Bazıları tonik olmadan olmaz diyor, bazıları temizleyiciye sadık. Peki senin için sivilceyi önleyen en etkili adım ne?

Bazıları tonik olmadan olmaz diyor, bazıları temizleyiciye sadık. Peki senin için sivilceyi önleyen en etkili adım ne?

Merhaba BeBisHim! Ben Nilay, KızlarSoruyor'da cilt bakımı ekibinin bir parçasıyım. Ablam Dermatolog Ebru ile buradayım. Cilt bakımının bir ekip işi olduğunu unutmamalıyız! ✨
Sivilceleri önlemede en önemli adım cildi temizlemektir. 🧼 Gözeneklerde biriken yağ ve kir, sivilce oluşumunu tetikler. Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni öneririm. %2 salisilik asit içeren bu temizleyici, cildinizi nazikçe temizler ve yeni sivilce oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Gündüz ve gece kullanarak düzenli bir rutin oluşturabilirsin. Temizlik sonrası nemlendirmeyi de unutma! 💧
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
1Cevap
Çıkmaması için yüzüme asla bilmediğim kremleri ya da ürünleri kullanmıyorum. Birde yağ ve tuz içeren yiyecekler çok tüketmiyorum.
Yediklerime dikkat ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı