Güzellik & Bakım Günlük makyajda hangi tonları tercih ediyorsunuz? Minirea Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Günlük makyajınızda far, allık vs oluyor mu? Genellikle hangi tonları tercih ediyorsunuz? Günlük makyajda hangi tonları tercih ediyorsunuz? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Makyaj yapmıyorum 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 966 cevap paylaştı. Sadece far kullanıyorum, genelde kahverengi tonlarını tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Toz pembe (simli) ve çok hafif gül kurusu. Varla yok gibi ama çok ferah gösteriyor 🌸 0 0 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Rimel, far nude tonlarında, mat ruj. 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Nude severim… 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Makyaj yapmıyorum
Sadece far kullanıyorum, genelde kahverengi tonlarını tercih ediyorum.
Toz pembe (simli) ve çok hafif gül kurusu. Varla yok gibi ama çok ferah gösteriyor 🌸
Rimel, far nude tonlarında, mat ruj.
Fondöten, dudak yağı, bazen de rimel.
Nude severim…
Makyaj tercih etmiyorum
Soft