#Edameda 🌺
#EdaİlePürüzsüzvücut 🤍

Bence lazer epilasyon. Özellikle teninizde batık vb sorunlar da varsa aynı zamanda bir tedavi yöntemi olarak da düşünebilirsiniz. Ağda ile no.
Ben alexandrite ve buz lazer yöntemlerini denedim. İkisi içinde bir kıyaslama yapacak olursam kesinlikle tercihim alexandrite olur. Çünkü birkaç gün önce tıraşlama işlemini yapıyorsunuz ve uygulayan kişi direkt kıla uyguluyor. Buz lazerde gözden çok kaçıyor. Bende öyle olmuştu yani.
Ayrıca ince tüyler için alternatif öneriniz varsa yazabilirseniz sevinirim. Yüz, karın, sırt gibi bölgelerimde tüyler ince ve açık renkli olduğu için gittiğim lazer merkezlerinin hepsinde işlemimi yapamayacaklarını söylediler. Yöntem olarak da iğneli epilasyon önerdiler ama bu çok can yakıcı olacaktır. Yüzey de geniş olduğu için çok fazla vakte ihtiyacım olacaktır. O yüzden deneyemedim.

Özellikle yaz aylarında sürekli uzayan tüylerle mücadele zorlayıcı olabiliyor. Yani geliyor gelmekte olan. Şortlar, elbiseler, etekler meydana çıkacak. Böyle giyinmek içinde güzel ve pürüzsüz bacaklara sahip olmak ayrıcalık olur. Lazer epilasyon sayesinde buna kavuşmak mümkün. Ayrıca bu tarz yöntemle ciltte kesik, tahriş gibi istenmeyen etkiler görülmez. Lazer epilasyon istenmeyen tüylerden kurtulmanın en kalıcı ve güvenli yoludur, cildin pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini sağlar.
Bacak bölgesine lazer epilasyon yaptırdıktan sonra cilt daha pürüzsüz ve daha kadifemsi bir görünüm kazanır. Çilek bacak görünümü ve batık gibi sorunlar ortadan kalkar. Buz Lazer benim önerebileceğim yöntemlerden. Geniş başlığı sayesinde oldukça kısa süren seanslarla istenmeyen tüylerinizden kalıcı olarak kurtulmanıza olanak sağlar.
Evde kendi kendinize tüylerden kurtulmak istiyorsanızda Philips Lumea IPL tüy alma cihazını önerebilirim. Tüyleri önemli oranda azaltmak için Philips Lumea'yı iki haftada bir kullanılmanız öneriliyor. Tüylenmeyi durdurmak için uygulamaları 4 haftada bir 8 kez tekrarlamak şart. Açıkçası ev konforunda istenmeyen tüylerden kurtulmak gayet hoş olabilir. Yaz aylarında bronzlaşma olacağı için kalıcı cilt lekelerinin oluşmasına neden olabilir buna dikkat etmelisiniz. Evde lazer epilasyon kaç haftada bir yapılmalı derseniz, Lazer epilasyon cihazını ilk kez kullanmaya başlıyorsanız ilk seanslarınızı iki haftada bir gerçekleştiriyorsunuz. İki haftalık seansları 3 ya da 4 kez tekrarlıyabilirsiniz.
Yaz kış fark etmeden cildimdeki pürüzsüzlük hissi benim için çok önemli.🤩 Bu yüzden uzun süre boyunca ağdayı da denedim jileti de denedim. Ancak ikisinin de benim için kalıcı çözüm olmadığını ve hayatım boyunca uğraşmak zorunda kalacağımı fark edince başka bir çözüm arayışına girdim. İki seçeneğim vardı; ya bir güzellik salonuna asla garantisini alamayacağım bir şey için sürekli para dökecektim ya da uzun zamandır hem kendime hem de cildime yapmam gereken bir yatırımı yapacaktım. Ben ne yaptım?

Philips Lumea IPL, bence pürüzsüz bir cilt için kendinize yapabileceğiniz en güzel yatırım.😍Farklı başlıkları sayesinde tüm bölgelerinize aynı kullanım kolaylığını, SmartSkin sensörüyle de tüm cilt tiplerine aynı uyumu sağlıyor.

