AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Hayır tam tersi güzellik çok büyük bir şanstır bence çünkü herkes sahip olamaz
Aynen güzellik gerçekten çok büyük bir şans. Ne makyaja ihtiyacın oluyor ne de estetiğe o konuda bence çok şanslıyız.
Hayır değil
Hatta büyük bir avantaj çoğu zaman
Ben çok ekmeğini yedim ve yiyorum (Kendime de güzel dedim ama ne yapayım öyleyim)
Aynen bazen güzel olmak avantajdır. Her kapı açılıyor sana bazen güzel olmak gerçekten avantajlı oluyor.
Takıntılı birine denk gelirseniz yandığınızın resmi demektir. Bazen iyi bazen kötü bir şey bence.
Aynen öyle katılıyorum. Güzellik bazen ne yazık ki insanın başına bela olabiliyor. Peşinden koşan çok oluyor çok güzel biri olunca.
Güzel değilim. Güzel olanlar söylesin bela mı, şükür sebebi mi diye :))
Bazen gerçekten güzellik başa bela olabiliyor. Bazende bir lütuf olabiliyor ama genelde güzel olunca çok gözler üzerinde oluyor.
Kesinlikle güzellik başa beladır kendimden biliyorum 😂😂 bütün Türkiye benim peşimde Allah kahretmesin keşke bukadar güzel olmasaydım 😂
Umarım kendini avutmuyorsundur
@Psigareşh umarım 😂
Acayipsin var ya :)
@Psigareşh niyee bee nolduki
Yani iyi bakımdan , cılgınlık sezdim hafif
@Psigareşh hı hııı 😂
Hı hııı mı amen tonrem
Aynen bencede beladır güzellik. Ama bela olduğu kadar güzel olmanın avantajlarıda çok fazla diye düşünüyorum ben.
@SilverBlooming yukardaki yorum tabi mizah amaçlı yapıldı güzellik 🌺 ama fazla güzellik , para , zenginlik vss herzaman başa beladır ben bir kitap okumuştum Halit Ertuğrul'un ' " Kendini arayan Kadın ' isimli kitabını , kitabın içeriği çok güzel bir kızın güzelliğinin nasıl başına dert olduğunu hayatta nasıl savrulduğunu ve hazin sonunu anlatıyordu eğer fırsat bulursan kitabı okumanı tavsiye ederim çok güzel bir kitaptır bu sorunun da aslında cevabı gibi bir içeriğe sahiptir
Eskiden kadınlar için belaydı. Şimdi erkekler için. Estetik cerrahi çıktı çıkalı doğan hiç bir çocuk anneye benzemiyor😃
Aynen öyle bu konuda katılıyorum gerçekten size. Estetik çıktı çıkalı gerçekten kimse doğal olarak kalmadı.
Güzellik değil; güzelliğin verdiği özgüvenle popiş kalkması başa bela.
Evet maalesef oda olabiliyor. Güzel olduğunun farkında olan insan ya da yakışıklı olduğunun farkında olan insan egolu olabiliyor.
Güzellik göreceli kavram kime göre neye göre güzel?
Aynen öyle katılıyorum. Güzellik göreceli bir kavram. Bana güzel gelen size güzel gelmeyebilir herkesin zevki ve renkleri farklıdır.
Herkesde olmayanın sende olması ne büyük şanstır.
Evet o konuda gerçekten bazı insanlar çok şanslı. Bence güzel biri olmanın avantajı çok fazla diye düşünüyorum.
Kesinlikle.
Bence fazlasıyla başa bela. Erkekler güzel kadın görünce vuruluyor ve peşlerini bırakmıyor.
Karakterine bakma ihtiyacı bile hissetmiyor. Obje muamelesi yapiyor resmen
ohaa flozof çalışmaya karşı hanım
@gkhnthee nasıl yani?
güzel gördüm vuruldum artık seni birakamam
@gkhnthee ne diyosun ya
nihahah 🫶🤣🤣
Aynen öyle katılıyorum. Bence güzellik başa beladır ya tüm gözler üzerinde falan oluyor bazende avantajı çoktur güzel olmanın.
