Küllü uç kısımları önceden platin sariydi doğal geçiş olsun diye ve zaten birkaç yıkamada akar diye kullulestirdik , beyaz tenliye bu saç yakisirmi?

Küllü uç kısımları önceden platin sariydi doğal geçiş olsun diye ve zaten birkaç yıkamada akar diye kullulestirdik , beyaz tenliye bu saç yakisirmi?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet beğendim güzel bir renk
Teşekkürler 🥰
Rica ederim 😊
Tek kelimeyle demode
Sen de artık diğerleri gibisin
Olabilir
Eskiden çok revaçtaydı şu an oyle değil bu arada kesinlikle yaşı büyük gösteren bi renk
yüzüm minyon Küçük bu arada, daha önce tamamen sariydi dibi geliyodu çok kötü duruyodu çocuğum olduğu için sürekli kuaförde gidemiyorum birazda saçım dinlensin diye tercih ettim aslında
Hani o aradaki sırıtan kızıllıklar varya, onlar olmadan daha güzel olacağını düşünüyorum.
İnşallah bidahakinde gitcek düşün platin sariyken de onlar vardı açılınca yanıyo diye fazla ustelemedik
Evet, bir sonrakinde daha güzel oturur. Huzurla kullan🌺
Çok teşekkür ederim 🥰❤️
Bu saç rengi çok güzel ama beyaz tenliye hiç yakışmaz
Yaa bakalım belki 1 aya degistiririm
yüzüm minyon Küçük bu arada, daha önce tamamen sariydi dibi geliyodu çok kötü duruyodu çocuğum olduğu için sürekli kuaförde gidemiyorum birazda saçım dinlensin diye tercih ettim aslında
Yok renk güzel ama beyaz tenlilere pek yakışmıyor sana yakıştı mı peki
On tarafi baya koyu arkası bu şekilde, yakıştı gibi aslında bakalım küllü kısımlar sarilasinca nasıl durcak
Anladım 🙂 zamanla oturur yüzüne güzel durur belki
Yurtdışında tanıdığım japon teyzenin saçları gibi 😀
Bence bu renk yaşı büyük gösterir güzel ama
Peki küllü gri kisimlari sarı olsa yinemi büyük gosterir
güzel durabilir görmek lazım
Güzel ama büyük yaşı büyük gösterir
Yüzüm minyon ama yinede buyukmu gösterir sence
Evet büyük gösterir çevremdekilerden biliyorum
daha önce tamamen sariydi dibi geliyodu çok kötü duruyodu çocuğum olduğu için sürekli kuaförde gidemiyorum birazda saçım dinlensin diye tercih ettim aslında
Anladım. Çok güzel bir renk fakat dediğim gibi insanı biraz büyük gösteriyor 5 yaş falan.
Gören zaten 15-16 misin diyodu çocuğumu kardeşim saniyolardi 😁 iyi bari bikacyas büyük gosteriyorsa
Cidden mi merak ettim şimdi
😁😁
Noldu
Ombre miydi bu bi ara çok revaçtaydı sanki.
Evet ombre
Fake bu resim chrome da var :d
Hayır benim kendi saçım
Bence bu meseleyi bana mesaj atarak tartışabiliriz :d
😁😁
İlk adımı bekliyorum say hi lütfen :d
Beyaz tenli birisine bence ya bu yakışmaz
Neden peki yüzüm minyon Küçük bu arada, daha önce tamamen sariydi dibi geliyodu çok kötü duruyodu çocuğum olduğu için sürekli kuaförde gidemiyorum birazda saçım dinlensin diye tercih ettim aslında
Sarıdan sıkıldıysan siyah düşünebilirsin. Yani ten rengin açıksa saçının da açık olması seni iyice parlak ayna yapar yanlış anlama yani kendi fikrim sadece bu. Saçın sarı olmuyorsa kızıl veya siyah olabilir. Ancak yukarıdaki görselde saç beyazımsı fazla açık...
Aslında ön taraf yoğun siyah önünde bu kadar beyazlık yok, bide bu küllü şu an birkaç yikameye beyaz gibi görünen yerler sarı olcak
Bu sene dogallik moda dogal sac rengini kullan
Doğal saç rengim koyu kestane yani şu an fotodaki dip rengim, uçlarda zamanla döner zaten sarıya uçlara renk atmış gibi olucam
Evet ya çok hoş beğendim.
Yakışır güzel olmuş
Teşekkürler
Yok sarı saç sevmiyorum özellikle siyah saçlılarda
Saygı duyuyorum ☺️ herkes sevecek diye bişey yok
Çok güzel
Teşekkürler
Ben teşekkür ederim. Öyle güzel geldi ki. Bakarken dalmışım. Geçmişe gittim gözüm yaşardı
Çok güzel duruyor
Çok teşekkür ederim 🥰
Evet çok hoş duruyor
Teşekkürler 🥰
Rica ederim Yaptırdın mı yoksa
Evet bu foto kendi sacim
Hadiiii iyiymiş ya güzel güle güle kullan
Teşekkür ederim ☺️🥰
Rica ederim 🙏
Super olmus
Teşekkürler 😍
Beyazmi