Açıkçası kullanmaya başladığımdan beri ne ağdaya ne jilete ne de başka bir şeye ihtiyaç duyuyorum. Ayrıca düzenli kullanımda gözle görülür bir şekilde azalma oldu tüylerimde ve birkaç uygulamadan sonra da uzun süren bir pürüzsüzlük oldu cildimde. Eğer siz de böyle bir ürün arıyorsanız bence ilk tercihiniz Philips Lumea IPL olmalı.🧡
purussuz vucut icin belli caba harciyoruz bunlarda bana göre boşa caba olarak goruyorum zaman kaybi sonucta herkesin zamani degerlidir agda cildi tahris eder ve zamaninizin değerli bölümünü calar mesela " acaba ceksem mi?" diye dusunmeyen kimse yoktur lazer epilasyonda radyoaktif isinlar sayesinde zararli olabilir fakat en azindan tum vucut bir lazerde en fazla 12 seans seans basina 1 saatinizi harcarsiniz buda ayda 1 saat senelik 12 saatte tekabul ediyor insan vucuduna yilda 12 saat zaman ayirmasi daha cok degerli hormonal bozukluk olmadigi surece lazer etki ediyor en azindan tuylerin tekrar cikmasini engelliyor ama agda jilet gibi cozumler hem agrili hemde tuylerin tekrar cikmasina yol aciyor bu durumda hangisini tercih edersin dersen kesinlikle lazer derim ama Şu an teknoloji o kadar ilerlediki evde lazeri yapabiliyorsunPhilips Lumea IPL ile tuylerinizde lazer etkisi yaratabiliyorsunuz ve ben cok memnunum
Cevap
25Cevap
Yaz kış fark etmeden cildimdeki pürüzsüzlük hissi olması için şart. <3
Ağda, jilet, tüy dökücü, epilasyon makinesi vs vs hepsini denedim. Ağda hem çok acılı oluyordu hem cildimi tahriş ediyordu hem de yara olabiliyordu yaptığım bölge. Jilet batık yapıyordu, tüy dökücü nerdeyse 2 günde tekrar çıkarıyordu, epilasyon makinesiyse kıpkırmızı noktalar bırakıyordu. Kalıcılık olarak ağda hepsinden etkiliydi ve kılları da azaltıyordu ancak çekilecek çile mi denilirse hayır kesinlikle değil. En son epilasyon yaptırdım, doğumdan sonra yeniden çıktı bazı bölgelerde azar azar, onları da hallettik. Çok memnun kaldım. Fiyat olarak çok daha zor ama kesinlikle değiyor ve aynı pürüzsüzlük başka hiçbir şekilde elde edilemiyor.
Tüyler çok yoğun değilse eğer epilatör gibi şeylerle halledebiliyorsun ama tüyler çok yoğunsa o zaman daha zor oluyor o yüzden lazer şart bence. Benimkiler de çok yoğundu bir de alınca ertesi gün yine çıkıyordu ben de lazer epilasyon yaptım. Hepsinden kurtuldum şimdi pürüzsüz oldu.
tüm tüylerden kurtulmak için evet kendimiz yapınca belirli bir yere yapabaliyoruz tam pürüzsüz ten için lazer epilasyon
Evet buz lazer epilasyon şart, buz lazer özellikle batıklar için çok etkili bir çözümdür aynı zamanda vücudun bazi bölgelerinde ki kararmalara da iyi geliyor cilt rengini açıyor. En etkili çözüm için Kesinlikle buz lazer epilasyon diyorum 👍
Lazer epilasyon yaptırıyorum. Kökten çözüm. En rahatı
Kesinlikle şart ağdayla yapıştır çek yaparsan cildini sarkıtırsın karartırsın da. Hemde kılların var olduğu cilt her zaman nokta nokta durur sivilce eksik olmaz
IPL olup geçici tüyleri uyuttugu için hiç düşünmüyorum. Keske kalıcı etkisi olsa da aldıgımıza değse Lumea yı.
Epilasyon yaptırcam da bakalım.. ağda dan bıktım ya sürekli sürekli pürüssüz oluyor olmasına da acısı ayrı dert hemen çıkıyor falan yordu artık.
Hayır ben ağda yapıyorum
Bende de pütürlük vardı beyaz tenkitim gözeneklerim gözüküyordu düzenli peeling yaparak geçti ve at kılı fırçası kullanmanı öneririm
Su tüketmini arttır birde bol nemlendir
Ara sıra da solaryum iyi oluyor
Kadınlara tüysüz olmaları zorunluluğunu kim iteledi ya yıldım, bıktım, usandım djdj
Lazer lazer diyodum yıllardır en sonunda gittim 8 seans sonrasında sehir dışına cıkmam gerekti sonra ramazan girdi derken son seansımdan sonra 3 ay gecti sanki hiç lazere gitmemişim gibi tüylere ne bitme ne azalma var verdiğim paraya yazık acısıda cabası kandırmak için bitiyo azalıyo faln dediler boş vaatler verdiler her ay giderken cok güzel 8 ay boyunca hiç almadım sahane tertemiz di ama bırakınca eskisi gibi oldu
Ağda, epilasyon çok batık yapıyor ne kadar alsan da yine de pürüzsüz olmuyor. Ağda yaparken arada jiletle alırdım ki batıklar düzelsin. Ama lazerde öyle bir şey olmuyor bebek poposu gibi oluyor 😂
Lazer epilasyon başka bir rahatlık ya. Bu zamana kadar neden yapmadım diye kendimi sorguladım. Pürüzsüzlük hissi mükemmel. 🤭
Lazer epilasyonla beraber spa etkisi yapacak ölü derileri arındıracak yöntemle beraber cildi nemlendirmeli...
