bu olay kıl olduğu için değil. kaslı bir kadın gördüğüm zamanda aynı şekilde bakıyorum ve hiç beğenmiyorum.
ya da erkek gibi konuşan kadınlarada aynı şekilde bakıyorum. siz ruj süren bir erkek saçlarına kadın saç modeli yapan biri ya da kadınlara özgü bir hareket eylem sergileyen birini görünce garipsemiyormusunz?
çoğu toplumsal yakıştırmada olsa cinsiyetlere dağıtılmış bazı durumlar var.
şimdi en azından kendine bakmayı bilen kadınlar için diyeyim, çok estetik hayranlık uyandırıcı bir varlığın kaşlarının arasında ya da çenesinde kılların çıktığı zaman bunu önemsemiyor olmasını normal mi karşılıyorsunuz?
Bizi gösterilen güzellik algısı bu yönde çünkü. Kadın vücudu bana göre sanat eseri gibi. Tüm güzelliğini görmek isterim ben şahsen. Kılla tüyle gölgelemesini istemem.
libidosu düşük kadınlar sevmez. libidosu normal kadın erkeğin olması gereken yerlerinde kıl ister. tüysüz vucudum var genelde pasif gayların kendi vucuduna biçtigi bir reklam türüdür.
Geçen markette bi kız çocuğu bacaklarıma bakıyodu şort giymiştim ve biraz uzunlardı görülecek kadar sonuçta :d almamıştım 🤧onlar bile bakıyosaaaa erkekler hayli hayli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Killi erkek olurda killi kadin olur mu? Kadinlar genellikle bakimli olur erkekler kıllarını kesse g*y derler