18 yaşından sonra devlet hastanesinde diş teli taktıran var mı? Tek çeneye taktiranlar ne kadar taktırdı? Bi sıra var mı hemen takıyorlar mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Taktracaksan çift çeneye taktir mümkünse dişler beraber hareket ediyor sonuçta kapanıştan dolayı tek çene pek sağlıklı olmuyor benim çalıştığım ortodonti doktorum çok önermiyordu tek ceneye bilgin olsun
05 Yorumla- Soran1 yıl
Peki özel ve devlet arasında fark var mı yani nerde yaptırayım
- Soran1 yıl
Himm tamam teşekkür ederim ankaradaysa eğer alabilirim kimse o kişi
- Soran1 yıl
Hımm anladım teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
ücretini verdikten sonra niye sıra beklicen beklemezsin uygun tedavi seçilir başlanır hemen fiyatlar uçuk tedaviye göre değişir 10 15 bin tl yi ya da daha fazlasını gözden çıkar
00 YorumlaOooo aymi desem aylarmi desem beklersin tanış yoksa
02 Yorumla- Soran1 yıl
Çok mu beklerim
- 1 yıl
18 üssüdür devlet hastanesi tel takmaz. Üni hastaneleriyle anlaşmalı olarak belli bir ücretödeyip taktırırsın
05 Yorumla- Soran1 yıl
Ama dış telini ortodonti bölümü takıyor devlette böyle bir bölüm var yani almayım mi randevu
- 1 yıl
Şansını deneyebilirsin. Ben özlede taktırdım. Ayrıca tek çene ya da çift buna sen karar veremezsin. Doktor muayene eder takılması gerekiyorsa alta da takar. Çünkü üsttekilerin konumu değişince alttakilerin üsten basmayabilir.
- Soran1 yıl
Ne kadar ödediniz peki Ne zaman taktirdiniz
- 1 yıl
Bu sene Mart ayında taktırdım 30k tel 30k ameliyat olarak anlaştım ama ameliyat biraz daha pahalandık galiba. (Çift çene ameliyatı)
- Soran1 yıl
Abi nabtın babam beni eve sokmaz😂😂 60 bin tutmuş nerdeyse int baktım arayıp sordum da burdada yani en fazla 12 bin diyo adam bana alt üst çeneye
- Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Devlette diş tedavisi olmak rezillik. Paran varsa özele git
01 Yorumla- Soran1 yıl
Yani bazı özeller de rezil oluyo ne bileyim buranın devlet hastaneleri iyi oluyor oyuzden sorayim dedim olan varsa diye
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi