Güzellik & Bakım Makyajlı olduğumu unutup makyajın üstüne maske yaptım yine de etkisi olur mu? Saust Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Makyajlı cildimin üstüne maske yaptım, yine de etkisi olur mu? Makyajlı olduğumu unutup makyajın üstüne maske yaptım yine de etkisi olur mu? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Olmaz sanmıyorum 0 0 Yorumla
GigiKuş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Ayy olmaz bence. Çabuk gibi olur o. Maske ve peeling gibi ürünleri kullanmadan önce temizleyici ile cildi temizlemek gerekiyor çünkü. 0 0 Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl yüzünde görüyorsun zaten makyajlı olduğunu nasıl unutuyon yav sjandlshxjskd 0 1 Yorumla Saust +1 yıl Olabilir ya dikkatim çok dağınık ajkdhak Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Makyajını maskeyle emer cildin😂 Artık yüzünde mutasyona uğramış yeni sivilce türleri çıkar😅 0 2 Yorumla Saust +1 yıl Neee korkutma benii akşam akşam :( Yorumla mervems91 +1 yıl Ama öyle tatlım arındırılmış cilde uygulanır maske.. Yorumla
glamourgoal Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Olur. En azından makyajı söküp atabilir. 0 1 Yorumla Saust +1 yıl hahah doğru söyledin ama cildime etkisi olur mu diye merak etmiştim Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 736 cevap paylaştı. Olmazz :-) temiz yüze uygulanmalı 0 2 Yorumla Saust +1 yıl Teşekkür ederim, neyse makyajım temizlenmiş oldu en azından :D Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Mantıklıı 😄😂 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Olmaz sanmıyorum 0 0 Yorumla
OpticMist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Makyajını korur işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Olmaz sanmıyorum
Ayy olmaz bence. Çabuk gibi olur o. Maske ve peeling gibi ürünleri kullanmadan önce temizleyici ile cildi temizlemek gerekiyor çünkü.
yüzünde görüyorsun zaten makyajlı olduğunu nasıl unutuyon yav sjandlshxjskd
Olabilir ya dikkatim çok dağınık ajkdhak
Makyajını maskeyle emer cildin😂 Artık yüzünde mutasyona uğramış yeni sivilce türleri çıkar😅
Neee korkutma benii akşam akşam :(
Ama öyle tatlım arındırılmış cilde uygulanır maske..
Olur. En azından makyajı söküp atabilir.
hahah doğru söyledin ama cildime etkisi olur mu diye merak etmiştim
Olmazz :-) temiz yüze uygulanmalı
Teşekkür ederim, neyse makyajım temizlenmiş oldu en azından :D
Mantıklıı 😄😂
Olmaz sanmıyorum
Fondöten varsa etkisi olmaz
Bence olmaz
Geçmiş olsun
Bilmem
Makyajını korur işte
Olur olur
:D mahvolmuştur