Güzellik & Bakım Son zamanlarda gitgide popülerliği artan renkli maskaraları kullanıyor musunuz? Saust Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu maskaralar bence çok güzel duruyor, stokları hemen tükeniyor. Siz de kullanıyor musunuz? Son zamanlarda gitgide popülerliği artan renkli maskaraları kullanıyor musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Yıpratıcı şeyler kullanmıyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Kullanmıyorum 0 0 Yorumla
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ben geçen yanlışlıkla kahverengi maskara almışım tüm gün moralim bozuk gezdim bir de mor alsam 3 gün kendime gelemem. 0 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl mavi ve pembe kullanıyorum. mavi çok güzel. ya da siyah kahve ideaal 0 0 Yorumla
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 388 cevap paylaştı. Yüzde yapay ve abartılı duran şeylerden hoşlanmıyorum 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Henüz denemedim lacivert kullanabilirim ama pembe mor turuncu vs kullanamam sanırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ohoo 4-5 yıl önce kullanıyordum. Artık normal maskara bile sürmez oldum. Yaşlılık işte. 0 0 Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Noldu şimdide yeni trend euophiria mı 0 0 Yorumla
Bazenn12 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 70% +1 yıl Evet kullanıyorum mor ve mavi olanı aldım 0 0 Yorumla
putthathere Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl evet makyajla match yapıldıgı zaman hos duruyor 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sadece lacivert olanını hoş buluyorum. 0 0 Yorumla
deeepbreath Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hiç almadım o kadar hayatı sevmiyorum 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 966 cevap paylaştı. Pek benlik değil 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Hayır siyah kâfi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yıpratıcı şeyler kullanmıyorum
Kullanmıyorum
Ben geçen yanlışlıkla kahverengi maskara almışım tüm gün moralim bozuk gezdim bir de mor alsam 3 gün kendime gelemem.
mavi ve pembe kullanıyorum. mavi çok güzel. ya da siyah kahve ideaal
Yüzde yapay ve abartılı duran şeylerden hoşlanmıyorum
Henüz denemedim lacivert kullanabilirim ama pembe mor turuncu vs kullanamam sanırım
Ohoo 4-5 yıl önce kullanıyordum. Artık normal maskara bile sürmez oldum. Yaşlılık işte.
Noldu şimdide yeni trend euophiria mı
Evet kullanıyorum mor ve mavi olanı aldım
evet makyajla match yapıldıgı zaman hos duruyor
Sadece lacivert olanını hoş buluyorum.
Hiç almadım o kadar hayatı sevmiyorum
Çok güzel duruyor bence
Bence beyaz cok guzel duruyor yani öznel tabii
Pek benlik değil
Kullanırım
Hayır siyah kâfi
Hayır hiç beğenmiyorum. Değişik bir moda
Severim