🌼🌼
Pürüzsüz bir vücut için lazer epilasyon mu şart, yoksa ağda ile de bunu sağlayabiliyor musunuz? Fikriniz nelerdir?

#Edameda 🌺
#EdaİlePürüzsüzvücut 🤍
Pürüzsüz ten için lazer epilasyon mu şart?
Vücut Soruları Ağda Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • PeloPelo
    PeloPelo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

Bence lazer epilasyon. Özellikle teninizde batık vb sorunlar da varsa aynı zamanda bir tedavi yöntemi olarak da düşünebilirsiniz. Ağda ile no.
    Ben alexandrite ve buz lazer yöntemlerini denedim. İkisi içinde bir kıyaslama yapacak olursam kesinlikle tercihim alexandrite olur. Çünkü birkaç gün önce tıraşlama işlemini yapıyorsunuz ve uygulayan kişi direkt kıla uyguluyor. Buz lazerde gözden çok kaçıyor. Bende öyle olmuştu yani.
    Ayrıca ince tüyler için alternatif öneriniz varsa yazabilirseniz sevinirim. Yüz, karın, sırt gibi bölgelerimde tüyler ince ve açık renkli olduğu için gittiğim lazer merkezlerinin hepsinde işlemimi yapamayacaklarını söylediler. Yöntem olarak da iğneli epilasyon önerdiler ama bu çok can yakıcı olacaktır. Yüzey de geniş olduğu için çok fazla vakte ihtiyacım olacaktır. O yüzden deneyemedim.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• lokomotif-portakal
    lokomotif-portakal Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    +1 yıl
    Philips Lumea IPL
    Philips Lumea IPL

Özellikle yaz aylarında sürekli uzayan tüylerle mücadele zorlayıcı olabiliyor. Yani geliyor gelmekte olan. Şortlar, elbiseler, etekler meydana çıkacak. Böyle giyinmek içinde güzel ve pürüzsüz bacaklara sahip olmak ayrıcalık olur. Lazer epilasyon sayesinde buna kavuşmak mümkün. Ayrıca bu tarz yöntemle ciltte kesik, tahriş gibi istenmeyen etkiler görülmez. Lazer epilasyon istenmeyen tüylerden kurtulmanın en kalıcı ve güvenli yoludur, cildin pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini sağlar.
    Bacak bölgesine lazer epilasyon yaptırdıktan sonra cilt daha pürüzsüz ve daha kadifemsi bir görünüm kazanır. Çilek bacak görünümü ve batık gibi sorunlar ortadan kalkar. Buz Lazer benim önerebileceğim yöntemlerden. Geniş başlığı sayesinde oldukça kısa süren seanslarla istenmeyen tüylerinizden kalıcı olarak kurtulmanıza olanak sağlar.
    Evde kendi kendinize tüylerden kurtulmak istiyorsanızda Philips Lumea IPL tüy alma cihazını önerebilirim. Tüyleri önemli oranda azaltmak için Philips Lumea'yı iki haftada bir kullanılmanız öneriliyor. Tüylenmeyi durdurmak için uygulamaları 4 haftada bir 8 kez tekrarlamak şart. Açıkçası ev konforunda istenmeyen tüylerden kurtulmak gayet hoş olabilir. Yaz aylarında bronzlaşma olacağı için kalıcı cilt lekelerinin oluşmasına neden olabilir buna dikkat etmelisiniz. Evde lazer epilasyon kaç haftada bir yapılmalı derseniz, Lazer epilasyon cihazını ilk kez kullanmaya başlıyorsanız ilk seanslarınızı iki haftada bir gerçekleştiriyorsunuz. İki haftalık seansları 3 ya da 4 kez tekrarlıyabilirsiniz.

