Ayna ayna söyle bana var mı benden güzeli bu dünyada? Sizce var mı sizden güzeli? 😂

Aynada kendime bakmaya doyamam
Aynalara küsüm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ayna ayna söyle bana var mı benden güzeli bu dünyada? Sizce var mı sizden güzeli? 😂

İnsanlar kilomdan dolayı bana pek iltifat etmezler, bazıları yüzümü saçımı beğendiğini söyler ama nadirdir, ben de o yüzden pek aynaya bakmam, bakıp yakından incelediğimde aslında ultra bir güzelliğim yok ama güzel bir yüzüm var, ama ertesi gün biri bir şey söyler ve ben gene kendinden nefret eden birine dönüşürüm, ama ne yapabilirim ki, kilo benim hastalığımın sebebi, senelerdir aslında hipotroidi olan biriymişim ama doktor ihmalinr denk gelmişim, daha yeni hipotroidi olduğum ortaya çıktı, 3 test yapıldı kesin çıktı, yeni ilaca başladım yani kilo da benim elimde değil, ayrıttan sadece kilo olsa yan etkisi, unutkanlık, sol boğazımda ağrı, sürekli gaz problemi, regli gecikmesi, üstüne 2 tane daha kronik rahatsızlığım var, hem romatizmayım hem de kronik bronşitim, aslında insanlar kiloma laf ederken hasta bir insanın hastalığıyla dalga geçtiklerini farkında değiller bu daha da üzücü, sonra ben de şu piskoloji oluyor, bakk gördün mü hem çirkinsin hem hastasın, hem de zeki de değilsin, kimsede seni sevmedi, sevmiyor, beğenmiyor, sonra kendimden nefret ediyorum:)
3 yıldır işsizlik ve üstüne çok kötü bi ilişkim var.3 yıl önce kendimi beğeniyorum ve dışarda yurudugumde illaki peşimde gelen laf atan teklif eden çok olurdu fakat şimdi kimse bakmıyor dönüp aynaya baktığımda yaşlı çirkin bi kadın görüyorum bu yüzden güzelliğime önem veren bakımı seveni bi kadın olarak psikolojim çok bozuk yani aynaya küşüme. bakmıyorum bile moralim bozulmasın diye. param olsa estetiğe yatarım bu kafayla. insanın sevdiği insanı kraliçe gibi hissettirir. eger kötü birine vurulduysaniz o kişi sizi kendinize b.. gibi hissettiriyor işte.
Cevap
29Cevap
İki yıl önce olsa derdin ki hayır kesinlikle sevmiyorum ama şu anki beni seviyorum😃
Evet severim gadası
Günlük rutinim her sabah kalktigimda aynada vücuduma bakarım 😂😂 bugünde çok iyiyim diyip güne mutlu başlarım sonrası Allah'a emanet tabi 😂
Hiçbir zaman aynadaki görüntümle bir kavgam olmadı, asıl kavga içimdeydi
Benim yerimde olsaydın aynalara küsmezdin yavrum
Birbirimize pek seetmiyoruz ama aramiz oyle kotu de degil :D
Sabah kalkar kalkmaz ilk işim aynaya bakmak oluyor. Aynada yüzümü inceleyip mimikler denemeyi gülmeyi seviyorum. 😂
Aynaya Bakmayı Severim Tabikide Beni Yakışıklı Gösteriyo
Bazen sevsem de bazen sevemiyorum ruh halimden olsa gerek
benım diş görunusumm benım toplumsal aynamdır
Bakarım tabiki saç baş dulezeltiyoruz yani
Ben ayna bağımlısı olabilirim bu konuda :D Bazen kitlenip kendimi inceliyorum dakikalarca
Aynayla karşı karşıya gelince bı kaç dakkika bı kufurlesme boş sitem olmuyor degil
Kendimi sevmiyorum sanırım ama bu tipsiz olduğumu düşündüğüm için değil
Sevmiyorum kendimi çirkin görüyorum begenmiyorum
Kendime 3 saniyeden fazla bakamıyorum.
Hakkımda bilmediğin çok şey var.
Evet
Aynadaki güzel kadını ve ona bakmayı seviyorum.
Severim aynalara bakmayı 😘👍🏻
Aynada kendimi izlemeye bayılıyorum 🫠
Aynalara niye küselim ya
Bence Ayna en değerli ev eşyalarından bitanesi
Birazcık ego iyidir kendinizi sevin
Ben gülüşümü seyretmeyi seviyorum aynalarda.
Üzüntülü bir durumum vae
küstüm aynalaraaa küstüüüm küstüüüm :D
Aynaya küsüm çünkü tipsizim boyum kısa
Aynalardan nefret ederim
İkisinin ortası işte ama mecburi bakmak zorundayız
Aynalara kustum bakmam hayatta
Her ayna gördüğümde bakarım
Aynaya küsecek kadar düşmedim henüz
aynanın karşısından çıkmıyorum ki
Sevirem aynadaki kişi bana benziyor
Nerde ayna görsem yapisiyorun karşısına 😅
Seviyorum
Aynaya bakmayı seviyorum
Aynalardan nefret ederim
İkisinin ortası küs falan da değilim
Aynayada kendimede hayranım
Gün içinde çok baktığımı söyleyebilirim.
Seviyorum
Normal yani severim
Seviyorum♡
Doyamamm
Severim
bakmıyorum pek
Çok seviyorumm
O gün ki özgüvenime bağlı
Aynaaa
Severim tabiii
Kuaföre gittiğimde bakarım arada
Bakıyorum