Bir yıl boyunca hiç buluşmadim. Vücudumda tüy yok arkadaşlar temiz olmama rağmen sıcaktan terledigim zaman kötü ter kokuyorum ve geçmiyor ter kokusu için ne yapabilirim kesin bı çözüm söyler misiniz? Ağız kokumda var dişlerin beyaz düzenli firfalarim ona rağmen kokuyor dişlerim biraz problemli yaotirifam şu an maddi durumum yok ama o zmana akadar ağzın kokmasın doye ne yapabilirim lütfen yardımcı olun herkesle konuşurken korkuyorum ağzın kokuyormu diye ağız ve ter kokumu nasıl geçirebilirim yardımcı olur musunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
Genelde sıcak havalarda böyle çok fazla baharatla sucuk pastırma tarzı ya da içeriğinde baharat olan şeyleri yemekten uzak durun yani bir de bununla ilgili doktora başvurabilirsiniz belki hormonlarınızda bir sıkıntı olabilir yani bununla ilgili detaylı bir bilgim yok,
Soğuk su içmek vücut ısısını dengeler ve aşırı terlemeyi engeller. Mümkün olduğunca soğu su içmek işinize yarayacaktır. Alkol ve sigarayı azaltın veya bırakın. Sigara ve alkol terlemenize neden olur, ayrıca teriniz kötü kokar.08 Yorumla
Soran+1 yılSigara çok içiyorum yemek yemeyi de bıraktım dahaki çok ter korkarım😔
- +1 yıl
Ama üzülme her şeyin bir formülü vardır bununla ilgili araştır güzelce hatta bence sigarayı bırakabilirsin istedikten sonra neden olmasın hem sağlığın açısından da zararlı ama yüzünü asma lütfen
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim 🥰🙏
- +1 yıl
Ha şöyle ya bu dünyada çözülmeyecek sorun yok dert etme gidersin bir doktora bir muayene olursun derdini anlatırsın muhakkak bir çözümü vardır, bak ben kendim bedensel engelliyim neler neler görüyorum hayatta boş ver haline şükret onları ufak tefek şeyler sıkma canını
Soran+1 yılAynen öyle Allah şifa versin Samlnada sende sıkma canını herkes kime ne yasattiysa yaşattığı yaşar çok teşekkür ederim sana❤️
- +1 yıl
Rica ediyorum ben de sana teşekkür ederim dediğim gibi sıkma canını her şeyin bir çözüm vardır Bir daha da o güzel yüzünü asma
Soran+1 yılTamam canım çok sağol 🥰❤️
- +1 yıl
Rica ederim ponçik ne zaman canın sıkkın olursa ulaşabilirsin bana
En İyi Cevaplar
+1 yılReklam olacak ama, listerine ağız bakım suyu kullanabilirsin, kesinlikle ağız kokusunu önlüyor. Bunu kendimde ve kız arkadaşlarımda denedim.
Günde bir kere kullansan, o bile yeterki ben iki günde bir defa kullanmama rağmen fayda aldım.
İster mideden gelen koku olsun, ister çürükten gelen koku olsun, her türlü ağız kokusunu %100 önler...
Terleme ve ter kokusu için verebileceğim abi tavsiyesi, kışın bulusabilirsin, yazın terliyorsun ya. Vee roll on kullanabilirsin, deodorant kullanabilirsin, en etkili çözüm ise koltuk alti botoksu yaptırmak. Bu kesin çözüm sağlar %100 verim görürsün.
