tırnakların çok uzun (._.) gayet hoş bence böyle tırnaklar ama seninkiler çok uzun (._.) bence kısa olmalı french olan tırnaklar :D daha tatlı duruyor :D hele ayak tırnaklarında uygulanacaksa daha da kısa olmalı :D ilk foto iyi mesela biraz :D ama diğerlerini beğenmedim :/
hııı iyi :D yaparsan böyle yapma yani :D kısa olsun tırnakların :D hani tırnağını kesersin de 5 gün sonra biraz büyür de ucu beyaz bir kısım oluşur ya 2-3 mm kadar :D işte öyle olsun tırnaklar tamamdır :D en cici tırnaklar hafif uzun ve temiz tırnaklardır :D boyamaya gerek yok :D french dediğim şeyin boyalı zaten :D o yüzden hoşuma gidiyor herhalde :D mesela şu fotodaki tırnaklar cici değil mi yaa :D :D
Herkes siyah giyiyor. Siyah giymek kimseyi sıradan yapmıyor. Herkesin kendisine has bir tarzı vardır. İsterse en klişe parçalardan kullansın, içine kendisinden bir şeyler katıp "özelleştirirse" sıradan olmaz.
Yapıyor ya kadınlar, her parmak başka renk. ya da aynı şeyi yapıp desenler yapıyorlar. Tırnaklarına resim yapan baskı yapanlar var. Oysa bu ne kadar asil ağır duruyor. Çok güzel bence
Katılmıyorum. Sosyal bir çevresi olan heryaştan insan bakımlı olmalı. French oje kaliteli bir çizgi yakalıyor. Ortadaki tırnaklar cidden çok hoş görünüyor. Alttaki yorumlara baktım da senin tarzına uygun değil tabi :) siyah ağırlıklı bir tarz siyah ojeler filan :) hoşuna gitmemesi normal :) bende senin tarzındaki kadınlara bakmam mesela zevk meselesi :)
Konunun aşk ile ne alakası var? Beğeniden hoş olup olmamaktan bahsediyoruz. Çocuk gibi konuşuyorsun ayrıca :) nyse dediğim gibi zevk meselesi bunlar. Arkadaş çevremi, etrafımdaki insanları ağırlıklarınıda göz önüne alarak seçerim. Gotik gotik lisede takılıyorduk :)
En İyi Cevaplar