Güzellik & Bakım Kızlarrr kırışıklık için krem veya maske herhangi bir yöntem biliyor musunuz? Nnnbdhdhdh Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kırışıklık için önerebileceginiz bir krem veya maske var mı bildiğiniz? Güncellemeler+1 yıl Süper soru mu Kızlarrr kırışıklık için krem veya maske herhangi bir yöntem biliyor musunuz? Cevapla Öneri Soruları Kırışıklık Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Kaz ayağından mı bahsediyorsun gadası 0 1 Yorumla Nnnbdhdhdh +1 yıl Kendim için sormadım soruyu evet ama kaz ayaklarında da kırıklığı var Yorumla
Rich_Sanchezs Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bardak tut ya da sana özel kesin bir tarifim var 😀 0 2 Yorumla Nnnbdhdhdh +1 yıl Komik Yorumla Rich_Sanchezs +1 yıl Komik olan ne? Aynaya bakınca gördüğün mü Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evde yapılan maskelerle hiç bir yere varamazsın. Cildi daha çok mahvediyorlar. Bunun yerine kozmetik ürünler al maske , serum , krem vs. 1 1 Yorumla Nnnbdhdhdh +1 yıl Tamam zaten krem sordum Yorumla
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gül suyu ve bebek pudrasi ile maska yapıyorum kırışıklık gidericilugi daha fazla 0 0 Yorumla
Neyse1900 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yumurta beyazı maskesi haftada bir super 1 1 Yorumla Hatice309 1 yıl Kırışıklıklara iyi geldi mi sende Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kaz ayağından mı bahsediyorsun gadası
Kendim için sormadım soruyu evet ama kaz ayaklarında da kırıklığı var
Bardak tut ya da sana özel kesin bir tarifim var 😀
Komik
Komik olan ne? Aynaya bakınca gördüğün mü
Evde yapılan maskelerle hiç bir yere varamazsın. Cildi daha çok mahvediyorlar. Bunun yerine kozmetik ürünler al maske , serum , krem vs.
Tamam zaten krem sordum
Gül suyu ve bebek pudrasi ile maska yapıyorum kırışıklık gidericilugi daha fazla
Yumurta beyazı maskesi haftada bir super
Kırışıklıklara iyi geldi mi sende