Kültür & Sanat Ayna karşısında fotoğraf çekilmeyi sever misiniz? To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soru teşekkürler 🌸🩷 Ayna karşısında fotoğraf çekilmeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,8b cevap paylaştı. Pek sevmem gadası 1 4 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Ben çok severim 😂 Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Eee napcan güzellik başa bela 😅 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Yaa teşekkürler 🤭🌸 Yorumla nordun_gadasi 1 yıl Rica ederim Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Pek değil. Ben daha çok manzara ve doğa resimlerini çekmeyi seviyorum. 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evet sürekli yaptığım şeylerden. Özellikle sabah kombin yapınca mutlaka güne dair kalsin diye çekilirim. Bazen hiç ama.😂 1 5 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Aynı pozdan birkaç tane çekiyorum ben kombin yapınca 😂😂 Biscolatagirl 1 yıl Yeni alınan şeylerde o heves çok oluyor😂😂😂 To_Be_Honestt 1 yıl Evett 😅🌸 Biscolatagirl 1 yıl 💜🍫🍫 To_Be_Honestt 1 yıl 🩷🌸
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Arada çekiliyorum aşkısı pek sevmem ama jsjsjdj 1 3 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Biliyorum aşkom 🩷🌸 Cevap sahibi 1 yıl ❤️❤️ To_Be_Honestt 1 yıl ❤️❤️❤️🫶🏻
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 373 cevap paylaştı. Stüdyo dışında fotoğraf çekilmiyorum, çekilsem de paylaşmıyorum çoğunlukla 1 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl kasların durumunu kontrol için idman sonrası bakarım çekerim. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 700 cevap paylaştı. Ben yüzümü ne kadar az görürsem o kadar iyidir 1 3 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Neden Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl 38 senedir aynı sıfat neyine bakacam 😂 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
İnci1717 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 94% 1 yıl Çook 2 2 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Belli 😂 Yorumla İnci1717 1 yıl 😅. Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Yaani birazcık 🤏🏼 1 1 Yorumla To_Be_Honestt 1 yıl Severizz azcık 😃 Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevmiyorum çok kötü bir vibe veriyor bana 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 669 cevap paylaştı. hayır sevmem 1 0 Yorumla
mevsimbahar188 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Severim 1 1 Yorumla Çılgın_Adam_hızlı35 1 yıl Kuşakta oruemayı Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 566 cevap paylaştı. Sevmiyorum 1 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayna karşısında kendimi izlemeyi severim daha çok. 0 0 Yorumla
Apocaliptik Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 465 cevap paylaştı. Foto çekinmem pek 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Pek sevmem gadası
Ben çok severim 😂
Eee napcan güzellik başa bela 😅
Yaa teşekkürler 🤭🌸
Rica ederim
Pek değil. Ben daha çok manzara ve doğa resimlerini çekmeyi seviyorum.
Evet sürekli yaptığım şeylerden. Özellikle sabah kombin yapınca mutlaka güne dair kalsin diye çekilirim. Bazen hiç ama.😂
Aynı pozdan birkaç tane çekiyorum ben kombin yapınca 😂😂
Yeni alınan şeylerde o heves çok oluyor😂😂😂
Evett 😅🌸
💜🍫🍫
🩷🌸
Arada çekiliyorum aşkısı pek sevmem ama jsjsjdj
Biliyorum aşkom 🩷🌸
❤️❤️
❤️❤️❤️🫶🏻
Stüdyo dışında fotoğraf çekilmiyorum, çekilsem de paylaşmıyorum çoğunlukla
kasların durumunu kontrol için idman sonrası bakarım çekerim.
Ben yüzümü ne kadar az görürsem o kadar iyidir
Neden
38 senedir aynı sıfat neyine bakacam 😂
😂😂😂
Çok fazla sevmem
Çook
Belli 😂
😅.
Yaani birazcık 🤏🏼
Severizz azcık 😃
Sevmiyorum çok kötü bir vibe veriyor bana
Çok yaptığım bir şey değil
Yok bizim yaş grubuna göre değil ayna fotoğrafları
Pek güzel çıkmıyorum 🙄
Eh işte
Sevmem öyle işler o kadınlara yakışır
hayır sevmem
Severim
Kuşakta oruemayı
Sevmem
hayır bebegim
saçma geliyor bana
Sevmiyorum
Çokk
Ayna karşısında kendimi izlemeyi severim daha çok.
Evet
Foto çekinmem pek
Yes sir 💅💕😻
evet hemde çıplak
evet aynada daha iyi çıkıyorum
Tabiki
Severim
Fena
Evet
Cok degil
Yok sevmem
Pek sevmem