Güzellik & Bakım Yüzünüze hangi makyaj tonları yakışıyor? Takmakirpik6 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yüzünüze hangi makyaj tonları yakışıyor? Genellikle tercihiniz hangi tonlardan yana oluyor? Yüzünüze hangi makyaj tonları yakışıyor? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Makyaj yapmıyorum ama kadınlara pembe ve tonları tatlı duruyor bence ya da mor 0 0 Yorumla
Makyajsız_Güzel Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Buna cevap verecek kadar farklı tonlar denemiyorum makyajımda ama daha doğal ve şeftali tonları tam bana göre🍑 0 1 Yorumla Takmakirpik6 +1 yıl İyiymiş en beğendiklerim :) Yorumla
BişeySoracaktımDa Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kahverengi ve şeftali… kıyafet olarakta kahverengi ve khaki yeşili. Pembedir mordur kırmızıdır bunlar ne yakışıyor ne de seviyorum 0 0 Yorumla
önemsizzzamankaybı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Kahverengi ve gri tonları çok seviyorum göz makyajında. 0 0 Yorumla
kzmddjjdjejdjf Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Gül kırusu tonlarda ruj kahverengi farlar şeftalimsi allık 0 0 Yorumla
Ceren0607 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Ben kahve tonlarını seviyorum 0 1 Yorumla Takmakirpik6 +1 yıl süper Yorumla
qmpzwnox Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Kahve ve pembe 0 1 Yorumla Takmakirpik6 +1 yıl güzel :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Makyaj yapmıyorum ama kadınlara pembe ve tonları tatlı duruyor bence ya da mor
Buna cevap verecek kadar farklı tonlar denemiyorum makyajımda ama daha doğal ve şeftali tonları tam bana göre🍑
İyiymiş en beğendiklerim :)
Kahverengi ve şeftali… kıyafet olarakta kahverengi ve khaki yeşili. Pembedir mordur kırmızıdır bunlar ne yakışıyor ne de seviyorum
Kahverengi ve gri tonları çok seviyorum göz makyajında.
Gül kırusu tonlarda ruj kahverengi farlar şeftalimsi allık
Ben kahve tonlarını seviyorum
süper
Soft doğal
Pembe tonlarina bayılıyorum 🥰
Kahve ve pembe
güzel :)