Evet. Avantajı da, dezavantajı da var aslında.
Olabilir. Genelde hanzo tiplerle takıldıkları için başlarını belaya sokabiliyorlar..
Evet orasıda doğru. Genelde bazı kızlar öyle erkekleri seviyor. Ne buluyorlar hiç anlamış değilim ben ya.
Kendini bildiğin sürece bela değil. Kişinin duruşuyla alakalı.
Enayilerin tercihi diyebilirim. Güzellik ile ilgili bence yazmanın vakti geldi sanırım. Ne düşünüyorum?
Yakışıklılık başa bela güzellik göreceli kadınlar estetikle saten hepsi birbirine benziyor estetiksiz olanı yok nedense
Alakasız yorum. Konu güzelliğin göreceli olup olmaması değil ki.
@Gece__Meleği güzellik başa bela değilmi soru bende diyorumki orijinal güzel kalmadı hepsi estetik diyorum var mı orijinal bir yerini yaptirmayan
Çok var. Ben hiç yaptırmadım ve çevremde yaptıran hiç yok. Herkes yaptırmıyor. Güzellik başa bela ama yakışıklılık başa bela değil çünkü erkekler güzel kadın görünce peşinde koşuyor ama kadınlar koşmuyor
@Gece__Meleği ben kimsenin peşinden koşmam ama kostururm bak onu soleyim herkes için aynı erkeğin peşinden koşan çok kadın var
Kadınlar genelde para için koşuyor erkek peşinde. Erkeklerin güzel kadınlara çok zaafı var ama kadınlar erkekler gibi değil. Erkeklere çok meraklı değiller.
@Gece__Meleği gel şu konuda anlaşalım ikiside aynı para için değil emin ol o çirkin erkekler zengin olanlar için yakışıklının peşinden çok koşan var unutma
Cümle çok bozuk anlaşılmıyor
Söyle anlatım çirkin erkeklerin kadınlar parası için peşinde yakışıklı erkeklerin peşinde her kadın vardır unutma bu konuda anlaşalım ikiside aynı bence diyorum ☺️
Evet ama erkekler kadınlara daha düşkün olduklarından dolayı erkekler daha çok etkileniyorlar güzel kadından
@Gece__Meleği tamam senin dedin gibi olsun kız ne inatcisin 😂
Ya sadece fikrimi söyledim sakinleş
@Gece__Meleği sakinim sinirli degilimki onu nerden çıkardın tamam bende fikrimi soledim ama benim fikrim doğru 😂
Bana inatçı diyosun ama kendin inatçılık yapıyosun. Öyleyse ben de yapayım benim fikrim doğru ama neyse. İyi akşamlar.
@Gece__Meleği ben inatciyim napalim bende de benim fikrim doğru yapcak bişey yok iyi akşamlar sanada 😂
estetiksiz güzeller az kaldı şimdilerde güzellik başa bela değil yapma bebeklerden o kadar varki katılıyorum size.
@Arife1221 tskrler anlatamadım nedense ben illa dedim dedik diyor hepsi şu an birbirine benzedi önemli olan doğal olması oda nadir kaldi
Ben senin ne demek istediğini anladım. Asıl sen dediğim dediklik yapıyosun. Konu kapandı hâlâ bana sataşıyorsun. Seninle estetikle ilgili tartışmadık ki. Güzelliğin başa bela olup olmamasıyla ilgili tartıştık. Estetikle soru alakasız.
@Gece__Meleği ama güzellik neyle oluyor estetikle ben öyle yazmışım sen ona cevap verdin değilmi 😂
Öyle yazmadın. Estetikle güzel olunuyosa neden güzellik göreceli diyosun ve neden güzellik başa bela değil diyosun? Vereceğin cevaplar yok. Yazmazsan sevinirim.
