Güzellik & Bakım Günlük hayatta renkli makyajları tercih eder misiniz? Saust Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Ben renkli makyajlar yapmayı çok seviyorum, siz günlük hayatta tercih ediyor musunuz? Günlük hayatta renkli makyajları tercih eder misiniz? Cevapla Makyaj Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Genelde kadınlar özel günlerde tercih ederler gadası 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Günlük hayatta makyaj tercih etmiyorum 0 0 Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Makyaj yapmayı pek sevmem ki bu kadar iddali renkler de kullanacağımi sanmıyorumAma yakışana da yakışır yani. Farkli bi hava katar 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Makyaj sihirli ixir gibi ınsan yuzunde cok etkisi var.Ama renklı olan her yüze ve her zaman gitmez 0 0 Yorumla
Bolga Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 75% +1 yıl Soft, pastel tonlarda makyajı tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
BunnyGirl_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Bence çok hoşş, yavaş yavaş renkli makyaj malzemelerine yöneleceğim yeni dönemde 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kanki şu makyaj işini abartmayın doğallıktan yanayız bak 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yapılmalı ya insanın modunu yükseltiyor tabi gideceğin yerde çok önemli.. 0 0 Yorumla
PloverNur Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Bu tür makyajları hiç yapamiyorum denemiyorumda. Acaba çağdan gerimi kalıyorum 0 0 Yorumla
Mrtol1453 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Bana yakışmaz ya :p doğal toz sürme güzel ve yeteyli bence zaten onu bile çok görüyor cahilley 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Yok bana gitmezcanım, naturel dahaiyi😆😆ama, sana yakışmış 0 0 Yorumla
12Hira Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Çok sık tercih etmiyorum genellikle toprak tonları kullanırım 0 0 Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Özel furumlar hariç makyaj yapmıyorum 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl isteğe ve zevke bağlıgüzel olur bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Genelde kadınlar özel günlerde tercih ederler gadası
Günlük hayatta makyaj tercih etmiyorum
Makyaj yapmayı pek sevmem ki bu kadar iddali renkler de kullanacağımi sanmıyorum
Ama yakışana da yakışır yani. Farkli bi hava katar
Makyaj sihirli ixir gibi ınsan yuzunde cok etkisi var.
Ama renklı olan her yüze ve her zaman gitmez
Soft, pastel tonlarda makyajı tercih ediyorum.
Bence çok hoşş, yavaş yavaş renkli makyaj malzemelerine yöneleceğim yeni dönemde
Kanki şu makyaj işini abartmayın doğallıktan yanayız bak
Yapılmalı ya insanın modunu yükseltiyor tabi gideceğin yerde çok önemli..
Bu tür makyajları hiç yapamiyorum denemiyorumda. Acaba çağdan gerimi kalıyorum
Bana yakışmaz ya :p doğal toz sürme güzel ve yeteyli bence zaten onu bile çok görüyor cahilley
Yok bana gitmezcanım, naturel dahaiyi😆😆ama, sana yakışmış
Çok sık tercih etmiyorum genellikle toprak tonları kullanırım
Özel furumlar hariç makyaj yapmıyorum
isteğe ve zevke bağlı
güzel olur bence
Yess
Etmem
Hayirrr
hayır sevmem
keske yapabilsem bana da yapp:*
Hayır
Noooo