Güzellik & Bakım Vazelinin zararı, faydasından çok mu? trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Petrolün yan ürünü olduğu için kısırlık bile yaptığı söyleniyor. Siz kullaniyor musunuz? Vazelinin zararı, faydasından çok mu? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Eskiden beri vazelin daha çok tercih ediliyor gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Zararı çok bence 0 0 Yorumla
edding750 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 58% +1 yıl Valla ben ayaklarıma sürüyorum banyodan sonra yumuşacık yapıyor ayaklarimi zararını gormedim 0 7 Yorumla trinitynin_saçjölesi +1 yıl Ağır kimyasal ürünlerin zarari uzun vadede görülür Yorumla edding750 +1 yıl Surmeyeyim mi sence vazelin ayakalarima yani Yorumla trinitynin_saçjölesi +1 yıl Su bazli krem sür Yorumla edding750 +1 yıl İyi oldu öğrendiğim teşekkür ederim Yorumla trinitynin_saçjölesi +1 yıl Rica ederim Yorumla edding750 +1 yıl Onerebilecegin bir krem var mı Yorumla trinitynin_saçjölesi +1 yıl Neutrogena hydroboost jel krem Yorumla
Frankie34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Bekarlarin bir numarali tüketim ürünü 0 2 Yorumla trinitynin_saçjölesi +1 yıl Evliler tercih etmiyor mu Yorumla Frankie34 +1 yıl Evlenmedigim icin bilemiyorum 🤷🏻♂️ Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 578 cevap paylaştı. Hersey oyle o kisma bakma 0 2 Yorumla trinitynin_saçjölesi +1 yıl Evet orasi öyle de bile bile petrolü cildine yedirmek doğru değil Yorumla kuralsiz_pisikopat +1 yıl Ya petrol ya da kimsal butun her sey Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 764 cevap paylaştı. Noodle ile karıştırıp yemezsen sıkıntı olmaz bence 0 4 Yorumla trinitynin_saçjölesi +1 yıl Afrika'daydi galiba, orada vazelin yiyen varmış Yorumla Limon_Kabuguu +1 yıl Kısır olmuşlar mi? Yorumla trinitynin_saçjölesi +1 yıl Böyle arastirma sonucu ciktigina göre Yorumla Limon_Kabuguu +1 yıl askerdeyken cok kullandım bence faydası var, hatta umarım kısır yapıyordur 1 taşla 2 kuş Yorumla
Reemeedios89 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Hiç kullanmadım 0 3 Yorumla trinitynin_saçjölesi +1 yıl Ben de Yorumla Reemeedios89 +1 yıl Napicaz Yorumla trinitynin_saçjölesi +1 yıl Kullanmamaya devam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eskiden beri vazelin daha çok tercih ediliyor gadası
Zararı çok bence
Valla ben ayaklarıma sürüyorum banyodan sonra yumuşacık yapıyor ayaklarimi zararını gormedim
Ağır kimyasal ürünlerin zarari uzun vadede görülür
Surmeyeyim mi sence vazelin ayakalarima yani
Su bazli krem sür
İyi oldu öğrendiğim teşekkür ederim
Rica ederim
Onerebilecegin bir krem var mı
Neutrogena hydroboost jel krem
Bekarlarin bir numarali tüketim ürünü
Evliler tercih etmiyor mu
Evlenmedigim icin bilemiyorum 🤷🏻♂️
Hersey oyle o kisma bakma
Evet orasi öyle de bile bile petrolü cildine yedirmek doğru değil