Güzellik & Bakım Travazol krem kullanan var mı memnun kaldınız mı kızlar? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bi kaç kez kullandım ama çok rahatsız bi his oluştuğu için bıraktım şimdi düzenli kullanacağım Travazol krem kullanan var mı memnun kaldınız mı kızlar? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gaziakkaya Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kızdeğilim ama yazayım dedim mantar için baya faydalı 0 0 Yorumla
ᴊ4ꜰ__ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Zamanla bı etkisi kalmıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Soran +1 yıl İlaçla beraber kullandın mı Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl travazol mantar kremi 🙄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ee? Yorumla merakettimmişte +1 yıl yok bişey 😀 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. İyi gelmiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar süre kullandın Yorumla hot_chocolate +1 yıl Bir hafta Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kızdeğilim ama yazayım dedim mantar için baya faydalı
Zamanla bı etkisi kalmıyor
Nasıl yani
İlaçla beraber kullandın mı
travazol mantar kremi 🙄
Ee?
yok bişey 😀
evet. mantarım vardı iyi geldi
Aşırı kullanma cildi inceltebilir