Güzellik & Bakım Yüz güzelliği mi Vücut mu? kahkulreis Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet gerçekleri konuşalım yüz güzelliğine mi önem verirsiniz vücut güzelliğine mi? Ben kalp diyorum🤣 Yüz güzelliği mi Vücut mu? Cevapla Güzellik Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Her iksiini de seven çok gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Yüz güzelliği 0 2 Yorumla kahkulreis +1 yıl Senin yüzüne bitiyorum zatenn😂😍 u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler 😂😍
ojemsoyulduu Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İkisine de bakılır ya, bi insani görüp beğenirsiniz ve bunda fiziksel özelliklerin payı olur çoğunlukla. 0 0 Yorumla
kukusalgazmüptelası Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl yüz güzelliği diyorum ben kolayca zayıflatabilirim 0 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı. Yüz güzelliğine önem veririm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Her iksiini de seven çok gadası
Yüz güzelliği
Senin yüzüne bitiyorum zatenn😂😍
Teşekkürler 😂😍
İkisine de bakılır ya, bi insani görüp beğenirsiniz ve bunda fiziksel özelliklerin payı olur çoğunlukla.
yüz güzelliği diyorum ben kolayca zayıflatabilirim
Kesinlikle ikisi de
Yüz güzelliğine önem veririm
İlk yüz sonra vücut sonra kalp
İkiside değerli