Güzellik & Bakım Evet.. değişik soru ama hahw? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kemerli ama önü düzgün burun itici geliyor mu? Güncellemeler+1 yıl Hafif ama. Evet.. değişik soru ama hahw? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Hayır bence hoş görünüyor gadası 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yok kardeşim estetiksel olarak dış görünüşte hiçbir şey itici gelmiyor. Önemli olan sağlık. Burundaki o özellikte fenotipe bağlı genetik unsurlar. 0 0 Yorumla
RüzgarlarınEsesiYok Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Ya niye itici olsun alla alla ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Muah Yorumla
AteistCan Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet itici fazla düşünmeden cevap verdim bak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kim seninmi boyle kimin sjdj 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Benim jfjfif Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoksa hoslandigin kisininmi sjdj Yorumla Soran +1 yıl Yoo benim Yorumla
OpticMist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Biraz evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır bence hoş görünüyor gadası
Yok kardeşim estetiksel olarak dış görünüşte hiçbir şey itici gelmiyor. Önemli olan sağlık. Burundaki o özellikte fenotipe bağlı genetik unsurlar.
Ya niye itici olsun alla alla ya
Muah
Evet itici fazla düşünmeden cevap verdim bak
Kim seninmi boyle kimin sjdj
Benim jfjfif
Yoksa hoslandigin kisininmi sjdj
Yoo benim
Görmek gerek
Biraz evet
görmek lazım
Offf acayip değişik