Yardımcı olamk için bu yorumu yaptım, bazı insanlara söylüyorum yapmiyorlar, yapmayacaksan, yardım istemeyeceksin , haksız mıyım ☺️ dene ve gör, deneyenin bur yüzü kara denemeyenin iki yüzü, dene , denemekten zarar gelmez. En azından denedim olmadı dersin, denemedim demekten iyidir00 Yorumla
+1 yılYavrum ter için sürekli yanında rolon bulundur veya deodorant. Gündüz dusunu al çıkmadan sonra sur rolonunu gerekirse yanında taşı. Ağız kokusu için de sebebini ogren. Yirmilik dişlerde ağız kokusu yapar. Veya curuk diş ya da diş eti hastalığın vardır. Ağız kokusu varsa mutlaka ağzında bir sıkıntı vardır midende vardır belkide sorun yani mutlaka hastaneye git dişçiye git. Bunu da yapamıyorsa gunde 4 5 kere fircala ve sabahları maydanoz ye. Sakiz cigne bunlar da ağız kokusu giderilmesi konusunda faydalı olabiliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılDisimde var sorun en arka alt Disimde arada kalanlar koku yaliyor ama dişlerimi yaltirmak için zaman var biraz ailem diyor biraz paramız olsun öyle komple yaptırıcam
- +1 yıl
Devlete git çürük disini hallet bu durum cidden büyük sıkıntı yaratır bak. Asla rahat edemezsin.
Soran+1 yılRandevu alamıyorum bir türlü ya😔
+1 yılKüçükken iyi tuzlamamışlar seni bizde öyle derler😄 Şaka bir yana da bazı insanların vücut kokusu çok ağır, mümkün olduğunca fazla duş almaya çalış, duştan çıkarken son suyuna biraz parfüm kat onu dök üzerine gayet etkili olacağını düşünüyorum, çantanda deodorant olsun hep, ağız kokusu için de gargaralar var ve naneli sakız işini görür diye düşünüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
51Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılDişçiye git dönerkende roll on al kdjfjfj
60 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldisini fircalarken dilini de arkaya kadar fircayla temizleyeceksin beyaz yer kalmayacak dil kirmizi olacak. her yemekten hemen sonra mutlaka fircalamalisin.
Ter kokmak istemiyorsan koltuk alti stick. var kati sabun gibi olanlardan olacak koltuk altina bundan surmelisin.
Yine ter kokmamak icin kiyafetlerini degistirmelisin. Ulkemizde kadinlar hep polyester seyler giyor. Saglam ve parlak oldugu ve kırışmadıgı icin tercih ediliyor. Ama inanilmaz kotu ter kokutur. Yuzde 100 pamuk yazmayan hicbisey giyme. Pamuk giyersen 1 hafta onla gezsen polyester ve lycra da 1 saatte koktugun kadar kokmazsin.04 Yorumla
Soran+1 yılDilim hiç kırmızı durmuyor hep beyaz oluyor firvalarsam duzelirmi
- +1 yıl
evet düzenli fırçalaman lazım dil çok önemli
Soran+1 yıl@biribenisevsinartık ya dilim koparsa
Cevap sahibi+1 yılTrolluk hep yetersiz beslenmeden oluyor. Normal hayatta hep zekalari geri kaldigi icin birilerini kandirinca kendilerini akilli hissediyorlar.. ama cok var senin gibisi merak etme. Bide kiz profilinden trolluk yapanlarda ayrica gizli gay egilimi de vardir. Kizlara yurumek icin aciyorum diye kendini kandirirlar ama altinda bu var
Gizli Üye(25-29)+1 yılAğız kokusunun çok sebebi var. Dişlerinde çürük olabilir, midende bir sorun olabilir gibi gibi. Öncelikle bir hekime görünmen daha doğru olur. Ama şunları tavsiye edebilirim. Günde 3 kez dişini fırçala, gargara kullan ve diş ipi kullan, arkadaşlarınla buluştuğunda da ağzına karanfil at. Bazı insanlar maydanoz yemekte iyi gelir diyor denemekte fayda var. Ter kokusuna gelirsek ; ter bezlerinde bir sorun olabilir. Yine söylüyorum bir hekime görünmekte fayda var. Sık sık koltuk altını ıslak mendille sil, sonra roll on sür, onun üzerine de deodorant sık. Bazen ağır parfümler kötü kokuyu saklayabiliyor bu yüzden boynuna sıktığın parfümü biraz da kol çevrende gezdirebilirsin. Umarım yararı olur. Geçmiş olsun.
