Güzellik & Bakım Hiç dışarı çıkarken yüzünüzde maske unuttunuz mu? Saust Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Benim 1-2 defa başıma geldi. Sizin de başınıza geldi mi? Hiç dışarı çıkarken yüzünüzde maske unuttunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Hayır unutmadım 0 0 Yorumla
GigiKuş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Hahahah hayır tabii ki ama şu an gözümde canlandı. Komik olurdu herhalde. :D Dikkat etmek lazım. Benden beklenecek bir hareket bu. 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Unutmadım ama seyahatler uygulayınca arabada yorgunluğu hava değişimi sebebiyle şişliği alıyor. 0 2 Yorumla Saust +1 yıl Seyahat sırasında uygulamak mı? hm çok mantıklı hem de vakit kazandırır Yorumla mervems91 +1 yıl Özellikle araçla uzun yolculuklarda hava değişimi bende şişkinlik yapar göz altlarım belirginleşir yorulduğum için gerçekten çok iyi geliyor :) tavsiye ederim ✨ Yorumla
İskenderingizlisosu Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yok Allah'tan hiç covid olmadım bu şekilde kalmak istiyorum kdkdkd 0 0 Yorumla
flrttaxx Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl başörtüyu bağlarken sıkıntı olmuyo yüzümü görebiliyorum dkjfy 0 0 Yorumla
gülgüzelirosamundi Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Felsefe kasma fırsatı kaçmaaaz 🤔😃Hangimiz dışarı çıkarken yüzlerimizde maske unutmuyoruz ki? 0 1 Yorumla Saust +1 yıl ahahahhaha doğru söyledin Yorumla
ilaydaaaanur Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kuafördeyken telefonum çalmıştı o zaman 0 2 Yorumla Saust +1 yıl o sayılmazzz o sayılmaz Yorumla ilaydaaaanur +1 yıl Öyleyse hiç unutmadim 😁 Yorumla
Mr-Brown Takip Et Guru Yaş: 60 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 300 cevap paylaştı. Ben unutmus olabilirim heralde🙄 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Kil maskesiyle evet 0 2 Yorumla Saust +1 yıl hahaah çok komik bir durum bence ya Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Öcü gibi gezdim 😂 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır unutmadım
Hahahah hayır tabii ki ama şu an gözümde canlandı. Komik olurdu herhalde. :D Dikkat etmek lazım. Benden beklenecek bir hareket bu.
Unutmadım ama seyahatler uygulayınca arabada yorgunluğu hava değişimi sebebiyle şişliği alıyor.
Seyahat sırasında uygulamak mı? hm çok mantıklı hem de vakit kazandırır
Özellikle araçla uzun yolculuklarda hava değişimi bende şişkinlik yapar göz altlarım belirginleşir yorulduğum için gerçekten çok iyi geliyor :) tavsiye ederim ✨
Yok Allah'tan hiç covid olmadım bu şekilde kalmak istiyorum kdkdkd
başörtüyu bağlarken sıkıntı olmuyo yüzümü görebiliyorum dkjfy
Hiç unutmadım çok şükür :)
Felsefe kasma fırsatı kaçmaaaz 🤔😃
Hangimiz dışarı çıkarken yüzlerimizde maske unutmuyoruz ki?
ahahahhaha doğru söyledin
Kuafördeyken telefonum çalmıştı o zaman
o sayılmazzz o sayılmaz
Öyleyse hiç unutmadim 😁
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️💆🏻♀️
Hayır çok kötü olurdu sjsjkaka
Ben unutmus olabilirim heralde🙄
Yok o kadar kafam uçmadi hiç.
Kil maskesiyle evet
hahaah çok komik bir durum bence ya
Öcü gibi gezdim 😂
Hayır