@Gece__Meleği ben yazmıyorum bu bir sen benim yorumumun altına yazdın kardeşim başka birisi gelmiş oda yorum yapmış benim haklı oldumu çıkarmış ben sana gel benim yorumumun altına yazmi dedim valla sende tuhaf birisin bu yazıdan sonra yorumun altına yazma ve benim oldum sorunun altına hiç yazma
Konu kapandığı hâlde yeniden konuyu açtın bu yüzden yazma diyorum. Konu kapandı ama yine yazdın. Başkası haklı dedi diye %100 haklı mısın yani? Herkes haklı demedi. Ee ben haksız diyorum. Nolacak şimdi? Ben değil sen tuhafsın. Çünkü konuşma bittiği hâlde yine bana sataşıyosun. Evet, estetik yaptıran kadınlar var ama sandığın kadar aşırı değil ve güzelliğin göreceli olup olmaması değil konu. Ben senle yazışmaya meraklı değilim meraklı olsam konuşma bittiği hâlde yazardım senin gibi.
@Gece__Meleği ben sana yazmadım hala anlaşamıyoruz sen benim yorumuma yazdın başkasıda yazdı ben ona cevap vermedim valla adamı deli edersin yemin ediyorum 😂
Ya ben sana diyorum ki. Konu kapandığı hâlde sen benden bahsederek bana yazmış oldun. Anladın mı? Bana sataşman yazman demek ve ben konuyu kapadığım hâlde uzatarak yazmış oluyosun
Ben konuyu kapıyorum yazıyosun. Okumicam artık yazdıklarını
@Gece__Meleği tamam sen haklısın valla öldürdün beni ok ne diyosun sen haklısın anlaştık ömrümü yedin valla yedin 😂
Tamam ben yazıyorum sen yazmiyosun ben senin mesajına girdim sen girmedin delircem valla delircem geliyorsun yorumuma yaziyosun sanki ben geldim seni gördüm yazdım alla alla 😑
bence ikinizden biri cevap vermese konu kapanır gibi😂
@Arife1221 o vermesin benim soruma yazmış arife şimdi anma yeniden gelir lütfen😂
😆😆
Göreceli bir kavram, ilgi alanı dahilindeysen bela olması seçenekler dahilinde 🙄
bela kesinlikle sadece erkekler için demiyorum kendi cinsin de düsman oluyo sana vs..
Hayir guzelligini sergileyen başına bela alır değeri kalmaz insanlara sonra sakız olur ven ne yapayım o güzelliği sıkıntılı
Buradaki en güzel kız da sensin bu arada 🥰 Kıymetini bil bence 😍
Bulunduğun ortaama bağlı. Takıntılı ve aklı sadece belaltında oman hanzolarin içine düştüysen vay haline.
maalesef evet basa bela bilen bilir ahahaahha
@808drum çok mu güzelsin 😊
evet öyledir, çok rahatsız eden olur..
Büyük şans bence.
çark, nleşemeye çalışan görmedim demekki değil
Fazla güzellik başa bela
Oofff bu nasil saç 😍😍
Bi sıkıntısını görmedim henüz😂
Güzel kadınlara sarkabilirler
Böyle algının içine sıç
evet çok şükür bir belama eksik :D
Tecrübeyle sabit.
Çok güzelsin ya boş ver
bende diyorum neden başım beladan kurtulmuyor
Kime göre neye göre
Sana göre
Akıllı olana değil :))
Sana sormalı djdjsjs
Güzel olanlar daha iyi bilir.
evet
Evet 🙄
Aynen öyle şekerim
Evett
Değil
Yani beladır
Evet.
Evet.
kesinlikle değil
ben çok ekmeğini yedim şu ahir ömrümde:)
Evet çok zor 😌💅🏻
Evet bela
Bence değildir 😄
yani olabiliyo
evet bela
Bence bela
evet sen başa belasın nihahhahahha
düzgün insanlarla takılırsan değil
Beladır
Hemde ne bela
büyük oranda başa bela , dimi hanımlar?
değil