10 Yorumla
+1 yıldişlerini fırçalarken dilini de fırçala çürük dişin varsa yaptır gargara yap 5 sefer günde ter kokusu için de sirkeyle koltuk altını sildikten sonra deotak diye bir koltuk altı var ilaç gibi bir şey ama deodorant herhangi bir koku bırakmıyor ayrıca terletmiyor eczane ürünü
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Bence sen takıntı haline getirmiş olabilirsin. Çünkü bazen insan kendinde bir şeye takılınca onu aşırı abartı görebiliyor. Diş fırçalama ve ağız bakımı yapıyorsan ve hala sana göre koku varsa karanfil çok etkili. Ter kokusu içinde çok kuvvetli deodorantlar var cidden. Onu kullanabilirsin ve üç saatte bi rolonu yenile o halde
10 Yorumla
+1 yılter kokusu icin soylenen her seyi unut. koltukaltina nemli eline aldigin karbonati sur, biraz bekleyip deodorantini sık sok olacaksin. agiz kokusunun sebebi her zaman agiz degildir mideden de geliyor olabilir. bulusacaginiz gunun sabahinda meyve ve sebze ye, yagli ve sut urunu tuketme. bulusurken de naneli sakiz ve bol su
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 415 cevap paylaştı. Ağız kokusuna karşı: düzenli olarak sabahları aç karna yaklaşık bir bardak su iç ve bir tane karanfil al; ağzında gezdir şeker gibi... +- 20dakika. Düzenli yapmazsan işe yaramaz. Çok faydasını göreceksin.
Ter konusunu önlemek içinse: sabah/öğlen/akşam düzenli olarak yumuşak kese ve duş jeli sayesinde kol atlını ve terleyen bölgelerini kese yardımıyla temizle. Ardından "Misk" roll on uygula. Ve yanında daima deodorant/kolonya/ kokulu losyon bulundur.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılBenim beynim buna yetmiyor. Bir insan sık duş alıp, Roll-on kullanıp, ağzını düzenli fırçalıyorsa kokmaz. Senin goremeyecegin kısımlarda mutlaka çürük dislerin vardır. Bir hekime görün.. duşunu da sık al. Ekstra bir terleme, kokma vs mi oldu? Lavaboda koltuk altını sabunla yıka. Jet ve etkin bir temizlik sağlar..
00 Yorumla Dahiliye uzmanina git troidli ilgili sorunun olabilir agiz kokusu midede rahatsizligin olabilir ondan. Kaynakli olabilir... kolestrol problemi olan insanlarinda teni kokabiliyor.. bu konularda bir problemin yoksa irsi bi durum ise asiri dus alacaksin 4 5 defa dis fircalayacaksin...
00 Yorumla
+1 yılİnternetten dil temizleme aparatı al ilk önce dilini sıyır üstündeki tabaka gidene kadar daha sonra diş fırçasıyla öğürene kadar dilini fırçala sağa sola üste alta şeklinde daha sonra dişini fırçala ondan sonrada mavi ağız gargarası kullan 30 saniye ağzında çalkala bir sürede gırtlakta beklet eğer bağdemcik sıkıntın varsa ağız gargarası bekletmek veya soda gibi şeyleri bekletmek iyi gelir bol bol su iç yeşil naneli sakız çiğne her koku hissettiğinde sakız bi yerden sonra bayar o yüzden cilekli veya baska aromalı olips kullan ama hepsinden önce bi kulak burun boğaz, iç hastalıkları ve ağız doktoruna görün
00 YorumlaBulusmadan önce biraz birseyler ye, sonra dislerini iyice fircala, dis agiz gargarasi ile gargara yap, bittikten sonra 2 tane karanfil agzinde em, agiz kokun olmaz.
