Güzellik & Bakım Erkekte gür sakal itici midir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tipsizim yav Güncellemeler+1 yıl Kötü mü sizce Erkekte gür sakal itici midir? Cevapla Erkek Soruları Sakal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. İtici değil 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aksine gür sakallı erkekler çekicidir. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yakışmış mı Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl Yani daha uzunu kastettim aslında Yorumla Soran +1 yıl Hm skjd uzunu iyide askerim ya Yorumla Soran +1 yıl Viking gibi bırakıyordum dndk Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yakından bakmadan karar veremem 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Yakından nasıl bakcam Yorumla Junİchi +1 yıl Yakından çekersin ya da yakınında olurum ama 1. seçenek uyuyor Yorumla Soran +1 yıl Yakından çekme hm yakında olsan daha iyi görürdüj fotoda çirkin çıkıyorum ya Yorumla Junİchi +1 yıl 🤷🏻♀️ Yorumla Soran +1 yıl Kötü mü skjf Yorumla Junİchi +1 yıl Ne Yorumla Soran +1 yıl Hiçç Yorumla Soran +1 yıl Keyfin nasıl Yorumla Junİchi +1 yıl Keyfim yok Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Junİchi +1 yıl Bilmem ilaçtandır içince ruhsuz bişi oluyorum Yorumla Soran +1 yıl Ne ilacı Yorumla Junİchi +1 yıl Antidepresan 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Kendine yazık ediyorsun Yorumla Junİchi +1 yıl Yok lazım önceki halim baya kötüymüş Yorumla Soran +1 yıl Anladım muhabbet etmek istersen yaz benimde canım sıkılıyor Yorumla Soran +1 yıl Yoksada canını sıkma iyi birisin kendine yazık etme Yorumla Junİchi +1 yıl İyi biri miyim:d neye dayanarak Yorumla Soran +1 yıl Hislerim yanıltmas Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yani mesela bana sakalı yakıştırıyorlar 0 0 Yorumla
ergen0101 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl boyun kaç kilon kaç? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 181 90 Yorumla ergen0101 +1 yıl aynı boydayız ve aynı kilodayız Yorumla Soran +1 yıl Maşallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İtici değil
Aksine gür sakallı erkekler çekicidir.
Yakışmış mı
Yani daha uzunu kastettim aslında
Hm skjd uzunu iyide askerim ya
Viking gibi bırakıyordum dndk
Yakından bakmadan karar veremem
Yakından nasıl bakcam
Yakından çekersin ya da yakınında olurum ama 1. seçenek uyuyor