1
    0 Yorumla
  • Minirea
    Minirea Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 76%
    +1 yıl

Yaz kış fark etmeden cildimdeki pürüzsüzlük hissi benim için çok önemli.🤩 Bu yüzden uzun süre boyunca ağdayı da denedim jileti de denedim. Ancak ikisinin de benim için kalıcı çözüm olmadığını ve hayatım boyunca uğraşmak zorunda kalacağımı fark edince başka bir çözüm arayışına girdim. İki seçeneğim vardı; ya bir güzellik salonuna asla garantisini alamayacağım bir şey için sürekli para dökecektim ya da uzun zamandır hem kendime hem de cildime yapmam gereken bir yatırımı yapacaktım. Ben ne yaptım?

Tabii ki tercihimi Philips Lumea IPL Tüy Alma Cihazı'ndan yana kullandım.💜

Philips Lumea IPL Tüy Alma Cihazı

Philips Lumea IPL, bence pürüzsüz bir cilt için kendinize yapabileceğiniz en güzel yatırım.😍Farklı başlıkları sayesinde tüm bölgelerinize aynı kullanım kolaylığını, SmartSkin sensörüyle de tüm cilt tiplerine aynı uyumu sağlıyor.

Açıkçası kullanmaya başladığımdan beri ne ağdaya ne jilete ne de başka bir şeye ihtiyaç duyuyorum. Ayrıca düzenli kullanımda gözle görülür bir şekilde azalma oldu tüylerimde ve birkaç uygulamadan sonra da uzun süren bir pürüzsüzlük oldu cildimde. Eğer siz de böyle bir ürün arıyorsanız bence ilk tercihiniz Philips Lumea IPL olmalı.🧡

3
    0 Yorumla
  • Pnrakgl
    Pnrakgl Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 94%
    +1 yıl

purussuz vucut icin belli caba harciyoruz bunlarda bana göre boşa caba olarak goruyorum zaman kaybi sonucta herkesin zamani degerlidir agda cildi tahris eder ve zamaninizin değerli bölümünü calar mesela " acaba ceksem mi?" diye dusunmeyen kimse yoktur lazer epilasyonda radyoaktif isinlar sayesinde zararli olabilir fakat en azindan tum vucut bir lazerde en fazla 12 seans seans basina 1 saatinizi harcarsiniz buda ayda 1 saat senelik 12 saatte tekabul ediyor insan vucuduna yilda 12 saat zaman ayirmasi daha cok degerli hormonal bozukluk olmadigi surece lazer etki ediyor en azindan tuylerin tekrar cikmasini engelliyor ama agda jilet gibi cozumler hem agrili hemde tuylerin tekrar cikmasina yol aciyor bu durumda hangisini tercih edersin dersen kesinlikle lazer derim ama Şu an teknoloji o kadar ilerlediki evde lazeri yapabiliyorsunPhilips Lumea IPL ile tuylerinizde lazer etkisi yaratabiliyorsunuz ve ben cok memnunum

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

83

Cevap

25

Cevap

• Serenia
    Serenia Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    +1 yıl

Yaz kış fark etmeden cildimdeki pürüzsüzlük hissi olması için şart. <3

2
    0 Yorumla
  • Kokmayanmenekşe
    Kokmayanmenekşe Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Ağda, jilet, tüy dökücü, epilasyon makinesi vs vs hepsini denedim. Ağda hem çok acılı oluyordu hem cildimi tahriş ediyordu hem de yara olabiliyordu yaptığım bölge. Jilet batık yapıyordu, tüy dökücü nerdeyse 2 günde tekrar çıkarıyordu, epilasyon makinesiyse kıpkırmızı noktalar bırakıyordu. Kalıcılık olarak ağda hepsinden etkiliydi ve kılları da azaltıyordu ancak çekilecek çile mi denilirse hayır kesinlikle değil. En son epilasyon yaptırdım, doğumdan sonra yeniden çıktı bazı bölgelerde azar azar, onları da hallettik. Çok memnun kaldım. Fiyat olarak çok daha zor ama kesinlikle değiyor ve aynı pürüzsüzlük başka hiçbir şekilde elde edilemiyor.

