Güzellik & Bakım Renk aktifleştiriciyi boyayla beraber mi boyadan sonra mı sürüyoruz? carolin122 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Gençler boya aldım hangi boya aldigimi da fotoğraf olarak attım ama şu ilk attığım renk aktiflestirici diyeni boyayla beraber mi yoksa boyadan sonra mi sürüyoruz? Renk aktifleştiriciyi boyayla beraber mi boyadan sonra mı sürüyoruz? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Boyadan sonra kullanabilirsiniz 0 0 Yorumla
AhmetMiraç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Boyayı süreceksin sonra banyo yapacaksın 15 gün sonrada aktifleştiriciyi kullanacaksın 0 1 Yorumla carolin122 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Boyadan sonra kullanabilirsin, rengi korumak için sanırım 0 3 Yorumla carolin122 +1 yıl Yani banyo da mı yoksa banyodan çıktıktan sonra mi TheLaady +1 yıl Şimdi değil, başka zaman banyoda saç kremi gibi kullanılır bence. Zaten arkasında yazıyordur carolin122 +1 yıl Vala baktım da yazmiyordu ama dediğin gibi yaparım artık
KartalınSercesi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl zaten üzerinde 15. gün yazıyor ambalajı okursan anlarsın 2 3 Yorumla carolin122 +1 yıl Evet de o ne demek daha önce kullanmadım bilgim yok pek Yorumla KartalınSercesi +1 yıl boya sonrası canım Yorumla carolin122 +1 yıl Yani banyo da mı yoksa banyodan çıktıktan sonra mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Boyadan sonra kullanabilirsiniz
Boyayı süreceksin sonra banyo yapacaksın 15 gün sonrada aktifleştiriciyi kullanacaksın
Teşekkür ederim
Boyadan sonra kullanabilirsin, rengi korumak için sanırım
Yani banyo da mı yoksa banyodan çıktıktan sonra mi
Şimdi değil, başka zaman banyoda saç kremi gibi kullanılır bence. Zaten arkasında yazıyordur
Vala baktım da yazmiyordu ama dediğin gibi yaparım artık
zaten üzerinde 15. gün yazıyor ambalajı okursan anlarsın
Evet de o ne demek daha önce kullanmadım bilgim yok pek
boya sonrası canım
Yani banyo da mı yoksa banyodan çıktıktan sonra mi
Sonra