Colgate aşırı kötü yeni aldım bundan önceki kullandığım yakardı ağızı 15 saniyede köpürmezdide colgate i kullanıyorum yanma yok birsey yok hic işe yaramıyor
Dene tabi. Tadi hafif olarak sattıkları var (listerinin) onu da önermem. Belki seversin ama Ben acı seviyorum ya onlar daha ferahlık veriyor gibi. Yeşil olan öyle çok uzun tutamam ama mükemmel ferahlık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Listerine iyi bence
Tuzlu su ile gargara yapmanızı öneririm arkadaşlar bunlar bir süre sonra sararma yapar ve kimyasal ürünler tuzlu su çok daha saglikli
Rossmann'a gidiyorsun Prokudent yapıştırıyorsun. Hem en ucuzu hem bir sürü çeşidi var
Ne işe yarıyor
Yapıştırmaktan kastım satın almak. Diğerleriyle aynı şey
İkisini de kullandım ama Colgate bir tık daha iyi bence.
Doktorum listerine önermişti onu almıştım gayet iyi
Colgate aşırı kötü yeni aldım bundan önceki kullandığım yakardı ağızı 15 saniyede köpürmezdide colgate i kullanıyorum yanma yok birsey yok hic işe yaramıyor
Listerine miş önceki kullandığım
Colgate sevmiyorum. Listerine iyi bence
Listerine kesinlikle.
Colgate çok koku gidermiyor ya sanki
Ben kullandım çünkü memnun kalmadım Listerine denemedim sen onu bir dene istersen
colgatte ağız bakım suyu hoşuma gitmedi cunku
Arada bariz fark var. Listerine ferah bir his bırakıyor. Başka markalarda denedim en sevmediğim colgate çıktı. Favorim listerine
Aynen colgate gidermiyor onu bıraktım bende birkaç gün kullanıp Listerine iyi olabilir bende bir alıp deneyeyim onu haklisin
Dene tabi. Tadi hafif olarak sattıkları var (listerinin) onu da önermem. Belki seversin ama Ben acı seviyorum ya onlar daha ferahlık veriyor gibi. Yeşil olan öyle çok uzun tutamam ama mükemmel ferahlık
Tamam bende listerinin hafif olanı değil acı olanı alırım o zaman sağol görüşün için
canım 🌸🌸
Rica ederim 💗💗
Listerine kullanırım cok ıyı
Listerine
Listerine tercihim
Listerine.
Colgate 👍🏻⭐
En iyisi Listerine
Listerine
Colgate
listerine
Prokudent