Laser her yerde işe yaramıyor açıkçası. Ama yarayan bölgelerde çok iyi. Geri kalanına da eski usül ağda 👍🏻
Erkeklerin bile koltuk altı ve genital bölgenin epilasyon ile temizlenmesinden yanayım.
bence evet daha iyisini biliyorsanız yapın ama lazer bu arada her lazerede güvenmeyin
Kesinlikle maddi imkan sağlandığı sürece hangimiz ağdayla uğraşmayı tercih ederkii? Birde uzama süresi var bekliyoruz her an ıstedigimiz kıyafeti giyemiyoruz :(
Lazer bile tam bitirmiyor.. lazer en etkilisi ağda jilet geçici yöntemler
Ağdaylada olur ama yek seferde bitsin ben böyle uğraşmak istemiyorum diyorsan epilasyon tabiki de
Ağda ile de sağlayabiliyorum ama lazer yaptırıp tümden kurtulmayı tercih ederim.
Ağda ile daha guzel ve daha uzun süreli pürüzsüzlük sağlanabiliyor.
Merhaba,
Ağda ile de sağlanabilir tabii ama lazer epilasyon bu işi kökünden halletmek olur.🙂
ağda ile de sağlanıyor ( tabi cilde göre değişiyor bu) epilasyon uzun süreli bir pürüssüzlük demek
Ağda ile sağlıyoruz ama lazer kesin çözüm
Hayır agdadan sonra bir kaba limon sık az miktarda su ve bir tutam tuz onu pamukla yedir vücuduna tüylerin epilasyona gitmiş gibi az çıkıyor ve pürüzsüz gösteriyor, ilk yarım saat yakarbiraz ama sonucu müthiş oluyor
Bence kesinlikle şart. Ayrıca büyük rahatlık sağlıyor. Ağda ile uğraşmayı eziyet olarak görüyorum açıkcası yapış yapış, acı verici, ve sürekli olarak devamı gelmesi gerekiyor. Lazer öyle değil çok büyük bir rahatlığı var ve pürüzsüzlüğü sağlıyor
lazer fiyatları o kadar uçtu ki, keşke zamanında yaptırsaydım
Valla lazer yaptırdım ama bacağımda minik sicilceler dolu o yüzden pürüzsüz olmuyor 😂
Ağda ile sağlanır ama agda çok uğraştırıyor lazer şart
Lazer şart ben bir kac seyans yaptirdim ama bitirmedim pandemiden sonra devam edicem. Ayrica Turkiyeye tatile geldigimde tuy ile ugrasmak zorunda kalmiyorum yazin. Agda gecici cozum
evet şart malesef sonrasında cildini iyi koruman ve bakımlarına dikkat etmeniz gerek
Şart gibi ama taraftarı değilim çok fazla yogun olanlara ciltte yıpranmalara neden olabiliyor
Süreklilik için lazer yap kurtul
Yaptım pişman değilim asla acı çektiğim günlere üzülüyorum 😅
Lazer lazım ama acısından korkup yaptırmıyorum :(
Ağda en pürüzsüzleştiricisi ya
şu an ağda ile almaktan memnunum ama tabi ki lazer kesin çözüm
Valla karıysan evet heralde ne biliyim ya ama karilar guzeldir karisiz hayat olmaz ya
Ağda yapan fakirler el sallıyor biri de ben 🙆
şart evet yaptırdım, süt gibiyim
Nerede yer ismi?
İzmir Karşıyaka da Melis diye güzellik salonu
Peki fiyatlar nedir be zaman yaptırdın son olarak makine ismi 😵💐
fiyat tüm vücut 3.000 , geçen yıl yaptırdım wortex ice
Teşekkür ederim 🤩
rica ederim kuzum💜
komple 3.000, bana uyguna saydı
çevrem çok geniş bebeğimm ondan
teşekkür ederim canım^^
Süt gibi olduğuna şüphem yok
Hele birde İzmirli isen 😘
evet şart..
Yani imkanın da varsa en ideali bence 👍🏻💙
Lazer epilasyona karşıyım. Bence şart değil.
tüğlümü erkek tüğsüz mü sizce_?
Ya mlsf çok şart hemde
Lazer şart kesinlikle ya.
Lazer sorunun kökten çözümü olur
Gerekli bence. Ben yaptırdım memnunum
Yani olabilir lazer 😊👍
Makina 'da var sonuçta
Gerekli eveg. Ben yaptırdım, memnunum
Lazer epilasyon yaptırdım. Kesin çözüm
ağdaya devam ama lazer de ilerde bakalım
Yaptırdım evet pürüzsüzlestiriyor
İğneli lazer cırt çıkıyor.
En mantıklısı lazer kalıcı toptan çözüm
Ağda iğrenç, sevmiyorum. En güzeli lazer.
Epilasyon sağlıklı bulmuyorum ve kararma yapıyor
Kıllı insanlar için şart tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?