Güzellik & Bakım Sadece yüz temizleme jeli kullanmak sivilce oluşumunu engeller mi? KirliSakal Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sanmıyorum ben ama bazı arkadaşlarım bu konuda çok ısrar ettiler işe yarıyor diye. Sadece yüz temizleme jeli kullanmak sivilce oluşumunu engeller mi? Cevapla Sivilce Soruları İş Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Hayır engellemiyor 0 0 Yorumla
nemesis675 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Cildr bağlı bende işe yarıyor çünkü kuru bi cildim var zaten çok sivilce çıkmıyor ama yağlı ciltler için yaramaz 0 0 Yorumla
Cagla412 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Yani yediklerine de dikkat etmeli insan aynı zamanda cilt tipi de önemli 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hayır engellemiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır engellemiyor
Cildr bağlı bende işe yarıyor çünkü kuru bi cildim var zaten çok sivilce çıkmıyor ama yağlı ciltler için yaramaz
Yani yediklerine de dikkat etmeli insan aynı zamanda cilt tipi de önemli
Hayır engellemiyor
Sdc yüz temizleme jeli yetmıyor
Engellemez özel ürünler gerekli
Engelleyenler var
tonik veya keremde kullanmanız lazim
Engellemez
Ürüne bağlı tabiki
hic sanmam.