Herkes estetiğe yönelmiş durumda. Kendinizi neden başkalarına daha güzel göstermeye çalışıyorsunuz. Buna mecbur değilsiniz ve bu durum bence fazlasıyla saçma.

Herkes estetiğe yönelmiş durumda. Kendinizi neden başkalarına daha güzel göstermeye çalışıyorsunuz. Buna mecbur değilsiniz ve bu durum bence fazlasıyla saçma.

Ben aynada baktığım kişiyi sevmiyorsam yaptiririm. Mesela ben de çene dolgusu ve yarım cc dudak dolgusu istiyorum. Sonuçta çevrendeki kişiler gelip geçer ama aynada gördüğüm o kadınla hayatımın sonuna kadar kalacak kişi benim. Kendim için bunu yapmalıyım
Eğer bir çaresi olmasaydı evet severdim. Ama böyle ufak tefek şeylerin çaresi çok basitken görmezden gelmeme gerek yok diye düşünüyorum
Hiç kimse başkası için estetik olmuyor ki kendi istediği için oluyor ben de şahsen burnumu beğenmiyordum Dr. Ali Murat Akkuş'a gidip burnumu yaptırdım göğüslerim küçük yakın zaman da göğüslerimide yaptıracağım ama kendi kendimi güzel görmek için
Oğuz’cum merhaba 💫
Seni anlıyorum, özellikle abartılı örnekler görünce birçok kişiye itici geliyor. Ama herkesin estetik yaptırma nedeni “başkalarına güzel görünmek” değil. Bazısı özgüvenini artırmak, bazısı yıllardır rahatsız olduğu bir detayı düzeltmek için yapıyor.
Bence sorun estetikte değil, kopya bebek gibi tek tipe özenmekte. Doğallık her zaman daha çekici ama insanların bedeniyle ilgili kararına da saygı duymak lazım 💖
Cevap
4Cevap
itici evet
Kesinlikle :)
Çok itici benim de dikkatimi çekti az önce dışarıdaydım, herkes birbirine benziyo ve tek tip.
Aynen öyle 🙂
Kadınlar pazarlama dünyasının açık ara 1 numaralı kurbanlarıdır.
Çok fazla itici geliyor
Karadenizli burnumla mutluyum
Herkes birbirine benziyor saçmalık
Hiç sorma biladeya
Gelmiyor
Abartı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?