Güzellik & Bakım Maske takınca ruj sürüyor musunuz? ÇıtırÇitos Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evden çıkarken hep unutup ruj sürüyorum, sonra maskeme bulaşıyor. Maske takınca ruj sürüyor musunuz? Cevapla Ruj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Ruj olmadan olmaz ki gadası. Elbette sürmek gerekiyor. 0 0 Yorumla
nrkrmzzz Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Ilk zamanlar yamanlarım ve maske kıpkırmızı oluyordu 😀 0 0 Yorumla
Lavinia_41 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Çıkmayan rujdan sür :) ben öyle yapıyorm 3 2 Yorumla HAYATveİNSAN +1 yıl İlla süreceksiniz yani 😂 Yorumla Lavinia_41 +1 yıl Kendimi iyi hissediyorumm :) Yorumla
Sustumiçimeattım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 85% +1 yıl Maske takınca makyaj bile yapmıyorum sjsjsj 2 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sürüyorum maske takmıyom 1 0 Yorumla
HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl O yüzden saçı uzun aklı kısa demişler 😂 0 0 Yorumla
ÇARESIZveUMUTLU Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Sakalıma bulaşır ayol 0 2 Yorumla ÇARESIZveUMUTLU +1 yıl dermişim hani Yorumla HAYATveİNSAN +1 yıl 😂😂 Yorumla
enfektekurabiye Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Maske acacagım bi yere gidiyosam evet 0 0 Yorumla
aptalhissediyorum Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Saçma bişey zaten gözükmüyor niye süreyim ki 0 0 Yorumla
busraozdmrr Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Cok aşırı sürmüyorum dokunduruyorum sadece 1 1 Yorumla NaneKokusu143 +1 yıl Ucundan mi Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 507 cevap paylaştı. Çok az da olsa evet 0 1 Yorumla HAYATveİNSAN +1 yıl Kadın milleti cenazeye giderken bile makyaj yapar 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ruj olmadan olmaz ki gadası. Elbette sürmek gerekiyor.
Ilk zamanlar yamanlarım ve maske kıpkırmızı oluyordu 😀
Çıkmayan rujdan sür :) ben öyle yapıyorm
İlla süreceksiniz yani 😂
Kendimi iyi hissediyorumm :)
Maske takınca makyaj bile yapmıyorum sjsjsj
Sürüyorum maske takmıyom
Ruj olmadan asla abi 😁
O yüzden saçı uzun aklı kısa demişler 😂
Sakalıma bulaşır ayol
dermişim hani
😂😂
Petek Dinçöz rujları çıkmıyor.
Maske acacagım bi yere gidiyosam evet
Dudak parlatıcısı sadece
Saçma bişey zaten gözükmüyor niye süreyim ki
Evet nasıl olsa kimse görmüyor😂😂😂
Makyaj bile yapmıyorum sıcak beni mahvediyor
mantıksız bir hareket olmaz mı :)
Masken olabilir miyim
Sürüyorum, makyajı kendim için yaptığımın kanıtı.
Cok aşırı sürmüyorum dokunduruyorum sadece
Ucundan mi
Tabiki 😘
Çok az da olsa evet
Kadın milleti cenazeye giderken bile makyaj yapar 😂
Pek degill
Hayır çıkartınca sürüyorum sjwşqöaö
sürüyorum
Saçma
Sürülmez bence
Sürüyorum ben