Ter kokusu hic sorun degil, dus al, bu cok önemli, durulandiktan sonra parfüm veya deodorant degil, anti transpirant Deo koltuk altlarina sür 1 gün boyunca ter kokun olmaz
00 Yorumla
+1 yılTer kokusu için kesinlikle deotak ağız kokusu içinde ablam mesela benden çok daha güzel dişleri var inci gibi bembeyaz düzenli fırçalar diş ipi kullanır ama araştırmalarımıza göre boğazında küçük küçük birşeyler var onlar sayesinde ağzında çürük yumurta gibi bir koku oluşuyordu patlatma kaşığını falan aldı
00 Yorumla
+1 yılCanim öncelikle sık duş almayı ihmal etme onun dışında günlük deodorantini kullanmayı ihmal etme hatta çantanda falan bulundur. Bakım önemli. Ağız kokusu içinse dislerden kaynaklanıyorsa yaptırana kadar en azından karanfil falan al bulundur yine çantanda atarsın sürekli agzina en azından yine işe yarar diye düşünüyorum. Aklıma başka birsey gelmiyor İnternettede bir araştırma yap istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım benim üzüldüm başlığı görünce :( Terleyince herkes kötü kokar ama benim deneyip en memnun kaldığım deodorant rexona oldu. Dove nivea emotional garnier fakan hepsi cart curt. EN İYİSİ REXONA sana o kadar söylüyorum. Düzenli banyo yapıp her banyo çıkışında rexona sıkarsan inan bana ter kokusuna çözüm bulacaksın. Son olarak kendine şöyle güzel “kalıcı” bir parfüm edin. O senin imzan olsun 😉
Ağız kokusuna gelince, her gün istisnasız dişlerini fırçala düzenli dişlerini fırçalasan bile ağzın sürekli kokuyorsa büyük ihtimalle midende bir sorun olabilir vücudun bu şekilde alarm veriyor sana. Bence bir doktora görünmen iyi olabilir.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSigara vb. Içiyorsan bırak. Diş ipi al ucuz bir şey. Güzelce firçala uzun uzun detaylı ayrica cürük varsa yapacak bir sey yok curuktendir o koku. Devkete randevu al git. Ter için eger kol altiysa muuuuutlaka driclor al efsane mukemmel bir sey duzgunce kullanirsan sıfır ter. Ter kokusunu birak damla terletmiyor. Kucul ama fiyatini katlar o kdae iyi
00 YorumlaKoku yapıcak seyler yeme sogan , sarımsak , sosıs, baharatlı seyler , dısının agzında heryrrı detaylı fırcala
2-ter kokusu ıcın koltuk altı deodrant kullan.
Sıfara ıcıyosan bulusmadan once az ıc nanelı sakız al yanına05 Yorumla
Soran+1 yılSigara çok içiyorum ama buluşma zamnai hiç icmicem Tamam çok teşekkür ederim 🥰❤️
Soran+1 yılTamam öyle yaparım o zmana 🥰🥰
Ağız kokusu sadece diş fırçalamakla geçmez bol su iç midende rahatsızlık varsa oda kötü koku yapabilir ter kokusu için ise duştan sonra kaliteli bir deodorant kullan ama kilon varsa kötü koku çok normal ve kilo vermen gerek.
10 YorumlaYediklerin içtiklerin çok bahartlı veya acılı soğanlı sarımsaklıysa biraz tuhaf koku olur. Mesela buna örnek olarak bazı doğulu arkadaşların ağır ter kokuları oluyor. Bu yemekle alakalı bir durum. Pis olmamalarına rağmen.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 748 cevap paylaştı. Ağız için bir KBB Cerrahına muayene olabilirsin, Bademcik taşı olabilir ve eğer o ise cerrahi ile bademcikleri alarak koku sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırıyorlar.
Ter kokusu için Emotion deodorant kullanabilirsin.00 YorumlaTer kokusu yediklerinden kaynaklanır beslenme tarzını değiştir. Ağız kokusuda dişinde çürük varsa orayı temizle sık sık gargara yap geçmez ama minimuma indir
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl beslenirsem düzelir acaba😔
+1 yılAğız kokun mideden kaynaklı da olabilir. Dişlerinde çürük varsa ondan da olabilir.
Doktora gitmelisin13 Yorumla
Soran+1 yılÇürük var özelde yaptiricam komple ama şu an maddi durumumuz el vermio bir süre sonra o zamnaa kadar yapcak birsey yokmu ya😔
- +1 yıl
Valla taksit yaptır ama git o çürükleri hâllet. 1 senedir sevgilin varmış, aklın neredeydi kuzum? Özelde komple yaptıracak durumun yoksa tek tek yaptır bari.
