Güzellik & Bakım "French bob" kesimi sizce de çok havalı değil mi 💇🏻♀️? TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Her yüze yakışır mı? 🤔#Frenchbob Güncellemeler+1 yıl mm çok süper bir soru 😏 hadi herkes görüş paylaşsın 🙆🏻♀️ "French bob" kesimi sizce de çok havalı değil mi 💇🏻♀️? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Evet havalı gerçekten 1 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sana yakışmıyorsa değil 1 11 Yorumla TheLaady +1 yıl Bilmiyorum işte 🤷🏻♀️ Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl https://voca.ro/19iWni9ZbCDD Yorumla TheLaady +1 yıl Uzun şu an saçım Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl senin kutun niye açık değil Yorumla TheLaady +1 yıl Hiç gerek duymuyorum Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl seni hatırlıyorum az çok dengesizlik vardı Yorumla TheLaady +1 yıl Yanlış. Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Senle konuştuk biliyorum seni :D yaşın doğru değil bile :D Yorumla TheLaady +1 yıl ee olabilir ama dengesizlerle uğraşmak iyi değil Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl takibe gelsene Yorumla TheLaady +1 yıl Noo Yorumla
Yüksektopukk Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Eskiden havalıydı modası geçti 1 1 Yorumla TheLaady +1 yıl Bu saçın modası geçmez bence.. şimdi moda ne peki? Yorumla
CanerDiyeBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Herkese yakışmaz gibi 😅 1 3 Yorumla TheLaady +1 yıl Bana🤔 Yorumla CanerDiyeBiri +1 yıl Kakül uzun olursa olabilir Yorumla TheLaady +1 yıl Teşekkürler Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Hayır herkese yakışmaz bu model. 2 0 Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Şöyle kenara düşeceğim tipte bir kesim evet 1 0 Yorumla
Krhndmrsy Takip Et Xper 6 Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Bence oval yüz hatlarına daha uygun... 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yakışana 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet havalı gerçekten
Sana yakışmıyorsa değil
Bilmiyorum işte 🤷🏻♀️
https://voca.ro/19iWni9ZbCDD
Uzun şu an saçım
senin kutun niye açık değil
Hiç gerek duymuyorum
seni hatırlıyorum az çok dengesizlik vardı
Yanlış.
Senle konuştuk biliyorum seni :D yaşın doğru değil bile :D
ee olabilir ama dengesizlerle uğraşmak iyi değil
takibe gelsene
Noo
Eskiden havalıydı modası geçti
Bu saçın modası geçmez bence.. şimdi moda ne peki?
Herkese yakışmaz gibi 😅
Bana🤔
Kakül uzun olursa olabilir
Teşekkürler
Hayır herkese yakışmaz bu model.
Şöyle kenara düşeceğim tipte bir kesim evet
Bu saçın modası asla geçmez
Bence oval yüz hatlarına daha uygun...
Kafam güzel olsa kestirirdim böyle kesin
Yoooo çok itici. Q
Her yüze yakışmaz
Bana göre değil, her yüzede yakısmaz