Cilt Bakım İyi bir cilt bakımının vazgeçilmez ürünü nedir sizce? evladiye Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tonik Serum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İyi bir cilt bakımının vazgeçilmez ürünü nedir sizce? Cevapla Cilt Soruları Nedir Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Tonik olmadan olmaz gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Serum bence 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl temizleyici aslındaönce cilt temizlenmeli ki tonik serum işe yarasın 1 0 Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 440 cevap paylaştı. Tonik serum kullanmadım daha sen kullanıyomusun tavsiye edermisin 1 0 Yorumla
ayskocatepe Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl tonik sadece yüz temizlemeye yarar. bu görevi su da yapabilir. ama serum içeriği suyun veya toniğin içinde olmadığından cilt bakımında önemlidir. 0 0 Yorumla
NightLover126 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Tonik olsada olur olmasada olurlardan. Cilt bakımını düzenli yaptıktan sonra toniğe ihtiyaç duymazsın ama seramid tabakası için gerekli. 0 0 Yorumla
GigiKuş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Serum kesinlikle. Toniğin ciltte mucizevi bir etki yarattığını düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
TheBlondeGirl Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bence kesinlikle serum ya bu anketin cevabı. Serum kullanmanın cildimdeki etkisini birkaç gün içerisinde bile anlayabiliyorum 0 0 Yorumla
Malamadre58 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl olum bu boyacılar yuzunden ım ney anlaşılmıyor sanırsım pastel boya yapıyo aw ahahaha 0 0 Yorumla
MekanınGüzeli21 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bunu bende merak ediyorum bilen varsa yazsın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tonik olmadan olmaz gadası
Serum bence
temizleyici aslında
önce cilt temizlenmeli ki tonik serum işe yarasın
Tonik serum kullanmadım daha sen kullanıyomusun tavsiye edermisin
tonik sadece yüz temizlemeye yarar. bu görevi su da yapabilir. ama serum içeriği suyun veya toniğin içinde olmadığından cilt bakımında önemlidir.
Tonik olsada olur olmasada olurlardan. Cilt bakımını düzenli yaptıktan sonra toniğe ihtiyaç duymazsın ama seramid tabakası için gerekli.
Serum kesinlikle. Toniğin ciltte mucizevi bir etki yarattığını düşünmüyorum.
Bence kesinlikle serum ya bu anketin cevabı. Serum kullanmanın cildimdeki etkisini birkaç gün içerisinde bile anlayabiliyorum
olum bu boyacılar yuzunden ım ney anlaşılmıyor sanırsım pastel boya yapıyo aw ahahaha
Buz masaji ne tonik ne krem cildim tasss
Serum.
Ne serumu
Bunu bende merak ediyorum bilen varsa yazsın