2
    0 Yorumla
  • _Cemile_
    _Cemile_ Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 86%
    +1 yıl

Tüyler çok yoğun değilse eğer epilatör gibi şeylerle halledebiliyorsun ama tüyler çok yoğunsa o zaman daha zor oluyor o yüzden lazer şart bence. Benimkiler de çok yoğundu bir de alınca ertesi gün yine çıkıyordu ben de lazer epilasyon yaptım. Hepsinden kurtuldum şimdi pürüzsüz oldu.

0
    0 Yorumla
  • aysekaptan
    aysekaptan Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 86%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı.
    https://www.youtube.com/embed/1CyeRBnC4vo

tüm tüylerden kurtulmak için evet kendimiz yapınca belirli bir yere yapabaliyoruz tam pürüzsüz ten için lazer epilasyon

1
    0 Yorumla
  • Gulrüya96
    Gulrüya96 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Evet buz lazer epilasyon şart, buz lazer özellikle batıklar için çok etkili bir çözümdür aynı zamanda vücudun bazi bölgelerinde ki kararmalara da iyi geliyor cilt rengini açıyor. En etkili çözüm için Kesinlikle buz lazer epilasyon diyorum 👍

3
    0 Yorumla
  • matemist
    matemist Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 28
    +1 yıl

Lazer epilasyon yaptırıyorum. Kökten çözüm. En rahatı

1
    0 Yorumla
  • oziannaa
    oziannaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48 , eic 93%
    +1 yıl

Kesinlikle şart ağdayla yapıştır çek yaparsan cildini sarkıtırsın karartırsın da. Hemde kılların var olduğu cilt her zaman nokta nokta durur sivilce eksik olmaz

3
    0 Yorumla
  • Kngmz
    Kngmz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 50%
    +1 yıl

IPL olup geçici tüyleri uyuttugu için hiç düşünmüyorum. Keske kalıcı etkisi olsa da aldıgımıza değse Lumea yı.

1
    2 Yorumla
    • TheDreams
      TheDreams
      +1 yıl

alexandır lazer kalıcıdır

Yorumla
    • Kngmz
      Kngmz
      +1 yıl

@TheDreams ama her cilt ve kıl tipine uygun değil maalesef.

Yorumla
  • afr0dit
    afr0dit Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 31%
    +1 yıl

Epilasyon yaptırcam da bakalım.. ağda dan bıktım ya sürekli sürekli pürüssüz oluyor olmasına da acısı ayrı dert hemen çıkıyor falan yordu artık.

1
    0 Yorumla
  • gurbetcikizz
    gurbetcikizz Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl

Hayır ben ağda yapıyorum
    Bende de pütürlük vardı beyaz tenkitim gözeneklerim gözüküyordu düzenli peeling yaparak geçti ve at kılı fırçası kullanmanı öneririm
    Su tüketmini arttır birde bol nemlendir
    Ara sıra da solaryum iyi oluyor

0
    0 Yorumla
  • Etipuffkarışık
    Etipuffkarışık Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlara tüysüz olmaları zorunluluğunu kim iteledi ya yıldım, bıktım, usandım djdj

5
    0 Yorumla
  • Catlakkızxx
    Catlakkızxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Lazer lazer diyodum yıllardır en sonunda gittim 8 seans sonrasında sehir dışına cıkmam gerekti sonra ramazan girdi derken son seansımdan sonra 3 ay gecti sanki hiç lazere gitmemişim gibi tüylere ne bitme ne azalma var verdiğim paraya yazık acısıda cabası kandırmak için bitiyo azalıyo faln dediler boş vaatler verdiler her ay giderken cok güzel 8 ay boyunca hiç almadım sahane tertemiz di ama bırakınca eskisi gibi oldu

0
    0 Yorumla
  • ndenizyıldızı
    ndenizyıldızı Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 51%
    +1 yıl

Ağda, epilasyon çok batık yapıyor ne kadar alsan da yine de pürüzsüz olmuyor. Ağda yaparken arada jiletle alırdım ki batıklar düzelsin. Ama lazerde öyle bir şey olmuyor bebek poposu gibi oluyor 😂

0
    0 Yorumla
  • berksinsi
    berksinsi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl

Lazer epilasyon başka bir rahatlık ya. Bu zamana kadar neden yapmadım diye kendimi sorguladım. Pürüzsüzlük hissi mükemmel. 🤭

0
    0 Yorumla
  • fellatioforever
    fellatioforever Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Lazer epilasyonla beraber spa etkisi yapacak ölü derileri arındıracak yöntemle beraber cildi nemlendirmeli...

