Güzellik & Bakım Kızlar, severek kullandığınız en iyi marka parfümler neler? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kızlar kokular hakkında kısa bilgiler de rica etsem🤣 Kızlar, severek kullandığınız en iyi marka parfümler neler? Cevapla Marka Soruları En İyi Soruları Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kalpsiz-melek Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 826 cevap paylaştı. Avon parfümleri çok güzel 1 0 Yorumla
betterböcek Takip Et Master Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Chloe le'uCoco mademoselleChloe nomade 1 0 Yorumla
FallSzn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Lancôme 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Aa peki nasıl bir koku? Yorumla FallSzn +1 yıl Cok hafif bir kokusu var gul kokusu, ben idole kullandim ilk ciktiginda ama simdi la vie est belle’e gectim cok memnunum ☺️ Yorumla Soran +1 yıl O da mı gül kokulu? Yorumla FallSzn +1 yıl Evet lancome’un son cikan urunlerinin cogu oyle parfum, krem vs Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Avon parfümleri çok güzel
Yves saint laurent libre 😍
Chloe le'u
Coco mademoselle
Chloe nomade
Lancôme
Aa peki nasıl bir koku?
Cok hafif bir kokusu var gul kokusu, ben idole kullandim ilk ciktiginda ama simdi la vie est belle’e gectim cok memnunum ☺️
O da mı gül kokulu?
Evet lancome’un son cikan urunlerinin cogu oyle parfum, krem vs
Chanel chance güzel