Stress yüzünden tüm hayatım alt üst olmuş gibi hiss ediyorum?

20 yaşındayım. Eskiden çok gur düz saçlarım vardi. Son bir kaç ay inanılmaz azalma hiss ediyorum. Kışda saçımı kestirmek için kuaföre gittim, bana maşaAllah saçların da kalın demişti. Sacimi önden katlı yaptı. Cok da iyi durmuştu saçlarımda. Genelde düz olduğu için pek bukle filan tutmazdı. Sonra Haziran'da başka kuaföre gittim. Degisiklik olsun diye ona küt tam omzumda duran saç kesmesini istemiştim. O da işte boyun uzun senin sana kısa iyi durmaz diyip aptal bir kesim yaptı. Wolfcut gibi bir şey. O zamandan saçımda azalma hissettim. Düşündüm ki, katlı olduğu için ince gözüküyor. O zamandan şimdiye kadar saç dokulmesi yaşıyorum. Eskidende olurdu ama saçımin hacminde azalma hissetmezdim. Bilmiyorum katlı olduğu için şimdi böyle hissediyorum, ama çok üzülüyorum. Bana gelip saçların eskiden ne kadar gurdu ne oldu diyince iç çekerek ağlıyorum. Hormonal sorunlarım vardı evet. Ama gür olduğu zamanlarda da vardı. Bir kaç içinde hormondan dökülmeye mi başlati mi. İnanin bana o kadar üzgünüm ki, saçımı kazitmak istiyorum. Ama üniversite var diye yapamiyorum. Hem yaparsam cokerim daha fazla

Güncellemeler
+1 yıl
yok mu cevaplayan ya🥺
Stress yüzünden tüm hayatım alt üst olmuş gibi hiss ediyorum?