Soran+1 yılHiç bulusmadim en büyük korkum buydu😢 işteyken yanımdaydı ama ben çıktım hiç bulusmadim heo bahane uydurdum ama artık sıkıldım olmaz böyle
+1 yılBunlar tamamen hijyenle ilgili şeyler iyi bir ağız bakımı kokuyu güzel bir duş ve kaliteli bir deodorant da teri yok edecektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzle bir skeilde yapıyorum dikkat ediyorum buna ama nafile
Dişlerini fircala karanfil falan ağzında beklet
Güzel kokan duş jeli al
Vücut losyonu deodorant al
Bunlar ise yaramiyosa doktora Git cildiye ye falan vücut ter bezlerine baktir00 Yorumla
+1 yılAğız kokusu için diş ipi ve alkollü listerine ağız bakım suyu kullan. Kokuyu tamamen keser. Ter kokusu içinse deodorant kullan. Duş alırkende vücut losyonu kullan. Çözülür sorun.
00 Yorumla
+1 yılABCC11 gen oranına baktır alyuvarlarındaki. Belki bloklayan bir enzim falan varsa bir tedavi yolu vs. doktor söyler sana. Buradaki apaçilerle çözüme ulaşabileceğin bir şey değil bu.
00 Yorumla
+1 yılHergün duş alabilirsin ve ter kokusu önleyici birçok ürün var ayrıca naneli sakız şekerler ağız kokusunu geçirir he bunlar da fayda etmiyorsa sende bir sıkıntı var demektir
00 YorumlaTer kokusu için deotak krem var trendyolda ya da migrosta bulabirsin 1 hafta ter kokusunu engelliyor tavsiye ederim
10 YorumlaAğız kokun için nane yemeni tavsiye ederim. Ter kokusu için bitki yağlarını deneyebilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılDoktora çık aşırı terleme konusunda. Bi de dişçiye git ağzını temizlettir belki tartar vs vardı koku yapan. Ağız bakım suyu kullan
00 Yorumlahastalık bu yanlış anlama ama öyle:) benim de ilaçlardan dolayı karnım hep ağrıyordu şükür ki bıraktım😐
03 Yorumla
+1 yılDeodorant diye bir şey icat etmişler usta koltuk altına falan sık ensene sık kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz
00 Yorumla
+1 yılBu bir alt hastalığın habercisi olabilir. Genel sağlık taraması yaptır bence ilk olarak
02 Yorumla
Soran+1 yılSigara içtiğini ortaya cikarmi ailem bilmiyor
- +1 yıl
Muayene de Dr sigara kullanıyor musun diye sorabilir, ciğer filmi felan olursa orada da belli olur eğer sigaraya bağlı sıkıntı varsa tabi , yoksa temiz der geçerler
Ter önleyici deodorant sprey veya roll-on nivea kullanıyorum genellikle veya dove
Ağız kokusuna diş hekimine danışabilirsin00 YorumlaAğız kokun için sakız cigne sürekli naneli bir sakız al midendende kaynaklı olabilir ağız kokun ter kokun içinde sirke suyu ile koltuk altını sil biraz bekle sonra sabun bezi yap duş al kokusu azalır
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yıldeodorant+parfüm+nane aromalı şeker ya da sakız kullan
10 Yorumla
+1 yılİstanbuldaysan stajyer diş hekimiyim yardımcı olabilirim.
00 Yorumla
+1 yılBana sen kuruntu yapıyorsun gibi geldi nedense de neyse.
