Güvenle uyguladığınız, etkisini hissettiğiniz cilt beyazlaştırcı yöntemler varsa bildiğiniz dinliyorum..
Cevabın nedir?
+1 yılCilt rengini açmak özellikle lekeli ciltlere sahip olanların istedikleri bir şey. Cildin yüzeyinde bulunan sivilce ya da güneş lekeleri renk eşitsizliklerine neden oluyor. Bu görünümden kurtulmak için yapılması gerekenleri şöyle özetleyebiliriz.
- Cildi düzenli olarak ölü derilerden arındırmak gerekli. Böylece yeni leke oluşumunun önüne geçilebilir.
- Yaz-kış farketmeksizin düzenli olarak güneş koruyucu kullanmak yeni leke oluşumunun önüne geçecektir, ihmal edilmemesi gereken bir adım.
- Renk açıcı cilt bakım ürünleri kullanılabilir.
Cilt rengini açan maske önerilerim ise şöyle;
- Öncelikle cilt rengini açmak için düzenli şekilde uygulayacağınız bir peelinge ihtiyacınız var. Bu konuda önerim Simple'ın peelingleri.

- İkinci önerim ise cilt beyazlatıcı kremler.

Ciltteki renk eşitsizliklerini dengelemek için kullanılabilecek ürünler arasında yer alan renk beyazlatıcı kremleri deneyebilirsiniz.
- Diğer önerim ise GlamGlow maskeleri.

cilt rengini açan maske Bu gibi ürünler arasından memnun kaldığınız bir ürünü düzenli şekilde cilt bakımı rutininize eklerseniz cilt rengini açmak konusunda başarı sağlayabilirsiniz.
00 Yorumla
Maske,peeling,losyonun cilt rengini açmasına yardımcı olduğunu hiç duymadım :) cilt tonunu dengeler belki anca. Cilt rengini açmak istiyorsan C vitamini iyi gelir,C vitamini tüketmek şart. :)
01 Yorumla- +1 yıl
Binbir türlü doğal yöntem var ancak ben hızlı sonuç vereniyle ilgileniyorum
+1 yılDometes suyu + un maskesi kesinlikle ise yariyo macun kivaminda hazirlayip yuzune sur 20 dk bekleyip yika
03 Yorumla- +1 yıl
Evet biliyorum. Yalnız güvemedm çünkü kaşıntı ya da alerji riski varmış.
- +1 yıl
Once eline sur 5 dk bekle bisey olmazsa yap :)
- +1 yıl
İyi fikir ..Deneyeceğim :))
+1 yıl:) Esmerletmek varda solaryumda ama Beyazlatma var mıbilmiyorum :)
00 Yorumla
Hiçbir yöntem yok maalesef. Hepsini denedim olmadı. :((
04 Yorumla- +1 yıl
Bence bunu bir daha düşünün. Michael Jacksonu hatırlatmak isterim onu gözünüzün önüne alım. beyazlama uğruna neler yaptı.
- +1 yıl
Mutlaka bir çaresi olduğuna inanıyorum. Pes etmeyin derim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
u +1 yılCilt rengini açmak için pirinç maskesi kullanabilirsin. Pirinç maskesi cilt rengini açmak için oldukça etkili. Asyalıların en çok tercih ettiği maske genelde.
00 Yorumlaesmer mısın beyaz cılt ıstıyorsun cıldınde leke mı var sorun ne tam
07 Yorumla- +1 yıl
Ten rengim çok koyu durumdan hoşnut değilim.
- +1 yıl
Hayır hiç denemedim. Bitkisel ya da doğal bir çözümü yok mu? Hekime bile danıştım
- +1 yıl
Estetisyen ya da kuaförlükle alakanız mı var yoksa?
- +1 yıl
Ne şanslısınız...En azın tereddüt etmeden uygulayabildiğiniz metotlar olur elinizde. Ben binkere düşünmek zorunda kalıyorum. Çünkü denediğim bazı şeylerin yan etkisinide gördüm..İlginize çok teşekkür ederim. Müzdarip olduğum, konuyla alakalı beni hebardar ederseniz çok sevinirim ..
Gizli Üye(36-45)+1 yılPirinç suyunu hergün pamukla yüzüne sür ten rengin açılır.
04 Yorumla- +1 yıl
Bilyorum. Ama tatmin etmiyor. Mesela Un bile sürdüm yüzüme kuruttum ve yıkadım o bile geçici .
Cevap sahibi+1 yılGül suyu sur o da beyazlatiyor.
- +1 yıl
İnan Bana onu da denedim. Sirke limon ayrı ayrı maskesini uyguladım sonuçtan menmun değilim
Cevap sahibi+1 yılO zaman vazgec bu sevdadan :D
Kil kullan ve asla güneşe çıkma
02 Yorumla- +1 yıl
Denedim ama bir faydasını görmedim
hocam soğuk cilde iyi geliyor ;)
08 Yorumla- +1 yıl
Nasıl, Anlmadım..?
- +1 yıl
Onu kasdettiğinin farkındayım..Mantığını anlayamadım
- +1 yıl
Cilt hücrelerini dondurur. Biyolojik olarak bir yararını göreceğimi sanmıyorum.
- +1 yıl
Fikrine saygı duyuyorum ilgin için teşekkürler
Cilt renginin açıldığını hiç duymadım.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt