Tiktok'ta görmüştüm geçen gün kız koltuk altı tüylerini boyuyordu. Bugünde sosyal medyada başka bir görsel ile karşılaştım. Yani saygı duyuyorum tabii ki ama tuhaf geliyor. :D Amaçları dikkat çekmek mi acaba? Sence nasıl?

Tiktok'ta görmüştüm geçen gün kız koltuk altı tüylerini boyuyordu. Bugünde sosyal medyada başka bir görsel ile karşılaştım. Yani saygı duyuyorum tabii ki ama tuhaf geliyor. :D Amaçları dikkat çekmek mi acaba? Sence nasıl?

Eskiden teknoloji yoktu, alet edevat yoktu mağara insanları böyle gezerdi onu anlarım. Ama modern çağda kendi temizliğini bile isteye yapmayıp tekrar mağara insanlığına geri dönmeyi anlamıyorum. Gelişiyoruz derken yine başa dönüyorlar iğrençliğin lüzumu yok ki.. Benim midem almıyor bu kadınların aklı nerde? 😒
"İster alırım ister almam" amacıyla gösteriyorlar bence. Ben boyamalarını ve bu şekilde göstermelerini garip buldum ama kendi tercihleri. Özellikle kadınlar da tüy görünce sorun eden insan çok olduğundan dolayı tepki amaçlı yaptıklarını düşünüyorum ama hijyenik gelmedi. Sonuçta havasız kalan bir yer ve hem tıraşlamamak hem de boya sürmek bence gereksiz.
Ne akımı ya tamam bu bir tercih meselesi , bu kıllar ne ki yabancı bir adam uzatmış şezlongta güneşleniyodu bende servis yapıyordum malum beachteyiz bayrak gibi ahenkle uçuşuyorlardı , yok benlik değil bu tarz şeylerden ötürü artık sosyal medya kullanmayı bıraktım..
Şimdi çıkar bitanesi der ki ;İsTeYen İsTeDigini YaPaR öZGüR.
Abi nerelere geldi bu dünya ya gün geçtikçe pislikler canım artıyor bunuda özgürlük adı altına topluyorlar bişey dediğinde de sana saldırıyorlar. ln 20 yaşındayım keşke daha önce doğup ölseydim de şu zamanda yaşamasaydım
Cevap
22Cevap
Kötü kesinlikle
Ay bence gereksiz olmuş.. Kadın erkek fark etmeden herkes koltuk altı kıllarını almalı hijyen açısından
Tiktok kullanıcılarının beyin seviyesi kuşlarınkinden hallice olduğundan pek şaşırmadım bu saçma akıma
ıyyyyy arkadaş bu ney ya insanın midesi bulandı vallaha ya yemin ederim kızlardan irendim şimdi benim hemen güzel kız görmem gerek😂
Tüylerimi kesmek istemiyorum, tembel, pasaklı, leş bir kızım demenin başka bir yolu işte.
iğrençlikte daha ne kadar ileriye gidebilirler dedikce şu hale bak 🤮
Aşırı iğrenç buluyorum koltuk altı tüylerini, kendi tüylerimden de utanırım bu arada.
Estetik algısını değiştirmek istiyorlar da benim algım değişmedi kötü görünüyor
pisliğe saygı duymam ben. hoş değil çirkin gerçekten
Bence koltuk altındakı kıllar pislikten ibaret neden yaptıklarını bilmiyorum ama bence iğrenç
amaclarini bilmiyorum ama asiri itici ona lafim yok
Bunu beğenenler var mı cidden umarım ülkemizde yaygınlaşmaz bu
Bunlar hep nasıl gündeme gelirim çabasından kaynaklanıyor
Artık yeter ya bunun da neresi dikkat çekmek için her şeyi abartıyor her şeye bir duyarlılık yeter cidden anladık biliyoruz kıl normal bir şey ama kişisel bakım be kardeşim
Kötü görünüyor gerçekten
bu akım yeni değil daha oncelerden de yapılmıştı ayrıca bu görüntü hiç hoş değil
İğrençler, saçmalıyorlar. Koltuk altı tüyü sevmiyorum, özellikle bayanlarda.
Hiçkimse bunu yapmaz bence çünkü neredeyse artık her kız lazer yaptırıyor yani tüyü çıkmıyor. Bu ne ya ayrica iğrenç midem kalktı :/
Saçma sapan işler 🤦🏼♀️
midem: e biz kalkalım artık
Kötü görünüyor
Dünya tersine dönüyor.
Tatlı bir akım bence :D
Aman Allah'ım 🙈🤦♀️😬😝
Bakalım daha ne kadar iğrenç olacak insanoğlu
İğrenç 🤢
Nerde kaldı hijyen
Bu yine trend mi oldu a... q öğğkk
Dikkat çekeceksem allahım ne olur öyle olmasın😂
Bu ne be!
Midem bulandı. İĞRENÇ
İğrenç ya bı bu eksikti 🤦🏻♀️
Cilginlikmi desem? Iğrenclikmi desem bilemedim
Görmeseydim keşke bunu. İtici
Mide bulandırıcı temizlik açısından iyi değil.
Hiç güzel değil iğrenç 🤢
İğrençlik
Kesinlikle 👍 üstelik ayıbını boyayarak gösteren kişiler.
Gördüklerimi sil
Saçma sapan işler
Şimdi bir şey dicem yorumum kaldıralacak
İğrenç
Yok artık
İğrenç bu ne ya.
Iğrenç
amaçlarına ne acaba
Allah akıl versin
Bende çok mantıksız
pislikten başka bisey değil ya
gün geçtikçe tuhaflaşıo bu akımlar
Tuhaflaşmaktan ziyade, gün geçtikçe çirkefleşiyor..
İğy bu ne
İgrenccclikten öteye bisy degl
Pislik,
Kıllı kadınlar 🤮
😂😂😂
Bune ya öee
Ne iğrençler ilerde tokada takarlar
Guzel değil yaa 1
Saçma iyrenç
Bu ne ya 🤣🤣🤣
Saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?