0
    0 Yorumla
  • LucySkyDiamonds
    LucySkyDiamonds Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Laser her yerde işe yaramıyor açıkçası. Ama yarayan bölgelerde çok iyi. Geri kalanına da eski usül ağda 👍🏻

0
    0 Yorumla
  • aIperen
    aIperen Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 82%
    +1 yıl

Erkeklerin bile koltuk altı ve genital bölgenin epilasyon ile temizlenmesinden yanayım.

1
    0 Yorumla
  • Adem23
    Adem23 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

bence evet daha iyisini biliyorsanız yapın ama lazer bu arada her lazerede güvenmeyin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kesinlikle maddi imkan sağlandığı sürece hangimiz ağdayla uğraşmayı tercih ederkii? Birde uzama süresi var bekliyoruz her an ıstedigimiz kıyafeti giyemiyoruz :(

0
    0 Yorumla
  • Arabın_Gahvesi
    Arabın_Gahvesi Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 64%
    +1 yıl

Lazer bile tam bitirmiyor.. lazer en etkilisi ağda jilet geçici yöntemler

0
    0 Yorumla
  • GÖKYÜZÜ_xq
    GÖKYÜZÜ_xq Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 78%
    +1 yıl

Ağdaylada olur ama yek seferde bitsin ben böyle uğraşmak istemiyorum diyorsan epilasyon tabiki de

0
    0 Yorumla
  • __karamelleis__
    __karamelleis__ Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Ağda ile de sağlayabiliyorum ama lazer yaptırıp tümden kurtulmayı tercih ederim.

0
    0 Yorumla
  • princessa_963
    princessa_963 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Ağda ile daha guzel ve daha uzun süreli pürüzsüzlük sağlanabiliyor.

0
    0 Yorumla
  • _FourLeafClover
    _FourLeafClover Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Merhaba,

Ağda ile de sağlanabilir tabii ama lazer epilasyon bu işi kökünden halletmek olur.🙂

0
    0 Yorumla
  • Ecepiero__
    Ecepiero__ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 90%
    +1 yıl

ağda ile de sağlanıyor ( tabi cilde göre değişiyor bu) epilasyon uzun süreli bir pürüssüzlük demek

0
    0 Yorumla
  • яüүαмsı
    яüүαмsı Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 492 cevap paylaştı.

Ağda ile sağlıyoruz ama lazer kesin çözüm

3
    0 Yorumla
  • hindibaa
    hindibaa Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    +1 yıl

Hayır agdadan sonra bir kaba limon sık az miktarda su ve bir tutam tuz onu pamukla yedir vücuduna tüylerin epilasyona gitmiş gibi az çıkıyor ve pürüzsüz gösteriyor, ilk yarım saat yakarbiraz ama sonucu müthiş oluyor

1
    0 Yorumla
  • denizmanzarasiii
    denizmanzarasiii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Bence kesinlikle şart. Ayrıca büyük rahatlık sağlıyor. Ağda ile uğraşmayı eziyet olarak görüyorum açıkcası yapış yapış, acı verici, ve sürekli olarak devamı gelmesi gerekiyor. Lazer öyle değil çok büyük bir rahatlığı var ve pürüzsüzlüğü sağlıyor

0
    0 Yorumla
  • TheDreams
    TheDreams Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

lazer fiyatları o kadar uçtu ki, keşke zamanında yaptırsaydım

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Valla lazer yaptırdım ama bacağımda minik sicilceler dolu o yüzden pürüzsüz olmuyor 😂

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ağda ile sağlanır ama agda çok uğraştırıyor lazer şart

0
    0 Yorumla
  • Liyaa25
    Liyaa25 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Lazer şart ben bir kac seyans yaptirdim ama bitirmedim pandemiden sonra devam edicem. Ayrica Turkiyeye tatile geldigimde tuy ile ugrasmak zorunda kalmiyorum yazin. Agda gecici cozum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

evet şart malesef sonrasında cildini iyi koruman ve bakımlarına dikkat etmeniz gerek

0
    0 Yorumla
  • Ruhsuz27
    Ruhsuz27 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Şart gibi ama taraftarı değilim çok fazla yogun olanlara ciltte yıpranmalara neden olabiliyor

0
    0 Yorumla
  • meru46
    meru46 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Süreklilik için lazer yap kurtul

Yaptım pişman değilim asla acı çektiğim günlere üzülüyorum 😅

0
    0 Yorumla
  • smurfff
    smurfff Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl

Lazer lazım ama acısından korkup yaptırmıyorum :(

1
    0 Yorumla
  • Nesliççe
    Nesliççe Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı.

Ağda en pürüzsüzleştiricisi ya

1
    0 Yorumla
  • MuHaMmEd_TaLhAAaAaAa
    MuHaMmEd_TaLhAAaAaAa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

şu an ağda ile almaktan memnunum ama tabi ki lazer kesin çözüm

0
    0 Yorumla
  • celladgeldi
    celladgeldi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Valla karıysan evet heralde ne biliyim ya ama karilar guzeldir karisiz hayat olmaz ya

0
    0 Yorumla
  • leitra
    leitra Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

Ağda yapan fakirler el sallıyor biri de ben 🙆

1
    0 Yorumla
  • ÇekiciGirl35
    ÇekiciGirl35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 94%
    +1 yıl

şart evet yaptırdım, süt gibiyim

1
    13 Yorumla
    • çiccekkkkk
      çiccekkkkk
      +1 yıl

Nerede yer ismi?

Yorumla
    • ÇekiciGirl35
      ÇekiciGirl35
      +1 yıl

İzmir Karşıyaka da Melis diye güzellik salonu

Yorumla
    • çiccekkkkk
      çiccekkkkk
      +1 yıl

Peki fiyatlar nedir be zaman yaptırdın son olarak makine ismi 😵💐

Yorumla
    • ÇekiciGirl35
      ÇekiciGirl35
      +1 yıl

fiyat tüm vücut 3.000 , geçen yıl yaptırdım wortex ice

Yorumla
    • çiccekkkkk
      çiccekkkkk
      +1 yıl

Teşekkür ederim 🤩

Yorumla
    • ÇekiciGirl35
      ÇekiciGirl35
      +1 yıl

rica ederim kuzum💜

Yorumla
    • Elisatmr
      Elisatmr
      +1 yıl

Aci nasil , dayanabilir Mi ve en cok hangi bölgeler zor dayanmasi.
      Dedigin ucret tek seans icin miydi Canim.

Yorumla
    • ÇekiciGirl35
      ÇekiciGirl35
      +1 yıl

komple 3.000, bana uyguna saydı

Yorumla
    • Elisatmr
      Elisatmr
      +1 yıl

Sansli seni ;)

Yorumla
    • ÇekiciGirl35
      ÇekiciGirl35
      +1 yıl

çevrem çok geniş bebeğimm ondan

Yorumla
    • Elisatmr
      Elisatmr
      +1 yıl

Ne güzel tatlim, mashallah diyeyim. Imrendim. :)

Yorumla
    • ÇekiciGirl35
      ÇekiciGirl35
      +1 yıl

teşekkür ederim canım^^

Yorumla
    • Kesifciiii
      Kesifciiii
      +1 yıl

Süt gibi olduğuna şüphem yok
      Hele birde İzmirli isen 😘

Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı.

evet şart..

1
    0 Yorumla
  • servettansinn
    servettansinn Takip Et
    Bilge Yaş: 104 , eic 78%
    +1 yıl

Yani imkanın da varsa en ideali bence 👍🏻💙

1
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Lazer epilasyona karşıyım. Bence şart değil.

1
    0 Yorumla
  • xxbeyyx
    xxbeyyx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 55%
    +1 yıl

tüğlümü erkek tüğsüz mü sizce_?

0
    0 Yorumla
  • asyacim33
    asyacim33 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 42%
    +1 yıl

Ya mlsf çok şart hemde

0
    0 Yorumla
  • Ellyone
    Ellyone Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Lazer şart kesinlikle ya.

0
    1 Yorumla
    • Xhxhdbd
      Xhxhdbd
      +1 yıl

Kac seans

Yorumla
  • lolipopp123
    lolipopp123 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 97%
    +1 yıl

Lazer sorunun kökten çözümü olur

0
    0 Yorumla
  • Ben_Lara
    Ben_Lara Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl

Gerekli bence. Ben yaptırdım memnunum

0
    1 Yorumla
    • Dfhhbfsff
      Dfhhbfsff
      +1 yıl

Yerim seni

Yorumla
  • Kraliçesiz
    Kraliçesiz Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 91%
    +1 yıl

Yani olabilir lazer 😊👍

0
    0 Yorumla
  • Haylazzponçik
    Haylazzponçik Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 402 cevap paylaştı.

Makina 'da var sonuçta

0
    0 Yorumla
  • _NicksizBensu_
    _NicksizBensu_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Gerekli eveg. Ben yaptırdım, memnunum

0
    1 Yorumla
    • Dfhhbfsff
      Dfhhbfsff
      +1 yıl

popona yaptiraydin da kaymak gibi gireydim sana tipsiz seni

Yorumla
  • Lady_Sinem
    Lady_Sinem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 80%
    +1 yıl

Lazer epilasyon yaptırdım. Kesin çözüm

0
    0 Yorumla
  • hiranur_11
    hiranur_11 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 61%
    +1 yıl

ağdaya devam ama lazer de ilerde bakalım

0
    0 Yorumla
  • kirazımm33
    kirazımm33 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 83%
    +1 yıl

Yaptırdım evet pürüzsüzlestiriyor

0
    1 Yorumla
    • Sehergu
      Sehergu
      +1 yıl

Hangi lazeri yaptın? Buz lazer, iğne lazer... hangisi?

Yorumla
  • Kayaların_Oğlu
    Kayaların_Oğlu Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

İğneli lazer cırt çıkıyor.

0
    0 Yorumla
  • seninbenananiavradnı
    seninbenananiavradnı Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

En mantıklısı lazer kalıcı toptan çözüm

0
    0 Yorumla
  • bluehairedwitch
    bluehairedwitch Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Ağda iğrenç, sevmiyorum. En güzeli lazer.

0
    0 Yorumla
  • sLmLeyLaBen
    sLmLeyLaBen Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Epilasyon sağlıklı bulmuyorum ve kararma yapıyor

0
    0 Yorumla
  • Yamuşşşş10
    Yamuşşşş10 Takip Et
    Master Yaş: 25
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.

Kıllı insanlar için şart tabi

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Pürüzsüz ten için lazer epilasyon mu şart?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Lazer epilasyonu kılları inceltir mi? 2 cevap verildi
Lazer Epilasyon İle Sakal İnceltme (Yumuşatma) ? 2 cevap verildi
Lazer epilasyonda kılları seyreltme diye bir seçenek var mı? 4 cevap verildi
Lazer epilasyon deriyi inceltir mi? 4 cevap verildi
Lazer epilasyon sonrası jilet yapılmalı mı? 3 cevap verildi
Lazer epilasyon seans aralarında dökülmeyen kıllar jiletle alınabilir mi? 2 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Manzaraya karşı favori içeceğiniz hangisi?
  • Konuşmayı seviyor musun?
  • Aşka ayrılık zor mu?
  • Doktoru dinler misin?
  • Civic Fd6 nin iç tasarımı nasıl sizce?
  • Ulaşınca heyecanını kaybettiğiniz bir şey oldu mu?
  • Erkekler de zengin sevgili hayali kurar mı?
  • Bu eller sadece soru sormuyor 😃?
  • Yıllardır erken uyuyamıyorum, uyku düzenimi kalıcı olarak nasıl düzeltebilirim?
  • Marjinal bir tarzınız var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