Güzellik & Bakım Kahveniz bitince telvesiyle yüz maskesi yapıyor musunuz? KardanKadın Takip Et FenomenYoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Ben yapıp yıkadıktan sonra cildim bebek poposu gibi oluyor 🥰 Kahveniz bitince telvesiyle yüz maskesi yapıyor musunuz? Cevapla Bebek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Hayır yapmıyorum 0 0 Yorumla
mannyakmıdırnediryaa Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bunu hiç denemedim. Pirinç sabunu ile yıkarım hep. Burnumda ki siyah noktalara kadar gider, ve T bölgem parlar ama bundan da eksik kalmak istemem, deneyeceğim. 0 0 Yorumla
Kozzi Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl yok biz telvesini yağlı ekmeğe sürüp yiyoruz öneririm 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayir , çünkü orta içiyorum kahveyi.. şekerli şekerli de yapılmaz sanırım 😄 0 0 Yorumla
JALYON Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 71% +1 yıl Yok ben her zaman telvesini yemeyi tercih ediyom telve yerine gül suyu kullanıyorum cildim için 0 0 Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Gözenekleri tıkayabilir 🙈 0 2 Yorumla KardanKadın +1 yıl Sanırım gözeneklerim olmadığı için bir sorun olmadı bende Yorumla Odunumsuİnsan +1 yıl Aslında gözenek herkesde olan bir şey tıkayıp belirgin olmasına sebep olabilir. Yorumla
AELORA Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 76% +1 yıl Hayır. Cilt bariyerini mahvediyor. 0 2 Yorumla KardanKadın +1 yıl Ben cildimde bir sorun yaşamadım, sanırım cilt tipine göre fark ediyor Yorumla AELORA +1 yıl Bende sorun yaşamadım ancak tanecikli peelingler bile önerilmiyorken kahveyi yüze uygulamak oldukça yanlış geliyor. Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. Evet sık sık yapıyorum bunu. 0 0 Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl dikkat et de telveler suratini cizmesin 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hayır yapmıyorum 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yapmıyorum 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaparım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır yapmıyorum
Bunu hiç denemedim. Pirinç sabunu ile yıkarım hep. Burnumda ki siyah noktalara kadar gider, ve T bölgem parlar ama bundan da eksik kalmak istemem, deneyeceğim.
yok biz telvesini yağlı ekmeğe sürüp yiyoruz öneririm
Hayir , çünkü orta içiyorum kahveyi.. şekerli şekerli de yapılmaz sanırım 😄
Yok ben her zaman telvesini yemeyi tercih ediyom telve yerine gül suyu kullanıyorum cildim için
Arada bir yapıyorum bunu :)
Gözenekleri tıkayabilir 🙈
Sanırım gözeneklerim olmadığı için bir sorun olmadı bende
Aslında gözenek herkesde olan bir şey tıkayıp belirgin olmasına sebep olabilir.
Hayır. Cilt bariyerini mahvediyor.
Ben cildimde bir sorun yaşamadım, sanırım cilt tipine göre fark ediyor
Bende sorun yaşamadım ancak tanecikli peelingler bile önerilmiyorken kahveyi yüze uygulamak oldukça yanlış geliyor.
Evet sık sık yapıyorum bunu.
dikkat et de telveler suratini cizmesin
Hayır yapmıyorum
Önceden yapardım şimdi yapmiyorum
Yapmıyorum
Yaparım
Kahve içmiyorum
Bazen yapıyorum
Hayır
Hayirr
Hiç denemedim
Öyle şeyler yapamamm