00 YorumlaRoll on ama kaliteli pahalı
Ben GH roll on kullanıyorum çok memnunum
00 Yorumla
+1 yılMisvak kullan 2 aya ağız kokunu bitirir koltuk altınida tuzlu suyla yıka kokmazsin
00 YorumlaDriclor al gece yatmadan kullan bir ay boyunca devam et ter olayını çözüyor
00 YorumlaAğız kokun bademcik taşlarınla alakalı ter kokunna çare parfüm Ok.
00 Yorumla
+1 yılVücut için roll on ve deodorant kullan. Ağız kokusu için naneli sakız çiğne
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnaneli şeker veya sakız kullanabilirsin buluşma esnasında. Yanında esanslı vücut spreyleri ve kokulu deodorantlar kullanabılırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen buluştum ağzında hafif koku vardı. Bnamisin demedim saatlerce öptüm emdim dudaklarini
00 Yorumla
+1 yılter için mecburen parfüm setlerini her ürünüyle kullanmalı ve sürekli duş almalısın, ağız kokusu için de sanırım naneli ürünleri falan var onları alıp sürekli olarak da sakız kullanabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNaneli şeker at sürekli ağzına ve bolca parfüm sık basit çözüm bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTüy yok arkadaşlar demişsiniz nasıl yok bende tek tük kalıyor ben neyi yanlış yapıyorum ya
01 Yorumla- +1 yıl
Sallamış bence
Ağız kokusunun diş etleri ile de bağlantısı var, ağız ve diş bakımı yaptırarak kurtulabilirsin, ter kokusu için ise düzenli olarak deodorant kullanırsan düzelme olacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTer kokusu için şap taşını öneririm roll-on gibi kullanıyosunz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBuluştuğunuz zaman aranızda birseyler mi olacak peki
00 YorumlaDiş fırçalamak önemli ama ağzı en çok kokutan şey dil.. Her gün düzenli olarak dilini de fırçalaman gerekiyor.
10 YorumlaKatileli bir roll on ile ter kokusunu engelliyebilirisin. Ağız içinde çantanda şeker bulundurabilirsin
00 YorumlaSigara çok kötü yapar ağızda terinin pis kokma nedeni besinlerdendir vede duş alırken liflen yıkan yağlı deri vücudundan çıksın
00 Yorumla
+1 yılYani bir fırça birde macun al bir zahmet ve koltuk altında kılları agdayla al bırakma deodorant kullan
01 Yorumla- +1 yıl
🤷♀️🤷🏽♂️🤷♂️
+1 yılTer kokuyorsan duş al
Bunu da bize mi soruyorsun 🤣08 Yorumla
Soran+1 yılBen duş almıyorum o yüzden ter kokuyorum çok zekisin
- +1 yıl
Duş almıyorsan pisliğin tekisin o zaman ne diyim😂
Soran+1 yılTabiki alıyorum duş duş almasam burada sormak yerine duş almayı denerdim
- +1 yıl
Sevgilinde ter kokuyorsa sıkıntı olmaz boş ver
Soran+1 yılİşte onu bile bilmiyorum 😂bulusmadim iştyeken gorusurduk işten ciktim bulusmadim hic
- +1 yıl
Ne güzel terli terli buluşup koklaşirsiniz bundan sonra duş almayin
Soran+1 yılYa jwjshrhshdbebsbbd
- +1 yıl
Nasil fikir
+1 yılSirkeyle silebilirsin koltuk altını ağız içinde dilini fırçala 💋
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeçmeyen Ağız kokun varsa dişçiye git mutlaka ter içinde sık sık deodorant ve parfüm bulundur yanında bunlar çözülmeyecek şeyler deyil bahane gibi geldi bana nedense
00 Yorumla
+1 yılLimonu ikiye böl üstüne karbonat döküp koltuk altına sür t
00 Yorumla
+1 yılTerleme sorunu sağlık problemi olabilir ağız kokun da öyle dişçiye git
00 YorumlaLimonu ikiye böl üstüne karbonat döküp koltuk altına sür terlemeyi önlüyor bana dua edeceksin
06 Yorumla- +1 yıl
Aktardan şap taşı al. Islatıp koltuk altına sür.. sen bana daha çok dua edeceksin. :)
- +1 yıl
Limon karbonat terlemeyi önler kokuyu önlemez çünkü gözenekler hala açıktır. Şap taşı tam tersine gözenekleri kapatıp kokuyu keser. Hafta 1 uygulaman yeterlidir.
- +1 yıl
@black_ww aktarlarda satılıyor..
- Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Ağız ve ter kokum yüzünden sevgilim ile buluşmaya utanıyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler