Bazıları güzellikten yakışıklı olmaktan çok çeker bazilarina ise her kapıyı görüntüleri açar sizce güzellik/yakışıklık başa belamı düşünceleriniz neler?

Bazıları güzellikten yakışıklı olmaktan çok çeker bazilarina ise her kapıyı görüntüleri açar sizce güzellik/yakışıklık başa belamı düşünceleriniz neler?

Aslında kişinin bir duruşu olmalı, karakteri olmalı. Güzellik ve yakışıklılık başa bela değildir bence, bence insanın başını belaya sokan asıl unsur kişinin ayran gönüllü olmasıdır, ayran gönüllü, maymun iştahlı, çok eşli olan kişi güzel/yakışıklı olmasa da başını belaya sokar.
Güzel/yakışıklı kişinin isteyeni çok olsa da şayet o kişi güzelliğini/yakışıklılığını kullanmıyorsa, vizyon sahibiyse başını belaya sokmaz, beladan uzak durur, seçici davranır. Yakışıklı olan erkekler pek belaya uğramaz, belayı çağırmazlarsa eğer, tacizlere genellikle kadınlar maruz kalıyor, tabiki erkekler de kadınlar kadar olmasa da az da olsa tacize maruz kalıyordur ama kadın olmak daha zor. Tacize uğrayan kişi bangır bangır bağırırsa kimse buna cesaret edemez ama sadece fiziksel hatları güzel olan, yüzü güzel olmayan kadınlar da tacize maruz kalıyor, aslında konunun sadece güzellikle de ilgisi yok.
Yüzü güzel olmayan kadınlar her erkeğe yeşil ışık yakarsa, seçici davranmazsa güzel olmasalar da belayı çağırırlar.
Kişiyi güzelliğinden ziyade aklı korur, iadesi korur.
Güzelliğin de tek başına her derde deva olduğunu düşünmüyorum. Güzel olan her şeyi izlemeyi severiz ama bir müddet sonra gözümüz o güzelliğe alışır, güzellik maddesel bir şeydir sonuçta, geçici güzellikler değil de kalıcı olan güzellikler her derde devadır ama güzelliğini/yakışıklılığını farklı amaçlar doğrultusunda kullananlar için geçerli değildir bu durum
Cevap
11Cevap
Güzellik tabi ki avantaj
Bilmiyorum, bunu test etmek için, yakışıklı olmak lazım.
Tıpkı paranın bozup bozmayacağını görmek için zengin olmak gerektiği gibi...
İçi beni yakar dışı eli mevzusu gibi bir durum oluyor sanırım bu konular :D
Bilmem.. Hayrı da oldu şerri de.. Keyifli geceler.. :)
Bazen derde deva, bazen başa bela
Her ikiside var sanırım
Sıkıntısı çok... Çok gereksiz insanlarla uğraşmak zorunda kalıyorsun. Bir de nazar oluyorsa uğraş dur
Sana ne lazım 🥹
Evet bela peşimi bırakmıyorlar yiaa
Güzellik başa beladır
Hiç tatmadım o duyguyu 🥺
Ney ki o yeniyor mu? Hiç yaşamadım da...
Olanlar bilir ben anlamam
Olsak cevap verecez de
Çirkinlik daha çok başa bela
Bazen Basa bela
zincidere mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?